KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Barátok közt - Ez történik: 2018.01.17. - 2018.01.19.

Amikor Júlia már végre megbékélne Miklós tervével, újabb váratlan dolog történik. Zsolt és Nóra végül döntést hoznak azzal kapcsolatban, ami Zsolttal a börtönben történt. Úgy tűnik, Emília esetleg messzire költözik Natasától. Lehet, hogy Aliz és Krisztián újra összejönnek?

Előző rész

Előző rész: (2018. január 16.)

Bandit és Lucát összehozza a közös küldetés. Ádám megpróbálja kibillenteni Gigit a depressziójából. Mivel Zsolt perrel fenyegeti a börtönt, Emília szemben találja magát a munkahelyével.

Következő rész

Következő rész: (2018. január 17.)

Összejön-e újra Aliz és Krisztián? Gigi végül beszáll Hanna és Péter videó-projektjébe. Júlia meggondolatlan kijelentést tesz Miklóssal kapcsolatban.

Ez történt korábban

Barátok közt: Ez történt a 2. héten

Zsolt hiába számít segítségre a régi barátaitól, végül onnan kap támogatást, ahonnan egyáltalán nem várta. Nóra pénzzavarba kerül, a megoldás pedig meglepő lesz. Tóbiás úgy érzi, végleg lezárt egy korszakot az életében. Zsolt ügye új kihívást jelent egy régi barát számára. Hanna felfedi érzelmeit Péter előtt, akit sokkol a hír. Nagyon úgy fest, Péter nincs közös nevezőn a producerével. Tóbiás több okból is megharagszik Alizra.

A kezdet

A kezdet

Több évtizeddel ezelőtt egy csapat gyermek sorsa különös és elszakíthatatlan szállal fonódott össze amikor egy rideg és "bürokratikus" intézmény gondjaira hagyták őket. Mély barátság szövődött köztük, amely kiállta az idő próbáját, és nagyralátó álmok szülője lett. Az azóta eltelt évek során megélték a siker és a bukás sokféle szintjét. Karriert építettek, családot alapítottak, gyermekeik születtek, elváltak. Néhányuk nem is gondolta, hogy később egy házban fognak lakni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!