KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Barátok közt - Ez történik: 2018.03.21. - 2018.03.23.

Amikor Hanna bajba kerül, Balázs és Péter azonnal a segítségére sietnek, miközben a két fiú közti féltékenykedés egyre erőteljesebbé válik. Tóbiás igyekszik túllépni Kristófon. Kiderül, hogy Natasa bevállalósabb, mint amire Rudi számított.

Előző rész

Előző rész: (2018. március 21.)

Krisztián képtelen megbékíteni Alizt, amiért tévesen megvádolta Lucát. Tóbiás meglepő ajánlatot tesz Kristófnak, hogy bizonyítsa, túl van rajta. Hannát megtámadják a parkban.

Következő rész

Következő rész: (2018. március 22.)

Tóbiás, Kristóf és Boldizsár vacsorája kellemetlen fordulatot vesz. Péter és Balázs egyaránt igyekeznek támaszt nyújtani Hannának.

Ez történt korábban

Barátok közt: Ez történt a 11. héten

Tóbiás őszintén beszél Kristóffal, és ettől még jobban elkeseredik. László elhatározza, hogy színt visz az együttlétükbe Gizivel, hogy felesége kedvébe járjon. Zsolt nagyon rossz hírt kap a műtétjét illetően, ezért kénytelen segítséget kérni egy régi ellenlábasától. Júlia, Attila neheztelésének hatására, végre a családot helyezi előterébe a munka helyett. Gigi az örökbefogadás miatt kénytelen Hedviget beavatni a múltjába.

A kezdet

A kezdet

Több évtizeddel ezelőtt egy csapat gyermek sorsa különös és elszakíthatatlan szállal fonódott össze amikor egy rideg és "bürokratikus" intézmény gondjaira hagyták őket. Mély barátság szövődött köztük, amely kiállta az idő próbáját, és nagyralátó álmok szülője lett. Az azóta eltelt évek során megélték a siker és a bukás sokféle szintjét. Karriert építettek, családot alapítottak, gyermekeik születtek, elváltak. Néhányuk nem is gondolta, hogy később egy házban fognak lakni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!