KERESÉS search-close

Zsófi újra Kornéllal tölti a napot

Miközben Zsófi bevallja, hogy csak Félix miatt dolgozik az ügynökségnek, Miri szakít Drexszel.

Következő rész (2015. május 26.)

Gizella és László átértékeli a kapcsolatukat. Ádám a legszebb születésnapi ajándékot kapja – Hannától. Zsuzsa számára eljött az igazság órája.

Előző rész (2015. május 22.)

Honnan tudja Timi, ki zaklatja Nórát? Hanna meglepetést készít elő Ádám születésnapjára, de Aliz ezt is eltolja. László stand-up fellépésén vérig sérti Gizellát.

Szoptatás nyilvános helyen: túl intim vagy természetes?

Újdonsült anyukák szoptatták gyermeküket délelőtt egy budapesti gyorsétteremben. Bár néha előfordul, hogy egy anyuka így és itt eteti meg karon ülő csemetéjét, azért a tömegben a látvány kicsit sem megszokott. Közel ötvenen voltak, és valójában tüntettek. Wagner Bea és Hollósi Szandra riportja.

Elsöprő sikert aratott a magyar film Cannes-ban!

Négy díjat is besöpört a Saul fiát Cannes-ban - A film sikeréről a főszereplőt, Röhrig Gézát kérdeztük. Kistermelőnél csapott le romlott húsra a NÉBIH - Az eset kapcsán érkezik a hivatal képviselője, valamint Trokán Nóra is vendégünk volt, aki a legnagyobb sztárokkal lépett a vörös szőnyegre. A fiatal színésznőt a Cannes-i Filmfesztivál kulisszatitkairól faggattuk. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Polgár Kriszta ismét kisfiút vár

Az egykori szépségkirálynő hamarosan életet ad második kisfiának, nincs azonban könnyű helyzetben, a férje Szabolcs ugyanis külföldön dolgozik, így a család csak a hétvégéket tudja együtt tölteni.

Az Iszlám Állam elpusztított mindent, ami értékes

Számtalanszor megjárta Irakot, Szíriában viszont elrabolták. De Szlankó Bálintot úgy látszik, szeretik odafönt, mert eddig mindig visszatért onnan, ahonnét a legtöbb ember menekül. A fiatal magyar haditudósító...

A kislány, akit két négyzetméteren tartottak bezárva a szülei

Néhány hete egy rövid rendőrségi közleményből derült ki, hogy egy kislányt egy 2 négyzetméteres szobában bezárva tartottak a szülei. A közlemény egyértelműen fogalmazott, és nyomozás is indult az ügyben. ...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való