KERESÉS search-close

A geometria győzelme

A második héten megismerkedhettünk hat új versenyzővel, a séf pedig újragondolta a mákos gubát. A védettséget pedig ismét visszautasította egy játékos.

9 éves kislánynak mutogatta magát

Fényes nappal zaklatott egy kilenc éves kislányt egy szatír Pécsen. A férfi egészen a lakásig követte a gyereket, a lépcsőházban elé állt...

Irány a moziba be! - 2015/17. hét

Újra felsejlik az örök élet és Blake Lively szépsége, akad pár poénos vámpír, egy díjnyertes és egyben felkavaró "party" film, plusz a magyar...

Most akkor ki és miből kárpótolja az ügyfeleket?

Az elmúlt hetek egyik legfontosabb kérdése, hogy ki kárpótolja a bróker-botrányokba belebukott cégek ügyfeleit. Míg a Quaestor károsultjai megnyugtató...

Párbaj: Szidónia vs. Dávid

A párbajfeladat egy besamel mártás készítése volt.

Újragondolta a séf a mákos gubát

A séf először leszélezte a kalácsot, majd vajon pirítani kezdte... Ha kíváncsi vagy, hogy folytatódik az újragondolt mákos guba receptje, akkor ki ne hagyd ezt a videót!

Füstbe ment terv? Tamás kedvenc étele megégett!

A versenyzőknek nem volt könnyú dolga, hiszen idegen környezetben kellett kihozniuk magukból a maximumot, és közben a szűkre szabott időről sem feledkezhettek meg.

Ismerd meg a 2. hét versenyzőit!

A második elődöntős héten is hat új versenyző érkezett A Konyhafőnök konyhájába. Határozott céljaik vannak, így elszántságban ezúttal sincs hiány.

Bécy megpróbál közelebb kerülni Evelinhez

Amikor Dávid lefüleli Evelint Bécy határidőnaplójával, nem jön rá, hogy Evelin azt tervezi, bosszút áll az apján annak állítólagos gázos üzletei miatt. Marci sem sejti, hogy Evelin a bosszúhadjáratában akarja használni őt. Bécy, aki az egészből mit sem sejt, megpróbál közelebb kerülni Evelinhez, de Evelin elutasítja apja közeledését.

Barbit elátkozza egy hipnotizőr

Mikor Barbi Eriket szex közben Joe-nak szólítja, szégyenében Ildikóhoz menekül, aki egy hipnotizőr segítségét kéri.

Miri és Drex titkos kapcsolatba kezdenek

Drex belátja, hogy beleszeretett Miribe, bár Karesz miatt távol kellene tartania magát tőle, ezért úgy döntenek, hogy titokban tartják egy ideig a kapcsolatukat.

Tiltakoznak a tervezett szakbezárások ellen

Hallgatók és oktatók tartanak fórumot az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen a tervezett szakbezárások miatt. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma péntek délután tette közzé a felsőoktatási átalakítási tervét. Ebből kiderült, megszüntetnék például a nemzetközi tanulmányok szakot is. Az ELTÉ-n attól tartanak, hogy egy ilyen döntéssel akár meg is szűnhet a Társadalomtudományi Kar.

Szolidaritásból feketébe öltöztek

Az állam feladata megfelelő körülményeket biztosítani az egészségügyben. Ezt mondta Rétvári Bence parlamenti államtitkár hétfőn az Országgyűlésben. Az ülésen több ellenzéki párt is feketében jelent meg. Ezzel fejezték ki szolidaritásukat az ápolók felé, akik a hétvégén tartották a szakma gyásznapját, és fekete ruhában dolgoztak, mert szerintük tarthatatlan az anyagi helyzetük.

Hiába költöttek el másfél milliárdot

Hiába költöttek másfél milliárd forintot az egykori Budapesti Vegyiművek talajának megtisztítására, nem vitték el onnan a 2 ezer tonnányi szennyező anyagot, így újra méreg került a vízbe és a levegőbe is. A Híradó is beszámolt arról, hogy több mint tíz éve szivárog a méreg a talajba, és a szennyezés a talajvízben már kijutott a telep határain kívülre is. Az Együtt szerint katasztrófahelyzet van a területen, a katasztrófavédelemnél viszont azt állítják: meg tudják védeni az embereket.

DK: Arcátlanul sok a MÁV-vezér fizetése

Két millió 600 ezer forintot keres havonta Dávid Ilona a MÁV és a GYSEV vezetője – írta meg a Bors. Ez 600 ezer forinttal több, mint amit a törvény megenged az állami vezetők számára. A havi 2,6 tized milliós fizetést a MÁV is megerősítette. A kormány nem reagált. A DK szerint Dávid Ilona fizetése arcátlanság. Közben az is kiderült: Dávid Ilona élettársa év eleje óta a MÁV egyik cégénél kapott állást.

EB: Nyílt tenderen nyert Gyurcsány cége

Nyílt, nyilvános, nemzetközi tenderen nyerte el Gyurcsány Ferenc cége az uniós pályázatok véleményezésének jogát - ezt mondta Brüsszelben az Európai Bizottság regionális szóvivője. Arra a kérdésre azonban nem válaszolt, tudták-e hogy egy ellenzéki pártelnök cégéről van szó. A kormány államtitkára szerint, ha tudták az a baj, ha nem tudták, akkor pedig az. Gyurcsány Ferenc azt mondta, ők tisztességesen dolgoznak.

Istenes Bence ecsetet ragadott

A műsorvezető nem tagadja, hogy kézügyessége hagy némi kívánnivalót maga után, ez azonban nem akadályozza meg abban, hogy ha éppen kedve szottyan, ecsetet ragadjon, és egy igazi remekművet hozzon létre.

Az Agyeldobás főpróbáján jártunk

A Madách Színház legújabb darabjában, az Agyeldobás című vígjátékban három színész összesen húsz karaktert kelt életre, úgyhogy a nézők csak kapkodják a fejüket, amikor Simon Kornél vagy éppen Szerednyey Béla újabb és újabb jelmezben jelenik meg a színpadon. A színészekkel a darab főpróbáján beszélgettünk.

Az öregedés jelei

Az évek nem múlnak el nyomtalanul a fölöttünk. A testünk rengeteg módon jelzi, hogy öregszünk. A külső nyomait a legtöbben ismerik; szarkalábak, őszhaj, ízületi fájdalmak, stb. Dr. Tóth az öregedés belső jeleivel foglalkozik, és bemutatja, mit tehetünk ezek ellen.  

Létezik-e férfi hűtlenség?

Sok nő kételkedik párjában, és tart a hűtlenségétől. Ez olykor jogos félelem, hiszen a férfiak olykor kacsintgatnak erre-arra. Dr. Tóth kideríti, hogy vajon létezik-e tudományos magyarázat a férfiak hűtlenségére.

A Jurassic World is beszállt a trailer-háborúba

Napok óta kapkodjuk a fejünket, először a Star Wars, majd a Batman v Superman, és tegnap a Fantasztikus Négyes villantott új előzetessel. Erre most a Jurassic World is bejelentkezett.

Új The Fantastic Four trailer érkezett

A Star Wars és a Batman v Superman trailerek mellé még egy csatlakozott a hét utolsó óráiban, íme a Fantasztikus Négyes akció közben.

Ez történt a Star Wars Celebration 2015-ön

Az utolsó nap apropóján összegyűjtöttük nektek az idei Celebration legfontosabb pillanatait.

Batman v Superman - Kiszivárgott, de már meg is kaptuk a hivatalos trailert

Ugye-ugye, nem szórakozunk mi itt béna kamerás verziókkal. Azok pont arra jók, hogy megpiszkálják a stúdiók egóját, és tessék!

Star Wars: Az ébredő Erő - Egészalakos rohamosztagos

Vajon ezek a páncélok strapabíróbbak lesznek, mint a klasszikus trilógiában?

Batman v Superman - Traileren a trailer

Már csak négyet kell aludni a teljes előzetesig, de addig is itt egy pár másodperces kedvcsináló.

Az RTL Klub húsvétkor is magabiztosan nyert főműsoridőben

„Papírforma szerint” alakult az ünnepi hétvége nézettsége. Pénteken az RTL Klub főműsoridőben 19.9%-os SHR-t ért el a 18-49-es korosztály körében szemben a TV2 11.3%-val.

Muzsika TV: Új ritmus, új külső!

Március 15-től az RTL Magyarország zenecsatornája, a Muzsika TV vadonatúj arculattal, logóval és 16:9-es képaránnyal sugározza közkedvelt műsorait.

A televíziónézők március 15-én is az RTL Klubot választották

Hatalmas fölénnyel nyerte a vasárnap estét az RTL Klub a fő kereskedelmi célcsoportjában.

Éjjel-Nappal Budapest - Jelentkezz!

Érdekel egy főszerep? Lehetsz te is az Éjjel-Nappal Budapest sztárja. Regisztrálj az rtlklub.hu/budapest oldalon a "Jelentkezés" menüpontra kattintva!

Jelentkezz a Hungary's Got Talent műsorba!

Ha elmúltál 4 éves és jól táncolsz,  énekelsz, zsonglőrködsz, szavalsz, bűvészkedsz, zenélsz, viccet mesélsz vagy bármiben tehetséges...

Következő rész (2015. április 21.)

Mindenki Zsuzsa ellen fordul. Enikő féltékenységében elkeseredett lépésre szánja magát. Hannát és Pétert megtámadják.

Előző rész (2015. április 20.)

Hogyan áll bosszút Enikő Krisztián és Zsófi csókjáért? Vilmos lustasága megint eredménnyel kecsegtet. Mi baja van Zsuzsának?

ADA: „Nyilván egy babát össze-vissza csókolgatsz”

Ada fiai már 9 évesek, de még mindig szájra puszival köszönnek a műsorvezetőnek. Miért alakult ez így, és mit gondol Ada, hány éves korukig működik ez, kiderül az alábbi videóból.

DOBÓ ÁGI: „Nem fért a fejembe, hogy a szerelmemen kívül más is megcsókoljon”

Dobó Ági kisfia még csak most tanul puszilkodni, így előfordul, hogy akaratlanul is a szülők szájára sikerül „csókot nyomni”. De mit gondol erről az egykori szépségkirálynő?

60. születésnapját ünnepli Dolák-Saly Róbert!

Mindenki Boborjánja 60. születésnapját ünnepli, akit családról, munkáról faggattuk, valamint Beleznay Endrétől azt is megtudhattuk, hogy milyen viszonyt ápol anyósával. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

VV Dennis és Fanni összekötik életüket

VV Dennis és Fanni közös életükről meséltek a 8:08 pénteki adásában, valamint arra is választ kerestünk, hogy mi okozhatja a bőr alatti csomókat, valamint, hogy miért olyan népszerű a fitneszsport napjainkban. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Virtuális túra az örök gyerekek és kísérletező tudósok világába

Amikor felszáll mellettünk egy utasszállító, ami körülbelül a derekunkig ér, vagy bekúszik a lábunk alá egy apró építőkockákból összerakott porszívó, elkezdünk másképp nézni a makettépítőkre. Mert amíg az építőszenvedélyünket gyerekkorban még kielégíti egy terepasztal, egy vasútmodell, felnőttként már nagyban szeretünk játszani. Most olyanok következnek, akik soha nem nőtték ki a játék-szenvedélyüket, de őrült hóbortjukkal előrébb vitték a világot.

Miért épülnek a stadionok, ha konganak a lelátók?

D. Tóth András riporterünk nemrég körbejárta a magyar focistadionokat egy bajnoki meccsekkel zsúfolt hétvégén. Nem kellett órákig sorbanállnia, vagy bárkit túlkiabálnia. Ezek után szerettük volna látni, mi történik ugyanakkor az ország kézi-, kosár-, vagy hokiarénáiban. A hangulatra még mondhatjuk azt, hogy épp mindenhol mázlink volt, de az éves statisztikák már nem hazudnak.

Velünk történt

Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való