KERESÉS search-close

Maja nem tudja leplezni féltékenységét

Miközben Alexa és Krisztián egy fotózáson közel kerülnek egymáshoz, Timi és Maja mindent megtesznek, hogy Evelint Marci ellen fordítsák.

Következő rész (2015. május 22.)

Honnan tudja Timi, ki zaklatja Nórát? Hanna meglepetést készít elő Ádám születésnapjára, de Aliz ezt is eltolja. László stand-up fellépésén vérig sérti Gizellát.

Előző rész (2015. május 21.)

Megszerzi-e Krisztián Zsófit? Ádám elszámolja magát. Ki zaklatja Nórát?

A Konyhafőnök: Ki lesz a befutó?

Rózsahegyi Titusznak hatalmas rajongótábora van. Rózsahegyiék kilencen vannak testvérek, 8 fiú és egy lány. Náluk A Konyhafőnök családi program, egy részt sem hagynának ki. Fodor Bianka riportja.

Alföldi Róbert és Jordán Tamás nagyon jó barátok lettek

Két éve egy közös munka hozta össze Alföldi Róbertet és Jordánt Tamást, elmesélték, hogy Szombathelyen min dolgoznak együtt. Később Soltész Rezsőt arról faggattuk, hogy mi fiatalos lendületének titka, továbbá Nagy Alexa, a Barátok közt színésznője is érkezett hozzánk, akivel terveiről beszélgettünk. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Lorán Lenkének különleges szülinapi meglepetésben volt része

Jászai Mari-díjas színésznő nemrég ünnepelte 88. születésnapját, amelyre kollégái és barátai, élükön Csonka Andrással, nem mindennapi meglepetéssel készültek. A két színész hosszú évtizedek óta...

Az Iszlám Állam elpusztított mindent, ami értékes

Számtalanszor megjárta Irakot, Szíriában viszont elrabolták. De Szlankó Bálintot úgy látszik, szeretik odafönt, mert eddig mindig visszatért onnan, ahonnét a legtöbb ember menekül. A fiatal magyar haditudósító...

A kislány, akit két négyzetméteren tartottak bezárva a szülei

Néhány hete egy rövid rendőrségi közleményből derült ki, hogy egy kislányt egy 2 négyzetméteres szobában bezárva tartottak a szülei. A közlemény egyértelműen fogalmazott, és nyomozás is indult az ügyben. ...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való