Házhoz hozta utódját a tavalyi győztes?

Kállai-Kiss Zsófi az előző szériában rendszeresen elkísérte barátnőjét, a későbbi győztes Danics Dórát az X-Faktorba, idén pedig szerepet cseréltek a barátnők, ezúttal ugyanis Dóri a kísérő.

Hétfő este a kék csapat jeleskedett a Konyhafőnökben

Kezdetét vette a középdöntő. Ezúttal csapatokba verődve mérkőztek meg egymással a játékosok.

Meglepetések a Konyhafőnökben!

Az előző adásban Adrienn feladta a játékot, így óriási fordulatot vett a verseny. 

Az újoncok hamar búcsúztak a versenytől

Elkezdődött ismét a küzdelem a középdöntőbe jutásért, ezért a zsűri elvárta a versenyzőktől, hogy hagyományos ételeket különlegesen módon készítsenek el.

Czunyiné: Átalakítják a KLIK-et

Bár múlt héten még csak finomhangolásról beszélt az államtitkárság, most kiderült: drasztikus változásokat terveznek az iskolák irányításában. Az eddigi teljesen központosított rendszer helyett több döntés is alacsonyabb szintre kerül.  

Szijjártó vagyonosodását vizsgálnák

 Az Együtt-PM és a Demokratikus Koalíció vizsgálná Szijjártó vagyonosodását. Azt szeretnék kideríteni, hogyan lehetséges, hogy miközben tavaly 10 millió forintot keresett, megtakarítása ennek másfélszeresével, csaknem 15 millióval nőtt.

Saját őrző-védő cége lesz az MNB-nek

A Napi.hu információi szerint az új cég 200 millió forint alaptőkével kezdi meg működését. A Jegybank székházát jelenleg is duplán védik, a bejáratnál készenléti rendőrök, bent pedig fegyveres őrök vigyáznak a biztonságra.  

Tarlós fellebbez

Politikai döntésnek tartja a főpolgármester stábja, hogy választási plakátjait törvénytelennek ítélte a Fővárosi Választási Bizottság. Tarlós István úgy gondolja, hogy jóhiszeműen járt el, ezért fellebbezett a döntés ellen.  

Vitatkozás közben meglőttek egy nőt

Gázpisztollyal, gumilövedékkel sebesítettek meg egy nőt hétfő este Budapesten. A XX. kerületben vitatkozott össze két társaság, törtek, zúztak, a vita hevében egy az utcában parkoló autót is összetörtek.

Világsztárok társaságában Trokán Nóra

A hétvégén Veronában járt a Reflektor egy különleges eseményen, ahol Trokán Nóra is tiszteletét tette. A színésznővel ellátogattunk a világ egyik legromantikusabb helyére is, ahol Nórival természetesen a szerelemről is beszélgettünk.

Nevetésben nem volt hiány az X-Faktorban

A mentorok sok, így-vagy úgy, de jókedvre okot adó produkcióval találkoztak szombaton, de szerencsére akadt nem is egy olyan versenyző, akitől szinte elakadt a szavuk.

Lehullt a lepel a Celeb vagyok ments ki innen! sztárjairól

Végre kiderült azoknak a celebeknek a névsora, akik október 6-án Dél-Afrikába utaznak, hogy bebizonyítsák, képesek heteken keresztül kütyük és kényelem nélkül élni. Stábunk ott volt a sajtótájékoztatón és kifaggatták a sztárokat, hogy mit várnak az óriási kalandtól.

Október 6-tól Celeb vagyok, ments ki innen! az RTL Klubon és az RTLII-n

Hosszú hetek óta találgatták a sajtó munkatársai, hogy kik lehetnek azok a celebek, akik Dél-Afrikába utaznak a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorral. Most azonban lehullt a lepel és nemcsak a reality helyszínére, de a műsorban résztvevő celebek névsorára is fény derült.

Egymillió fölött a Konyhafőnök nézőtábora*

Töretlen a népszerűsége az ország nagy főzőshowjának, a Konyhafőnöknek, amely tegnap este (09.18-ai epizód) meghaladta az egymilliós nézőszámot a teljes lakosság körében.

A hét legnézettebb műsora az X-Faktor

Sikeresen startolt az X-Faktor 2014-es évada: 1.714.253 nézővel nyerte a 36. heti nézettséget (teljes lakosság, 4+). Az RTL Klub tehetségkutató műsora a 18-49-es korcsoportban 41,9 SHR %-ot teljesített, amivel szintén a hét legnézettebb műsora volt ebben a korcsoportban.  

Százezrek maradtak fent éjfélig a két RTL-es riportmagazin kedvéért

Hiába kezdődik éjfél előtt nem sokkal, rengeteg néző volt kíváncsi a nyári szünet után visszatérő XXI. századra és Házon kívülre.

Kössz a semmit, Chloé!

Az If I Stay reményeket és vágyakat ébresztett a romantikus drámák imádóiban és a titkon kedvelőkben egyaránt. Ehhez képest szinte minden egyetlen ember tehetségén – vagy éppen tehetségtelenségén – bukott el, a film ugyanis képtelen volt megérinteni a valóság egyetlen kicsiny szeletét is. Innen is öleljük Chloé Grace Moretz-et!

Pierce Brosnan újra a rosszfiúk nyomában

Az ex-Bond egy látványos akciófilmmel tér vissza a mozikba: a November Man című akció thrillerben újfent a kémek titkos világában domborít majd, ahol az ártatlanok megmentésén túl, egy idő után ő maga is célponttá válik.

A séf

Az egykor ünnepelt Los Angeles-i séf karrierje és magánélete hirtelen válaszút elé érezik, így belevág egy USÁ-t átszelő gasztronómiai kalandba legjobb barátjával és fiával, hogy újra felfedezze kreativitását és a főzés szeretetét.

Véget ér Gábor és Joe barátsága?

Miután Gábor és Alexa kibékülnek, a lány születésnapján is együtt töltik a napot. Joe elmeséli Barbinak, hogy Gábor lefeküdt egy másik nővel, míg külön voltak Alexával. Amikor este Alexa szülinapi bulijára kerül sor Barbie elszólja magát, így hamar véget ér az ünneplés. Alexa sírva elrohan, Gábor és Joe pedig egymásnak esnek az albérletben.

Gömbvillám: paranormális jelenség vagy természeti csapás?

Családi tragédiát, megrepedt kápolnatornyot, széttört sírboltot találtunk a gömbvillám nyomában. Feldebrő, az 1014 fős település Heves megyében egy megmagyarázhatatlan természeti jelenség színhelye volt szeptember elsejére virradóra.

Flúgos figurák az X-Faktor színpadán

A gézzel betekert fejű csávó, aki csak hörögni tud: Ferencz bemutatkozásától jókedvre derültek a mentorok. Őt követte Roland, a pápasalamoni haknizenész, majd a Dreamers, akik csak álmodozhatnak arról, hogy valaha is bejutnak az élő adásba.

Westie-körkép: fehérbundás kutyusok találkozója

Megrendezték a harmadik „West Highland White Terrier” találkozót, ahol a kis fehérbundás házi kedvenceké volt a főszerep. A találkozó egyik célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a mentés és befogadás fontosságára. Idén több mint 100 kutya jött el.

Kállai Kiss Zsófi négy év után ismét a mentorok elé állt

Kállai Kiss Zsófi a szombati X Faktor válogatón lenyűgözte a zsűrit, és tovább jutott a táborba. Zsófi és a tavalyi győztes Danics Dóra egy nyaraláson kerültek közel egymáshoz, és lassan két éve barátnők már. Az X Faktor olyan közös szál az életükben, ami még közelebb hozta őket egymáshoz. Dóra mindenben támogatja barátnőjét, és reméli hasonló eredményeket fog elérni, mint ő a tavalyi évben.  

VV Auréliora rátalált a szerelem, mégis a dzsungelbe megy

VV Aurélio heteken belül az afrikai vadonba költözik a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatása miatt. Aurélio elárulta, hogy a legjobban az éhségtől és a pókoktól tart. Az egykori ValóVilág győztes a show után jött össze egykori villatársnőjével, VV Zsófival. A pár nagyon boldog együtt, így ő szíve szerint a lányt vinné magával személyes tárgyként.

Kegyetlenek és elszántak: az ISIS nyomában

Iszlám Állam, vagy angol rövidítéssel ISIS. Valójában pár tízezer szélsőséges katona, amely HD minőségű filmet forgat a robbantásairól, vagy épp amerikai foglyainak kivégzéséről.

Sokkoló klímaváltozás: mi az oka a szélsőséges időjárásnak?

Idén nyáron bőrig ázott az ország, soha annyi katasztrófavideó nem járta körbe az internetet, mint az elmúlt hónapokban. Miközben települések térdig álltak a vízben, volt, ahol trópusi édenkertet, vagy épp kietlen sivatagi tájat találtunk. És hallottunk gólyákról, akik augusztus végén megfagytak a fészkükben. Mindez vajon normális?  

Soha nem látott siker az idei Szegedi Szabadtéri

Rekordévet zárt a Szegedi Szabadtéri Játékok: összesen 71ezer néző volt kíváncsi a nyári előadásokra. Az évad csúcsprodukciói Gérard Depardieu-vel színre vitt Háry János és a világon először non-replica változatban színre vitt Mamma Mia! voltak. Ezzel az ország legsikeresebb és egyben Európa egyik legjelentősebb színházi fesztiváljává nőtte ki magát a szegedi Játékok.

Anne Hathaway Emma Stone nyomdokait követi

Hollywood A-listás sztárjai egyre elkeseredettebb küzdelmet folytatnak a paparazzi had ellen. Emma Stone és párja, Andrew Garfield voltak az elsők, akik jótékony célra használták fel a kéretlen fotókat. Most követőkre akadtak!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való