Laci elrúgta Dórinál a pöttyöst?

A villa újdonsült párocskájánál gyorsan zajlanak az események: csók, paplan alatti kalandok aztán egy minimál balhé. Az eredmény: ...

Katniss még sosem volt ennyire meztelen!

Hunger games

Az éhezők viadala: A kiválasztott első része rengeteg akcióval és fülcimpát rezegtető robbanással...

Edinát érdeklik a „tapogatózások”

kukkolás

Laci és Dóra nem sokat tökölt az ismerkedéssel, egyből belecsaptak a lecsóba, Edina meg mindezt kileste. Dehát, ...

Egerbe varázsolt Törökország

Szulejmán

Hamarosan véget ér a Szulejmán rajongók ramadanja. Másfél hónapnyi böjt után szerda este visszatér...

Jonathan reméli, hogy hihet a mentoroknak

Az ötödik élő show kiesője úgy érzi, ha igaz az a sok pozitív kritika, amit az X-Faktor színpadán kapott, akkor azt másoknak is észre kell majd vennie, így pedig helye lehet a szakma élvonalában.

Edinát érdeklik a „tapogatózások”

Laci és Dóra nem sokat tökölt az ismerkedéssel, egyből belecsaptak a lecsóba, Edina meg mindezt kileste. Dehát, ő csak meg akart róla győzödni, hogy miféle tapogatózások mennek ott.

Alakulnak az ellentétek: Fanni elköltözött, Dani behisztizett

Fanni szerint Dennis mókásabb, meg annak az ágynak amúgy is jobb az atmoszférája, így lelépett Dani mellől, aki ezen behisztizett.

Dávid nem az igazságot osztotta, hanem a nőket

Dávid szerint a nők nagy része nem érzelmekből házasodik, hanem a pénzért, ezért bent se fogja másképp kezelni őket.

Kósa zavaros magyarázata az adóemelésre

Szappan, hajsampon, borotvahab, papír - az a közös bennük, hogy januártól ezeket termékdíjjal sújtja a kormány. A hétfőn elfogadott adótörvény szerint a legrosszabbul a művirággyártók járhatnak, de termékdíjat vetnek ki még a hajfestékekre és a súrolókrémekre is.  

Saját tervét nem tartja be a kormány

Nem tudta megvalósítani saját terveit az Orbán-kormány. A Policy Agenda tanulmánya szerint 800 milliárd forint a különbség a 2011-ben jövőre tervezett, és végül most benyújtott 2015-ös költségvetés között.  

Egyre többen dolgoznak a minisztériumokban

A kormány takarékos államot ígért, mégis egyre többen dolgoznak a minisztériumokban. A létszámra vonatkozó kérdést egy jobbikos országgyűlési képviselő vetette fel. A válaszból kiderült, van olyan minisztérium, ahol nyolcszor annyian dolgoznak, mint négy évvel ezelőtt. Ez a Lázár János által vezetett Miniszterelnökség.  

Visszavonják, nem lesz magasabb letéti díj

Újabb adóemelést von vissza a kormány. A Fidesz képviselője azt mondja, technikai hiba történt, ezért mégsem kell magasabb letéti díjat fizetnie az italkereskedőknek jövőre. Pedig a parlament két napja fogadta el az erről szóló törvényt.  

Hazaárulónak nevezte a tüntetőket

Hazaárulóknak, a gyarmatosítók kiszolgálóinak nevezte egy pécsi fideszes képviselő azokat, akik a napokban az utcára vonultak, hogy tiltakozzanak a kormány politikája ellen. A politikus közösségi oldalán írta ezeket. A bejegyzésez több száz felháborodott hozzászólás érkezett. A politikus az RTL Híradónak közleményben azt írta, rosszul fogalmazott.  

Emilíana Torrini zene nélkül el sem tudná képzelni az életét

A Gyűrűk ura főcímdalát éneklő művésznő korábban szünet nélkül járta a világot, négy éve azonban megszületett a kisfia, és azóta csak ritkán ad koncertet. A világhírű izlandi énekesnővel budapesti koncertje előtt beszélgettünk.

Molnár Andi nehezen viselte a szerelme hiányát

Miközben Molnár Andi a celebek táborában küzdött a dzsungel királynője címért, itthon nem csak a barátja, de az édesanyja és a nagymamája is aggódva ült le esténként a tévé elé, és hüledezve nézte, Andinak mi minden kell keresztül mennie. Az embertpróbáló kaland végül Andi győzelmével zárult, így ma már mindannyian boldogan idézik fel az elmúlt hetek viszontagságait.

A jó győzedelmeskedett, Andi lett a dzsungel királynője

Baukó Évát és Aleskát beelőzve a természetes szépség, Molnár Andi foglalhatta el a trónt, a nézők szavazatai alapján az ő fejére került fel a dzsungel királynőjének járó korona. 

Molnár Andit kalitkába zárva dobták a vízbe

Ti Aleska, Éva vagy Andi bátorságpróbáján féltetek volna a legjobban?

Baukó Éván kifogtak a hangyák

Szerintetek Éva csak hisztizett vagy tényleg durva volt ez a bátorságpróba?

A nézők a múlt hét minden napján az RTL Klubot választották

Az elmúlt héten főműsoridőben (19:00 – 22:00), a kereskedelmi célcsoport (18-49 éves) körében a nézők minden este az RTL Klubot választották.

A nézőknek az RTL Klubbal édes az élet

Fölényes győzelmet aratott hétfő este az RTL Klub a TV2 fölött. A Celeb vagyok ments ki innen! című műsort 1 millió 343.210 néző látta.

Kétmillió fölött az X-Faktor nézőinek száma

Továbbra is töretlen az X-Faktor 2014-es évadának sikere.

Katniss még sosem volt ennyire meztelen!

Az éhezők viadala: A kiválasztott első része rengeteg akcióval és fülcimpát rezegtető robbanással kecsegtet az előzeteseiben, azonban elődjeihez képest sokkal nagyobb hangsúlyt fektetett a karakterek elmélyítésére. És pont jókor húzták be a kéziféket!

Velünk történt

Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Lali a szobájában bújtatja Zsófit

Zsófi visszatér Pestre, de a többiek látni sem akarják az albérletben. A lány Bálintnál próbál szerencsét, hátha ő befogadja, de ő is visszautasítja. Amikor Zsófi Lalival is összeveszik, leissza magát egy bárban, ahol Tamás a segítségére siet, és rendezi a lány számláját. A férfi szex fejében szállást is kínál a lánynak, de Zsófi erről hallani sem akar.

MOLNÁR ANDI: "Tényleg megküzdöttem a sárkányokkal, óriásokkal is!"

Molnár Andrea kétségkívül megérdemelte a dzsungel királynője címet, ugyanis nem csak a bátorságpróbákon kellett bizonyítania, hanem gyakran Baukó Éva célpontjává vált. Hogyan bírta mégis lelkileg a játékot és hogyan küzdött meg a saját démonjaival a játék során, kiderül az alábbi interjúból.

Reiner Höss: három generáció kellett a lelkiismeret furdaláshoz

Az Auschwitz-i táborparancsnok unokája. Csak így ismerték, egészen 12 éves koráig, amikor egy zsidó barátjával szeretett volna együtt ünnepelni és el nem követte a hibát, hogy ezt be is jelentse az apjának. A többgenerációs árja katonacsalád legfiatalabb sarját ekkor az apja jól elverte, egy szobába zárta és kiírta az ajtajára: „Zsidóknak belpéni tilos!” Ez a kisfiú később megtagadta a családját és immár 15 éve járja az iskolákat, hogy figyelmeztesse a fiatalokat: nincs bocsánat azért, amit a nácik a zsidókkal tettek.

Galla Miklós, a nagy világutazó

Kevesen tudják, de Galla Miklós egészen Tanzániáig ment, hogy megtanuljon angolul, de rengeteg élménnyel is gazdagodott az afrikai országban. Erről és a többi világ körül szerzett élményéről és kalandjairól faggattuk.

Következetes gyermeknevelés, de hogyan?

Fontos, hogy csemeténkkel következetesek legyünk, ám ezt nem könnyű megvalósítani. Hogy van-e erre jól bevált, tankönyvi recept, Szél Dávid pszichológus elárulta, valamint egy tapasztalt apuka, Istenes László véleményére is kíváncsiak voltunk.    

Merész dizájner álmok Budapest jövőjéről

Felhőkarcolók, égbe emelkedő kilátók, gigantikus Rubik kocka, és egymásba csavarodó színes folyosók a Duna felett. Időről-időre ellepik az internetet olyan építészek, dizájnerek tervei, akik mernek nagyot álmodni, és szívesen látnák Budapestet egy a mostaninál fiatalosabb, vagányabb köntösben. Merthogy minden, amit ma annyira csodálunk, létezett már 50-60- sőt, 70 évvel ezelőtt is.

Adonisz testek extrém helyzetekben

Kamera is rögzítette, hogyan fordult egy pillanat alatt majdnem tragédiába egyik korábbi showműsoruk. A gravitáció magyar urai szinte minden nap kockára teszik az életüket, de ők épp ezt élvezik. Veszélyes mutatványaikat hónapokig gyakorolják, hogy aztán megmutassák azokat a világnak. Az egytől-egyik Adonisz-testű extrém kosarasaink különös életét most először láthattuk testközelből.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való