Meglepetések a Konyhafőnökben!

Az előző adásban Adrienn feladta a játékot, így óriási fordulatot vett a verseny. 

Az újoncok hamar búcsúztak a versenytől

Elkezdődött ismét a küzdelem a középdöntőbe jutásért, ezért a zsűri elvárta a versenyzőktől, hogy hagyományos ételeket különlegesen módon készítsenek el.

Egészségnap a Konyhafőnökben

Egyre közelebb a középdöntő és egyre nehezebbek a feladatok. Mivel az előző adásban rengeteg szénhidrátot ettek a zsűritagok, úgy döntöttek, hogy a szerdai fogások mind egészségesek lesznek.

Bill Clinton: Orbán hatalommániás

Pénzéhes és hatalommániás politikusként jellemezte a magyar miniszterelnököt egy televíziós interjúban Bill Clinton. A volt amerikai elnök az egyik legnézettebb tengerentúli talkshowban beszélt a különböző politikai modellekről, és nevének említése nélkül, de élesen bírálta Orbán Viktort.  

Fel is újították a barátnőnek a bérlakást

Nem elég, hogy saját fia és annak élettársa számára szavazott meg szolgálati bérlakást egy fideszes képviselő, az önkormányzat vagyonkezelője 4 millió forintért még fel is újította azt.

Jól megy a természetjáróknak

Egy év alatt több mint tízszeresére, 118 millió forintra nőtt a Magyar Természetjárók Szövetségének költségvetési támogatása, miután a miniszterelnök bizalmasának tartott Garancsi István lett az elnök.

Felfüggeszthetik civilek adószámait

Felfüggeszthetik a Norvég Civil Alapot koordináló magyar alapítványok adószámát. Legalábbis ezt kérte a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal. A civilek szerint az intézkedés nem érinti az elnyert támogatásokat, csak az ő ellehetetlenítésük egyik újabb állomása.  

Dugók lehetnek az autómentes napon

Autómentes hétvége lesz Budapest belvárosában, ezért már péntek estétől lezárják az Andrássy utat, a Hősök terét és a környező utcákat, valamint a Lánchidat és a Széchenyi teret is.

VV Aurelio csak a frizurájáért aggódik

A Valóvilág 6 győztese, Aurelio nem a pókoktól retteg, sokkal inkább attól fél, hogy összekócolódik majd a frizurája a dél-afrikai vadonban. Szabó Zsófi a versenytársaitól tart. A Celeb vagyok, ments ki innen! sztárjait arról faggattuk, milyen érzésekkel vágnak neki a nagy kalandnak.  

Lehullt a lepel a Celeb vagyok ments ki innen! sztárjairól

Végre kiderült azoknak a celebeknek a névsora, akik október 6-án Dél-Afrikába utaznak, hogy bebizonyítsák, képesek heteken keresztül kütyük és kényelem nélkül élni. Stábunk ott volt a sajtótájékoztatón és kifaggatták a sztárokat, hogy mit várnak az óriási kalandtól.

Október 6-tól Celeb vagyok, ments ki innen! az RTL Klubon és az RTLII-n

Hosszú hetek óta találgatták a sajtó munkatársai, hogy kik lehetnek azok a celebek, akik Dél-Afrikába utaznak a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorral. Most azonban lehullt a lepel és nemcsak a reality helyszínére, de a műsorban résztvevő celebek névsorára is fény derült.

A hét legnézettebb műsora az X-Faktor

Sikeresen startolt az X-Faktor 2014-es évada: 1.714.253 nézővel nyerte a 36. heti nézettséget (teljes lakosság, 4+). Az RTL Klub tehetségkutató műsora a 18-49-es korcsoportban 41,9 SHR %-ot teljesített, amivel szintén a hét legnézettebb műsora volt ebben a korcsoportban.  

Tíz évesnek lenni Cool!

Pontosan tíz évvel ezelőtt kezdte meg adását a Cool. A televíziós versenyben a tizenötödik helyről indulva, mára az ország harmadik legnézettebb csatornája lett*.

Százezrek maradtak fent éjfélig a két RTL-es riportmagazin kedvéért

Hiába kezdődik éjfél előtt nem sokkal, rengeteg néző volt kíváncsi a nyári szünet után visszatérő XXI. századra és Házon kívülre.

Kössz a semmit, Chloé!

Az If I Stay reményeket és vágyakat ébresztett a romantikus drámák imádóiban és a titkon kedvelőkben egyaránt. Ehhez képest szinte minden egyetlen ember tehetségén – vagy éppen tehetségtelenségén – bukott el, a film ugyanis képtelen volt megérinteni a valóság egyetlen kicsiny szeletét is. Innen is öleljük Chloé Grace Moretz-et!

A séf

Az egykor ünnepelt Los Angeles-i séf karrierje és magánélete hirtelen válaszút elé érezik, így belevág egy USÁ-t átszelő gasztronómiai kalandba legjobb barátjával és fiával, hogy újra felfedezze kreativitását és a főzés szeretetét.

A dzsungel rejtélyei: hová mennek a celebek?

A helyszín ugyan más, de a Celeb vagyok, ments ki innen! 20 új játékosa az új évadban sem kéjutazásra megy Dél-Afrikába – mondja a műsor kreatív producere.

Mentorháború: nagy balhék és szerencsés versenyzők

Régen láttunk már ekkora bulit az X-Faktor válogatásán. A mulatósra mindenkit tombolt, Mc Attika és Sir Round óriási hangulatot varázsolt pillanatok alatt a színpadon.

Vízbűl veszi ki a zoxigént - megtaláltuk Szalacsi Sándort

Mi most felkutattuk és meglátogattuk az internet első hazai sztárját. Szalacsi Sándor hamarosan elmeséli, mi történt vele a legendás felvétel óta.

Hősnők a dzsungelben

Bódy Sylvi, Molnár Andrea, és Novák Angéla Dél-Afrikába utaznak, hiszen hamarosan újra indul a Celeb vagyok, ments ki innen! A három szépség izgatottan várja a megpróbáltatásokat. Mindenki vihet magával valamilyen személyes tárgyat, azonban a lányok nagyon titokzatosak, egyedül Molnár Andrea árulta el, hogy egy párnát visz magával. A műsor október 6-án tér vissza az RTL Klub képernyőjére

VV Aurélióra rátalált a szerelem, mégis a dzsungelbe megy

VV Aurélió heteken belül az afrikai vadonba költözik a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatása miatt. Aurélió elárulta, hogy a legjobban az éhségtől és a pókoktól tart. Az egykori ValóVilág győztes a show után jött össze egykori villatársnőjével, VV Zsófival. A pár nagyon boldog együtt, így ő szíve szerint a lányt vinné magával személyes tárgyként.

Fókusz Plusz: Exkluzív felvételek a háborús övezetből!

Irakból, ahol már egymillióan menekülnek az Iszlám Állam nevű terrorszervezet csapásai elől. Az ISIS ma már az egész világ békéjét veszélyezteti. Egy magyar újságíró találkozott egy férfival, aki túlélt egy tömegmészárlást, és egy asszonnyal is, aki kamerája előtt értesült családja tragédiájáról!  

Kockáztattak és nyertek: Miben rejlik a világsiker titka?

Több százmilliós vállalkozások vezetői, ötletemberei, fiatal magyarok, akikről ránézésre azt hihetnénk, hogy egyetemisták, vagy világjáró informatikusok. Pedig a világ az ő gondolataikat lesi, a tőzsde és az amerikai elnök is rájuk figyel.

Soha nem látott siker az idei Szegedi Szabadtéri

Rekordévet zárt a Szegedi Szabadtéri Játékok: összesen 71ezer néző volt kíváncsi a nyári előadásokra. Az évad csúcsprodukciói Gérard Depardieu-vel színre vitt Háry János és a világon először non-replica változatban színre vitt Mamma Mia! voltak. Ezzel az ország legsikeresebb és egyben Európa egyik legjelentősebb színházi fesztiváljává nőtte ki magát a szegedi Játékok.

Anne Hathaway Emma Stone nyomdokait követi

Hollywood A-listás sztárjai egyre elkeseredettebb küzdelmet folytatnak a paparazzi had ellen. Emma Stone és párja, Andrew Garfield voltak az elsők, akik jótékony célra használták fel a kéretlen fotókat. Most követőkre akadtak!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való