KERESÉS search-close

Borinak egyre jobban imponál Dani

Amíg Lali első sajtótájékoztatója nagy sikert arat, Maja egyre messzebbre megy, hogy szétválassza Evelint és Marcit.

Következő rész (2015. július 6.)

Hogyan teszi jóvá Nóra a nyelvbotlását? Sikerül visszaszereznie Aliznak Ádámot? Egymásra talál végre Hanna és Ádám?

Előző rész (2015. július 3.)

Valóban véget ér Hanna és Péter kapcsolata? Hogyan sikerül Róbert romantikus délutánja Nórával? Sikerül Zsoltnak és Miklósnak végigcsinálni a csoportot?

ÁLLATI: Trükkök, melyektől eláll a szavad

Kicsi, nagy, fajtiszta és keverék: mindenféle fajta kutya megvillantotta magát az ebugatták versenyén, ahol 14 eb versengett az elsőszámú kutyamodell díjért, a Next top dog model címért.  

Linczényi Márkó, a legkritikusabb zsűritag

Az új tehetségkutató legfiatalabb zsűritagja azt is elmondta, milyen produkciókkal lehet lekötni a figyelmét. Klausmann Viktor a strandolás szabályait osztotta meg velünk, Farkasházy Tivadart Overdose-ról kérdeztük, a 4 for Dance táncosai pedig kubai kalandjaikról meséltek. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Kerekes József bemutatja a családját

A népszerű színésznek két és fél évvel ezelőtt régi álma teljesült, három lánygyermek után ugyanis végre fia született. A négygyermekes apuka és felesége, Petra együtt mesélt riporterünknek a család...

FENYŐ IVÁN: A hatásvadászathoz nagyon értenek

Hogyan működik Amerikában a show-biznisz, mitől nagyobbak a lehetőségek, és hogy lesz valakiből világsztár, erről is beszélgettünk Fenyő Iván színésszel.

Odamondanak a fogyatékkal élők

Átértékeled? Ezt rappelte néhány hete a belvárosban egy vak, egy autista és két kerekesszékes fiatal. Azt mondják, az a baj, hogy az emberek félre néznek, sajnálkoznak és nem is mernek odamenni hozzájuk beszélgetni. ...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való