KERESÉS search-close

Robin nehéz helyzetbe került

A Kihívás után kezdetét vette a szokásos kampányidőszak. Mindenkinek állást kellett foglalnia, hogy kit akar támogatni. Bár a döntés a többségnek egyértelmű volt, Robin mégis faramuci helyzetben találta magát.

A népszerű táncdalénekes-házaspár tavalyi éve nem végződött túl jól, Gyuri bácsi súlyos betegségen esett át, Klárika pedig szilveszter...

Süle László riportjában hátulról támadnak a hollywoodi celebek. Kis túlzással már 2014 is Kim Kardashian fenekéről szólt, aki úgy lett a...

Baukó Évával és Gombival arról beszélgettünk, hogy mi az a pont, amikor már végleg elfogy a türelem, Adával és Tarján Zsófival pedig olyan...

Maci csődöt mondott zászlóőrzésben

A fürkész zászlót őrizni kellett volna, ahhoz viszont senkinek sem fűlött a foga, hogy emiatt egész éjjel fent legyen. A feladatot mindenki igyekezett a könnyebbik végénél megfogni, így mi sem volt kézenfekvőbb, mint egy disznóra bízni a feladatot, majd másnap számon kérni rajta, hogy kár, hogy nem tud ugatni!

Robinnak el kellett hagynia a Villát

A villalakók nem vették komolyan a feladatokat és ennek meglett a böjtje. Robin bűnbakként magára vállalta a büntetést, de hogy ilyen kemény lesz, arra egyikük sem gondolt.A villalakók nem vették komolyan a feladatokat és ennek meglett a böjtje. Robin bűnbakként magára vállalta a büntetést, de hogy ilyen kemény lesz, arra egyikük sem gondolt.

Öltöztető versenyt tartottak a Villában

Minél több ruhát minél rövidebb idő alatt a párbajozókra aggatni. Röviden így lehetne összefoglalni a feladatot. Hogy ki nyerte meg a versenyt, a pénteki Összefoglalóból kiderül!

András és Milán fiús napot tartanak

Milán újra be akar próbálkozni Klaudiánál, ezért megszervez egy wellness-napot a szaunában. De amikor át akarja adni születésnapi ajándékát, András megzavarja őket. Ezért Milán kénytelen azt hazudni, hogy nekik, kettejüknek szánta ezt az ajándékot. Klaudia visszautasítja, mire András azt javasolja, hogy menjenek kettesben. Milán nem tud kihátrálni. András a szaunában azzal idegesíti Milánt, hogy hála az ő közbenjárásának Klaudiával most újra jól alakulnak a dolgaik. Milán erre kiborul, és otthagyja Andrást.

Gábor végleg szakít Alexával

Reggel Gábort még az sem riasztja vissza, hogy Dongó figyelmezteti, Alexa melleinek hitelére uzsorakamatot számol fel. Elmegy Bécyhez, hogy meglepje Alexát a pénzzel, de csak Bécyt találja otthon, aki azt hazudja, hogy lefeküdt Alexával New York-ban. A szerelmes srácnak nem kell több, neki ugrik Bécynek, de Szúnyog közbelép. Ezután Gábor elmegy a szalonba, és végleg szakít Alexával.

2,7 milliárdért újabb épületet vett az MNB

A Rózsadombon vett csaknem 3 milliárdért újabb ingatlant a Magyar Nemzeti Bank. Erről a HVG írt, de később a Jegybank is megerősítette. Az MNB szerint a hatalmas budai területen oktatási- és konferenciaközpont lesz. A Nemzeti Bank a mostanival együtt már csaknem 28 és fél milliárd forintot költött ingatlanokra.

Rogán: Nem vizsgáljuk az offshore-gyanút

Nem vizsgálja a gazdasági bizottság a letelepedési kötvényekkel üzletelő offshore-gyanús cégeket. Rogán Antal, a bizottság fideszes elnöke szerint az RTL Híradó félreértette a kormánypárt szóvivőjét, aki vizsgálatot ígért. A letelepedési kötvények forgalmazásának ötlete Rogán Antalé volt, és 2013-ban még ő is azt mondta, nem zárható ki, hogy offshore hátterű cégek jelentkeznek a feladatra. A cégek, köztük egy Kajmán-szigeteken bejegyzett társaság, milliárdos jutalékért dolgoznak. A Demokratikus Koalíció szerint ki kell zárni az offshore cégeket az üzletből.

80 millióval tartozik Zuschlag a NAV-nak

A volt szocialista politikus, akit korábban csalásért ítéltek börtönbüntetésre, azt mondta, nem tud fizetni. Szabadulása óta sok mindennel próbálkozott, hogy pénzt szerezzen. Az országgyűlési választás előtt adott tanácsot egy új kispártnak, most épp adótanácsadással reklámozza magát.

Képviselő marad a fenyegetőző politikus

Marad képviselő Fodor Ibolya. Ő az a pécsi politikus, aki még ősszel hazaárulóknak nevezte a kormányellenes tüntetőket, majd kiderült, hogy sikkasztásért elítélték, később pedig többször is megfenyegette az RTL Híradó stábját.

Daganatos betegek pereskednek az állammal

Zokogásban tört ki egy hozzátartozó az azbeszt-per első tárgyalásán, miután kiderült, el kell halasztani a pert. Ugyanis a bíróság rossz helyre címezte az idézést, ezért az állam képviselője nem jelent meg a tárgyaláson. A selypi cementgyár környékén élők közül többen valószínűleg a szálló azbesztpor miatt lettek halálos betegek.

Korda György köszöni, jól van

A népszerű táncdalénekes-házaspár tavalyi éve nem végződött túl jól, Gyuri bácsi súlyos betegségen esett át, Klárika pedig szilveszter napján a bokáját törte. Szerencsére ma már mindketten jól vannak, amiről mi magunk is meggyőződhettünk, amikor meglátogattuk őket az otthonukban.

Muri Enikő boldogabb, mint valaha

Az énekesnő kilenc hónapja alkot egy párt színházi kollégájával, Károllyal, és úgy érzi, soha nem volt még ilyen boldog.

Amikor a szívinfarktus a legjobban fenyeget

Gondolták volna, hogy a szívinfarktus kialakulása is kapcsolatban van a biológiai óránkkal?  Ahhoz, hogy megértsük mi az összefüggés, Dr. Tóth segít meglátnunk, mi a szív és az érhálózat szerepe testünkben, és hogy miért fontos, hogy a megfelelő időben vegyük be gyógyszereinket.  

A mindenség elmélete – Zsebkendők vigyázzatok

A díjátadó szezon egyik legfelkapottabb filmje, az év egyik leginkább körberajongott alakításával. Eddie Redmayne valószínűleg már most elkezdheti csiszolgatni az Oscar-díjnak szánt polcát, a kérdés azonban még így is fenn áll: a film is annyira fantasztikus, mint az alakítása?

Parkoló - A magyar Drive

Izgalmas mentális sakkjátszma, erős alakítások és drámai hangulat jellemzi a Parkolót, melynek forgatókönyvét Cannes-ban különdíjjal is jutalmazták.

Birdman – Káoszban születnek az igazi meglepetések

Alejandro González Inárritu ötödik nagyjátékfilmjében látszólag szakított a sebzett életek drámai elemezésével, mégis a felszínen túl, egy humoros köntösbe csomagolt, igazi lélekboncolgató, nyers alkotást ad a nézőknek.  

Ridley Scott a Millenárisban tart előadást

Méghozzá teljesen ingyen, a részvétel viszont regisztrációhoz kötött, és már csak pár nap van hátra az eseményig... Következzenek a tudnivalók!

Knock Knock trailer - Keanu Reeves duplán tör házasságot

Reeves a lövöldözős John Wick után egy horror-thrillerben vállalt főszerepet, melyben két gyönyörű, fiatal lány csábítja el. Ez viszont bonyodalmakhoz vezet, mutatjuk milyenekhez.

Tarolnak az RTL Klub napi sorozatai

A 18-49 éves korcsoport körében ismét a Barátok közt volt a legnézettebb műsor a negyedik héten. Az RTL Klub fölénye a hétköznap estéken ismét megkérdőjelezhetetlen volt, és megnyerte a szombat estét is*, amikor az Ismeretlen Férfi című akciófilmmel utasította maga mögé a TV2-t a 18-49-es korcsoportban és a teljes lakosság körében is.

Berényiék taroltak a harmadik héten – a sorozat minden epizódja a nézettségi lista élmezőnyében

Mind a 18-49 éves korcsoport körében, mind a teljes lakosságban a Barátok közt volt a legnézettebb műsor a harmadik héten. Az RTL Klub magabiztos fölénnyel nyerte a hétköznap estéket. Sőt, vasárnap - az új szabályrendszerrel próbálkozó - tv2-es Rising Start is maga mögé utasította az RTL Klub, a Nagyfiúk című amerikai vígjátékkal a 18-49 korcsoportban.

Így készült a József és a színes szélesvásznú álomkabát

Január 19-én a Madách Színház a 200. előadást mutatja be. Íme egy kis visszatekintés, hogyan készült a darab.

Következő rész (2015. január 30.)

Róbert bekerül a Berényi Kft-be. Zsófi és Tóbiás elveszítik Mátét. Attila és Júlia vajon tényleg hátrahagynak mindent?

Előző rész (2015. január 29.)

Júlia gyanakvása végleg megmérgezi a család életét? Hogyan dől be László legújabb üzleti sikere? Miklós dupla nyereséget könyvelhet el magának.

Fresh Viki: „Nagyon sokat kell egy jó popsiért tenni”

Megkérdeztük Fresh Vikit, hogy mit szól az új trendhez, illetve hogy szerinte mi a formás hátsó titka. Tanácsokat kaptunk a táplálkozást és gyakorlatokat illetően is. Szerinte leginkább adottság kérdése, de kemény munkával elérhető a célunk.

A Kaya család elképesztő története

Riporterünk, Polgár Géza utánajárt a Kaya család különleges történetének. Miközben pont úgy élnek, mint bárki, aki húsz éve családalapításba fogott Magyarországon, most mégis úgy tűnik, mind az ötüknek menniük kell. Visszaköltözni valahova, ahová nem szeretne menni egyikük se. 20 év magyar gyökéreresztés után.

Drámai történet: egy hajléktalan, akiből színész lett

Egy férfi, akinek meghalt a gyermeke és a felesége. Riporterünk, Polyák Alexandra felderítette a színész életútját, aki megjárta a poklok poklát, elvesztette kislányát és feleségét, majd hajléktalan lett.

Magyarok a világ gasztronómia krémjében!

A Konyhafőnök zsűritagjával, Bernáth Józseffel beszélgettünk Molnár Gábor és csapata sikeréről. Szóba kerültek még a rossz álmok, a szőrös férfiak, és a zugevés is a csütörtöki 8:08-ban. S hogy milyen témák voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Szexting és bizalom

Az egyikről Kállai-Kiss Zsófival és Csordás Ákossal, a másikról pedig Szabó Zsófival beszélgettünk. Szóba került még Miklós Edit sikere, és még sok más érdekes téma is a szerdai 8:08-ban. Hogy melyek, az tovább olvasva kiderül!

Baló György visszatér a képernyőre!

Február 2-től az RTL II-n láthatjuk új műsorát, most viszont stúdiónk vendége volt. A keddi 8:08-ban beszéltünk még exekről, szuperolcsó diétáról, és a telefonálás etikettjéről is. S hogy miről még, az tovább olvasva kiderül!

A holokauszt egy túlélő szemével

Az aktuális bűncselekményekről szóló híreink előtt mindig felhívjuk a figyelmet, hogy megrázó történet következik. Különös, hogy amikor a történelem egyik legkegyetlenebb korszakát idézzük fel, ugyanezt általában nem tesszük meg. Mintha már nem volna hozzá közünk, vagy nem akarnánk tudomást venni róla. Pedig élnek még olyanok, akik a saját szemükkel nézték végig családjuk megsemmisítését.

Fenyegető katasztrófák nyomában

Árvíz, földrengés, vulkánkitörés, tornádó- mindegyik pusztított már Magyarországon, de vajon előfordulhat ez a jövőben is?   

Velünk történt

Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való