KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Nem enged a rendőrség Orbán háza elé

Ismét megtiltotta a rendőrség, hogy Orbán Viktor háza előtt tüntessenek. Most civilek akartak tiltakozni a kvótanépszavazás ellen. A rendőrség szerint ezzel sérülne a szomszédok magánélethez való joga. A Társaság a Szabadjogokért szerint a döntés elfogadhatatlan.  A rendőrségnél viszont azt mondják, ők törvényesen jártak el, az Alkotmánybíróság ugyanis nemrég úgy döntött, erre hivatkozva be lehet tiltani tüntetéseket. A kormány azt ígéri, év végéig rendezi a nem egyértelmű jogi helyzetet.

Dombi durva fotót osztott meg kedveséről

A kedvenc humoristánkról nem mondható el, hogy akár egy lehetőséget is kihagyna, ha viccelődésről van szó. Most egy kérésnek tett eleget, csak az általa kitett kép egy kicsit merészebbre sikeredett.  ...

Az új Alien-t mind látni akarjuk majd!

A film egyik főszereplője szerint legalább is biztosan! Michael Fassbender beszélt az új részről, a forgatási élményeiről, a szerepéről David-ről és azt is megígérte, hogy a folytatás sokkal ijesztőbb és...

Így ünnepelt A zöld íjász stábja!

A Comic-Con minden képregényfilm rajongónak meghatározó esemény az évben. De nemcsak a nézők, a szereplők is buliznak a rendezvényen! Lássuk, hogyan szórakoztak!

Éjjel-Nappal Budapest 2016-07-26

Joe reggel rajtakapja Bencét, ahogy titokban ki akar osonni az albérletből, mert aggódik az anyja miatt. Joe inkább elkíséri, és megrémül, amikor a srác anyjától megtudja, milyen nehéz helyzetben van a család valójában. Felajánlja Bencének és az anyjának a segítségét, és átmenetileg odaköltözteti a gyereket az albérletbe, aminek Barbi nem igazán örül.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való