KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Neked ajánljuk

Dózsa György úti baleset: több mint százzal száguldhatott

Több mint 100-zal száguldott a luxusautó vezetője - úgy tudjuk, ezt állapították meg a szakértők a fővárosi Dózsa György úti halálos baleset ügyében. Május közepén ketten haltak meg, miután kocsijuk összeütközött egy Mercedes cabrióval. Ennek vezetője korábban azt mondta, minimálisan léphette túl a megengedett 50 kilométer per órás sebességet. A baleset idején jogosítványa sem volt. Az újabb fejlemények miatt a férfit tegnap őrizetbe vették a rendőrök.

Éljen! Van még remény! Újra együtt az álompár!

A rengeteg válás és szakítás után, most végre egy örömhírt kaptunk a hollywoodi csillagoktól! Úgy tűnik ugyanis, hogy két nagy kedvencünk kibékült! Kikről és miről is lehet szó pontosan? Eláruljuk! ...

Ó jajj! Teljesülni látszik a képregény imádók álma!

Valahol mélyen legbelül mindig is reménykedtük ebben, ám most úgy tűnik, hogy bekövetkezik, ráadásul minden elképzelésünket felülmúlhatja!

Meglepetéskoncertet adott Kevin Bacon

A Gyilkos hajsza színésze egy csapat rendőrt lepett meg az amerikai Alexandria városában.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!