KERESÉS search-close

Következő rész (2016. február 6.)

Vajon mit tervez Miklós Ludwig ellen? Vajon hova utazik Gizella? Képes lesz Krisztián biztonságos helyet találni a hangfelvevőnek? Hogyan zárul Júlia és Máté búcsú kirándulása?

Rádiója is lesz Andy Vajnának

A TV2 megszerzése után rádiója is lesz Andy Vajnának. Az új adó pár hónapon belül elindul, a filmügyi kormánybiztos cége a Roxy Rádió egykori frekvenciáját szerezte meg.

Nyolcvanhat éves óvszert talált a nagyi ágya alatt

Egy svéd férfi igen meglepő dolgot talált a nagymama ágya alatt. A selyemből készült furcsa tárgy nem egy korabeli ruházati kiegészítő, hanem egy nyolcvanhat éves óvszer.

Ezt a Fassy-t nem lehet, nem imádni!

Michael Fassbender, a 38 éves színész mára már senkinek sem lehet ismeretlen. Mindenki Magnetoja nemcsak a fémet, a női nézők szívét is vonzza. Idén talán a tömérdek BAFTA-díj mellé, a másodszori Oscar-jelölésével, ...

Megszületett az első Vámpír-baby!

Nem csak az Odaátos fiúknak vannak cuki gyerkőceik, bizony a Vámpírnaplók háza táján is megérkezett a gólya! Caroline Forbes anyuka lett!

Éjjel-Nappal Budapest 2016-02-08

Lali végső kétségbeesésében Bécyhez fordul segítségért, hogy segítse őt a karrierjében. Természetesen Bécy azonnal elhajtja, és nem akar segíteni, de Lali nem adja fel, egy a nappaliban előadott rögtönzött koncerttel akarja jobb belátásra bírni a Bécyt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való