KERESÉS search-close

Meghalt a taxis és a két utasa is

Több halálos baleset is történt az elmúlt 24 órában. A legsúlyosabb baleset péntek este Üllő közelében történt, ott hárman haltak meg. A 4-es úton egy taxi rohant bele egy defekt miatt lassító kamionba. A sofőr és két külföldi utasa azonnal meghalt. A taxi valószínűleg a repülőtérre sietett. A csomagtartó ugyanis tele volt bőröndökkel.

Hajnali baleset: ketten életveszélyben

Négyen sérültek meg hajnalban egy balesetben Miskolc mellett. Két autó ütközött össze frontálisan a 3-as főúton - egy 20 éves fiatalembert és egy 17 éves lányt életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba. A karambol egy egyenes, jól belátható útszakaszon történt.

Az élet egy gyoda!

Menedékkérők – jogi védtelenség?

Két hét alatt 273 büntetőügyet tárgyalt a Szegedi Törvényszék. Aki nem a hivatalos határátkelőnél lépi át a magyar-szerb határt, az szeptember közepe óta bűncselekményt követ el, ezt a bíróság megtárgyalja, és az illetőt kiutasítják. Fellebbezni lehet, de ez egyetlen egy esetben történt.

Pintér: péntektől zárva a zöldhatár

Magyarország lezárta a zöldhatárt Horvátország felől – állítja Pintér Sándor belügyminiszter. Az RTL Híradó kérdésére elmondta, hogy péntektől csak a határátkelőhelyeken jöhetnek azok a menekültek, akiket Horvátország már regisztrált. Pintér szerint a zöldhatáron át érkezőket elfogják, de ennek ellentmond, hogy péntek hajnalban is átsétált 1300 ember Zákánynál.

Eldugult wc-k és kosz a vonatokon

Borzalmas állapotokról számolnak be a pályaudvarokon segítő önkéntesek a menekülteket szállító vonatokon. Közben a tisztiorvosi szolgálat közölte, eddig idén nagyjából 1300 menekültet vizsgáltak, közöttük 33 szifiliszes, 11 HIV-pozitív, 72 Hepatitis B és 18 Hepatitis C vírussal fertőzött beteget találtak.

Egy embercsempész vallomása

Embercsempészésért másfél évet is kaphat. Egy fiatal apuka története, aki egy lányt nevel, azt mondja egy fuvarja volt, és 100 euro-t fogadott el.

Jövő héten indul a Hungary’s Got Talent

A jövő szombaton induló Hungary’s Got Talent két műsorvezetője, Sebestyén Balázs és Dombóvári István azonnal megtalálta a közös hangot, pedig ez az első alkalom, hogy együtt dolgoznak. Minderről mi is meggyőződhettünk azon a különleges fotózáson, amelyen a show-műsor zsűritagjai is megjelentek.

Politika, botrány

Uniós pénzből nem támogatják

Ne számítson uniós pénzre, aki szigetelni akarja a lakását - ezt mondta Lázár János. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Portfolio.hu konferenciáján jelentette be: az energetikai korszerűsítésre szánt 450 milliárdos uniós forrást az állam magára költi. A Párbeszéd Magyarországért párt szerint a kormány a múlt évszázadba löki vissza az országot, és energiafüggőségben akarja tartani az embereket.

Aggódik a kormány a sertéshús ára miatt

Aggódik a kormány, hogy érvényesíti fogják-e a boltokban jövőre a sertéshús áfájának 27-ről 5 százalékra való csökkentését. A Híradó értesülései szerint legalábbis erről tárgyaltak a napokban az érintett szervezetek vezetőivel. A kereskedők azt mondják, ha ők csökkentett áron kapják meg a termelőktől a húst, nem nyelik le az áfát. A sertéshús terméktanács szerint nekik az az érdekük, hogy olcsóbb legyen a hús, de minden termelő maga dönti el, milyen árat alkalmaz. A gazdasági minisztérium abban bízik, a piaci verseny fogja kikényszeríteni, hogy mindenki csökkentse az árakat.

Állítása szerint Istentől kapta a pénzt

Istennek köszönheti a befolyását, ezt mondta az állami cégek reklámköltéseinek egy részét elnyerő Young and Partners tulajdonosa egy gyülekezet rendezvényén még szeptemberben, erről a 444.hu írt. Kuna Tibor, akit Szijjártó Péter a barátjának nevezett, arról beszélt, a hatalmat és a pénzt Istentől kapta, azért, hogy ezzel Istent szolgálja. A Demokratikus Koalíció szerint a kormány már ott tart, hogy a korrupciós ügyeik miatt Istennel takaróznak.

Hitelt adott, hogy kifizethessék a hitelét

Saját végtörlesztésére adott kölcsön 3 millió forintot Gömöri Zsolt, a paralimpiai bizottság sikkasztással gyanúsított volt elnöke, hogy a pénzből kifizethessék devizahitelét. Később a 3 milliót is visszakapta. Az ügyről a hvg.hu írt. Deutsch Tamás, a bizottság alelnöke nem válaszolt az RTL Híradó kérdésére, hogy tudott-e arról, hogy üres a kassza, miközben éppen ő tett javaslatot a végtörlesztés kifizetésére.

Újra látni lehet majd a sarki fényt

Újabb sarki fényt figyelhetünk meg Magyarország fölött vasárnap hajnalban, jelezte az Időkép egy amerikai naptevékenységet figyelő oldalra hivatkozva. Ez idén már a második ilyen jelenség lenne. Márciusban egy napkitörés után többen is készítettek felvételeket sarki fényről a magyar égbolton.

New York legmenőbb filmes helyszínein jártunk!

A világ fővárosa lüktet, pezseg, soha nem áll meg, de még ennek a végtelenül zsongó metropolisznak is van olyan része, ahol teljesen kikapcsolódhat az ember.

Alföldi egy napja

Alföldi Róbert megengedte, hogy egy egész napját végigkövessük, ami nem könnyű, hiszen a rendező két színházban is próbál egyszerre, és közben készül a következő fél évre, amit külföldön tölt majd.

A harmadik adás összefoglalója. Vigyél el 4 percben!

Ha lemaradtál a szombat esti műsorrról mi összeszedtük a lényeget. Élvezd a csábításokat 4 percben!

Így bulizik szombat este Szabó Zsófi, Gianni és Puskás Peti. Ha csatlakozni akartok, este gyertek át!

Folytatódik a Gyertek át szombat este! és folytatódik az RTL Online száguldó riporterének munkája is. Gianni mesél az első magyar felesekről, Puskás Peti pedig felvázolja az ablakon távozás módszereit.

Ők voltak az 1 perc és nyersz! legnagyobb nyertesei!

Férfiak és nők, apák, anyák, házaspárok, testvérek és barátok. Egy valami közös bennük, nem félnek megküzdeni céljaikért, kitartanak a végsőkig…

Réka 1 millióval segíthet apósán

Réka a hatodik szintig hibátlanul játszott, végül a Jolly Joker nem jött össze. Bár megkönnyezte a játék végét, így is szép összeggel távozhatott.

50 ezren osztozhatnak a srácok

Geri és Dani nagy elánnal vágtak bele a feladatokba, az első adásban a Sortűz vette el egy életüket, de remekül teljesítettek. A következő adásban sikerszériájuk a Bohócparádéig tartott.

Celebrésön

Lagzi Lajcsi öccse szerint az újságokban sok valótlanság jelent meg

Galambos Istvánt pénteken telefonon értük utol. Kiderült, hogy a mulatós sztár feleségét már szabadon engedték.

Börtönviselt sztárok

Alig több mint 1 hete helyezték előzetes letartóztatásba Lagzi Lajcsit és feleségét, akiket milliós kárt okozó lopással és vesztegetéssel gyanúsítanak. A mulatós műfaj királyát börtön fenyegeti, de nem ő az egyetlen, aki a csillogásból a hűvösre kerülhet.

Király L. Norbi farkasok közé keveredett

A 2010-es X-Faktor harmadik helyezettje nagy tettre szánta el magát, úgy döntött ugyanis, hogy örökbe fogad egy farkast. Ehhez azonban előbb közelebbről is meg kellett ismerkednie a kiválasztott ragadozóval.

Pataky Péter az extrém sportok szerelmese

Az Ízes élet házigazdája, Pataky Péter évek óta a sárkányrepülés szerelmese, de nem ez az egyetlen extrém sport, amit kipróbált már. Pétert elkísértük élete első helikopteres repülésére, és többek között azt is megkérdeztük tőle, mit szólnak a szerettei a nem éppen veszélytelen hobbijához.

Südi Iringó megtalálta a boldogságot

A Szombat Esti Láz egykori sztárja úgy érzi, jelenlegi párja mellett le tudná élni az életét, igaz, a családalapítással még egy ideig várni szeretne. Addig is másik nagy szerelmének, a táncnak szenteli minden idejét.

Túl a forgatások felén

Májusban kezdtünk dolgozni a Keresem a családom műsoron, júniusban a rengeteg jelentkezést dolgoztuk fel és már nyomoztunk, júliusban a nyomozás mellett már forgattunk is, augusztusban már több családtagot is összehoztunk egymással és készültek az első filmek, mostanra pedig lassan összeáll minden történetünk.

Ha láttál valami érdekeset, írd meg nekünk, vagy küldj róla képet, videót!

Lefotóztál vagy videóra vettél valami őrülten menő dolgot? Van egy jó sztorid? Ott voltál a világrengető események epicentrumában? Küldd el vagy írd meg nekünk, és ha érdekes, megjelentetjük!

A Konyhafőnök - 3. évad október 5 -től az RTL Klubon!

Ínycsiklandó fogások, embert próbáló küzdelmek, kiélezett párbajok és persze megannyi konyhai trükk és praktika. Ezekre és sok más újdonságra számíthatnak majd a nézők a Konyhafőnök harmadik évadában. A nézők ezúttal nemcsak a konyha falain belül kísérhetik figyelemmel a késélre menő küzdelmet, de nyomon követhetik azt is, ahogy a versenyzők egy valódi esküvői vacsora fogásait készítik el.

Repülőről szórják a vakcinát

Repülőről szórnak rókáknak veszettség elleni vakcinát szerte az országban. Az akció szombaton kezdődött és két hétig tart. Tavaly összesen 24 veszett rókát találtak az országban, ami nem sok a 70 ezres populációhoz képest. Viszont egyetlen veszett állat harapása is halálos lehet az emberre.

Klein Dávid feljutott a csúcsra

Oxigénpalack nélkül hódította meg csütörtökön a világ nyolcadik legmagasabb hegycsúcsát Klein Dávid. Facebook oldalán azt írta, jól van és még egy képet is megosztott magáról. A Nepálban található Manaszlu 8156 méter magas. Rengeteg alpinista próbálja meghódítani.

Mindkét kisánya szívbeteg

Mindkét kislányát szívbetegség miatt kellett megoperálni egy gödöllői asszonynak. Az általunk megkérdezett gyermekkardiológus szerint mindössze 5 százalék az esély arra, hogy a rendellenességet örökli a kisebbik testvér is. A kardiológiai intézet főorvosa azt mondja, bár a szívbetegen született gyerekek száma nem nő Magyarországon, mindössze tíz olyan speciális szakorvos van az országban, aki felnőtt korukban is kezelni tudja majd őket.

Könnyebben lebukhatnak a csalók

Hány kilométert futott az autó, mikor került először forgalomba, és meddig érvényes a műszaki vizsgája. Néhány adat, amit mostantól az interneten bárki lekérdezhet pár száz forintért, ha használtautót vásárolna. A szolgáltatás célja, hogy biztonságosabb legyen az adás-vétel, a szakértők szerint így nehezebb trükközni az eladóknak az adatokkal. Magyarországon továbbra is nagyon népszerűek a használtautók, körülbelül hétszer annyit vesznek, mint újat.

Lebombázták a kórházat

Legalább kilenc orvos és több beteg is meghalt az afganisztáni Kunduzban, amikor egy légitámadás során bombatalálat érte a város egyik kórházát. A térségben napok óta folynak a harcok az afgán hadsereg és a tálib lázadók között, a mostani légicsapást a kormányt támogató amerikai gépek hajtották végre.

Kiette a leveleket a postaládából

Hintázott a jelzőtáblákon, és kiette a leveleket a postaládából. Csak néhány vétek azok közül, amiket egy makákó majom követett el Floridában, miután meglépett gazdája házából. Megpuhította néhány autó karosszériáját, sőt egy rendőrkocsit sem kímélt, ám végül befogták egy vizespalack segítségével.

Tévhitek az iszlám vallásról

Itt élő muszlimokat, iszlámszakértőket és Allah női követőit kérdeztük arról, hogy mit is jelent valójában az iszlám.  

10 halott egy amerikai lövöldözésben

Kilenc embert agyonlőtt és hetet megsebesített egy ámokfutó az Egyesült Államokbeli Oregon állam egy főiskoláján. A támadó is meghalt, a rendőrök lőtték le, miután tűzharcba keveredtek vele. Barack Obama a tragédia után rendkívüli televíziós beszédben a fegyvertartás szabályozására szólított fel.

Itt az ősz, új kabátot kapott az RTL Most!

A tartalom továbbra is a megszokott színvonalon pörög majd, de még szebb, és még könnyebben kezelhető külsővel! Mostantól még egyszerűbb lesz újranézni a kedvenc műsorait, vagy bepótolni az epizódokat, melyekről lemaradt!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való