KERESÉS search-close

Ez történt a héten (5.hét)

Aliz Rudi vádjai alapján Krisztiánnak támad. Vajon Rudi eléri a célját? Nóra magánnyomozásba kezd a történtekkel kapcsolatban. Gizella továbbra is iszik, és ennek hatására számos meggondolatlanságot, tesz, amit László meglehetősen rosszul visel. Péter fájdalmas tényekkel szembesül legújabb barátnőjével kapcsolatban. Kiderül, hogy milyen szerepe van a gyertyatartónak az eseményekben, így van, aki máris bajba kerül. Ludwig Nórának támad, mert sokkolja a kártyán látható név, amikor Nóra új névjegyeket készíttet magának.

A három és a négy gyereket vállalók járnak a legjobban

Ők csaknem 1 millió forinttal több támogatást kaphatnak, mint eddig, és az egész országban 35 millió forintos értékhatárig válogathatnak a kormány legfrissebb bejelentései szerint.

Kétezer forintos talicskát rabolt két huszonéves férfi

Mesterien kidolgozott bűncselekmény történt Rudabányán, tavaly októberben. A rablókat elfogták, a vád: talicskarablás.

Mit nézünk ma? - Kedd (02.09)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz...

Vagányok a Deschanel lányok!

Emily Deschanel és Zooey  Deschanel színésznők az elmúlt években meghódították Hollywoodot. Bizony, Dr.Csont testvére az Új Csaj. Mi pedig összeszedtünk néhány érdekességet, a testvérpárról és kapcsolatukról. ...

Éjjel-Nappal Budapest 2016-02-08

Lali végső kétségbeesésében Bécyhez fordul segítségért, hogy segítse őt a karrierjében. Természetesen Bécy azonnal elhajtja, és nem akar segíteni, de Lali nem adja fel, egy a nappaliban előadott rögtönzött koncerttel akarja jobb belátásra bírni a Bécyt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való