KERESÉS search-close

Barabás Éva volt a legnézettebb műsorvezető a múlt héten*

A múlt heti nézettségi toplista (18-49-es korosztály) első 19. helyén az RTL Klub műsorai állnak, a TV2 március 1-i Tények című műsorának csak a 20. helyet sikerült megszereznie.

Hogy miért rejtegette eddig és ki az a lány, akinek sikerült elcsavarnia Bozsek Márk fejét, az kiderült a keddi 8:08-ban, mint ahogy az is, hogy...

A nők a várandósság alatt kivirulnak, és talán ekkor a legszebbek. Divat lett, – talán pont ezért – a mindennapos kismamák fotózása, a hatalmas...

Robin utolsóként költözött be a Villába, a játék során a legtöbbször igyekezett kimaradni a vérre menő konfliktusokból. Majd szépen-lassan...

Robin nyerte a VV7 Fináléját!

Hihetetlen Finálét láthattunk, melyben még az állás is megfordult a végjátékban. A nagy küzdelem végén Robin lett az, aki mindent vitt.

Dani még dalra is fakadt Robinért

Az ex-villalakók minden lehetőséget megragadtak, hogy népszerűsítsék a szívükhöz közel álló finalistát. Dani dalban mondta el, hogy miért Robin érdemelné meg a fődíjat.

Robin filmje

A két finalista filmet forgatott az utolsó napján. Robin így emlékezett vissza a Villában töltött napjaira.

Tóth Gabi és Tha Shudras nyitotta meg a Finálét

A VV7 Fináléja egy igazán pörgős produkcióval kezdődött. A stúdióban Tóth Gabi és a Tha Shudras zúzta.

Barbi úgy dönt, megpróbálja Erikkel

Barbi reggel kihallgatja Erik fura telefonbeszélgetését és biztos benne, hogy a férfi megcsalja őt, azonban Erik titka az, hogy van egy gyermeke. Miután tisztázzák a félreértést úgy döntenek, megpróbálják együtt.

Ákos egy autóval engeszteli ki Anikót

Ákos – egyfajta bocsánatkérésként– ad egy autót Anikónak. Anikó látszólag örömmel fogadja az autót, ám Kristóf, majd Marci azt gyanítják, hogy valószínűleg jeladó van a kocsiban, hogy Ákos követhesse a lányt. Elviszik egy szervizbe, ahol a szerelő nem talál semmiféle jeladót. Anikó dühösen elviharzik, az ott maradó két fiú pedig közösen aggodalmaskodik Anikó jövője miatt.

Milánt mindenki cserben hagyja

Milánt elhagyja Klaudia, sőt, még legjobb barátja, Karesz is inkább szerelme mellett áll ki.

Milliós ösztöndíjak is voltak az ELTE-n

Ösztöndíj helyett gólyatáborra ment a pénz az ELTE-n - ez is kiderült abból a vizsgálatból, amit a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal végzett az egyetemen 2009 és 2012 között. A jelentés szerint az egyetemen több alkalommal is szabálytalanul használták fel az ösztöndíjakra szánt pénzt. A jelenlegi Hallgatói Önkormányzat elnöke közölte, hogy azóta átszervezték a pályázati rendszert.

Kezdődhet a DRB betéteseinek kártalanítása

Több tízmilliárdot nem találnak bankonként, állítja a Jegybank szóvivője. Véglegesen visszavonta a pénzügyi felügyelet a DRB bankcsoport működési engedélyét, így megkezdődhet az ügyfelek kártalanítása. Húsz munkanapon belül juthatnak a pénzükhöz a betétesek. A banki ügyfeleket 30 millió forintig kártalanítják. Közben hétfőn a Parlamentben továbbra is egymásra mutogatott a kormány és az ellenzék, míg a Magyar Nemzeti Bank szerint mindaz, amit az ellenzéki pártok állítanak, tudatlanságon és rosszhiszeműségen alapul.

Hitelből adnak enni a bermendi gyerekeknek

Egyelőre hitelre esznek a gyerekek a beremendi iskolában, ugyanis a közétkezetést fizető önkormányzat pénze is a DRB bankban ragadt. A településnek csaknem 200 millió forintja van, ehhez nem jutnak most hozzá. A helyi boltok is konganak az ürességtől. Az egyik üzlettulajdonos szerint az embereknek a legalapvetőbb élelmiszerekre is alig futja. Közben a kormány 245 millió forintos rendkívüli támogatást nyújt, 67 érintett önkormányzatnak.

Nagy a különbség, hol, mennyi segélyt adnak

Van olyan település Magyarországon, ahol családonként 2500 forint jut szociális segélyre, és van olyan, ahol ennek majdnem a kétszerese. Az MSZP szerint emiatt belső vándorlás indulhat az országban: a szegényebb emberek otthagyják az otthonukat, hogy a tehetősebb városok valamelyikébe költözzenek a magasabb támogatás reményében. A kormány szerint nem kell ettől tartani.

Kockázatosnak ítélték, mégis kinevezték

Hiába esett át kétszer is nemzetbiztonsági átvilágításon és találtak mindkétszer kockázatokat Kiss Szilárdánál, mégis kinevezték moszkvai attasénak, majd földművelésügyi miniszteri biztosnak - tudta meg az Index. Kisst januárban vették őrizetbe hűtlen kezelés gyanúja miatt, pedig már 2013 nyarán tudtak az ügyről a hatóságok. A kormány nem nyilatkozik. Az LMP a nemzetbiztonsági bizottságban hallgatná meg Fazekas Sándor földművelésügyi minisztert.

Tóth Andi minden álma valóra válik

Andi és Csipa még az X-Faktor alatt ismerkedett meg egymással és a két rocker annyira egymásra talált, hogy egy újabb közös fellépés lett a vége, ezúttal azonban az egész Hooligans csatlakozott hozzájuk.

Robin mindent vitt, és még annál is többet

A ValóVilág hetedik szériájának győztese nemcsak a lakást, a havi 1 millió forintot és az autót tudhatja magáénak vasárnap este óta, hanem egy új szerelmet is. Olyannyira, hogy a győzelemtől szinte sokkos állapotba került Robin, Anettel töltötte az első Villán kívüli éjszakát.

Ez az élőszereplős Dragon Ball rajongói kisfilm lealázza a moziváltozatot

Hihetetlen, mire képes a rajongói szív, ha tehetséggel és kitartással párosul. Ennek újabb ékes bizonyítéka az alábbi Dragon Ball kisfilm, amit mindenkinek látnia kell. Most.

Irány a moziba be! - 2015. március

Új rovatot indítunk útjára, amolyan kisokos stílusban, melyben összegyűjtjük az összes premierfilmet a soron következő hónapból. Persze nem száraz felsorolásról van szó, sokkal inkább egy átlátható, színes listáról, rövid leírásokkal és látványos trailerekkel megfejelve. Irány a moziba be, avagy mit és mikor nézzünk márciusban?

Jön a Szárnyas fejvadász folytatása, ráadásul Harrison Forddal

Bejelentették, szóval most már biztosan megtörténik. Lehet örülni vagy remegni, de az 1982-es klasszikus tényleg kap egy második részt.

Alien 5: Ripley visszatér, és méltó lezárást kap

Újabb információk láttak napvilágot a Blomkamp-féle folytatással kapcsolatban, mely újradefiniálja az Alien-sorozatot.

Itt az Argo 2 első előzetese!

A kedvcsináló alapján hasonlóan elborult alkotásra számíthatunk, mint az előző rész esetében, részletekért kattanjatok ránk!

Jessica Chastain kiütötte Kristen Stewartot

A Hófehér és a vadász spinoff-ja egy nevet dobott, egy másikat pedig ügyesen megszerzett. Az Alkonyat sztárja búcsúzik, helyette az Oscar-jelölt Chastain érkezik.

Jimmy Kimmel már megint hülyét csinált fél Hollywoodból

Ha vége az Oscar-gálának, lehet is vágtatni Kimmelhez, hogy kiderüljön, vajon az idén mennyi hírességgel maxolja ki a mentális elborulás új színtereit.  

Börtönbe maszturbálta magát A szürke ötven árnyalata közben

Szép dolog a szerelem, hát még az önkielégítés, de ha nem vigyáz az ember, könnyen le is csukhatják érte. Mármint az önkielégítésért, nem a szerelemért.

Oscar 2015 - A Birdman lett az este nagy nyertese

Hétfő hajnalban tartották a 87. Oscar-gálát, amely nem okozott túlzottan nagy meglepetéseket. A legtöbb díjat a Birdman és A Grand Budapest Hotel vihette haza.

Barabás Éva volt a legnézettebb műsorvezető a múlt héten*

A múlt heti nézettségi toplista (18-49-es korosztály) első 19. helyén az RTL Klub műsorai állnak, a TV2 március 1-i Tények című műsorának csak a 20. helyet sikerült megszereznie.

Hét estéből hetet nyert az RTL Klub a 8. héten*

A 8. heti Top 50-es nézettségi lista első 21 helyén az RTL Klub műsorai állnak a 18-49-es korcsoportban.** Továbbra is megkérdőjelezhetetlen az RTL Klub napi sorozatainak sikere, a hétköznap esték stabilitásához hozzájárulnak a csatorna hír- és tájékoztató műsorai is. Az RTL Klub hét estéből hetet nyert a 8. héten.*

Hetek óta semmi sem tudja letaszítani a trónról a Barátok köztöt*

A második héttől minden alkalommal a Barátok közt egy-egy epizódja végzett a nézettségi lista élén a 18-49 éves korcsoport körében. Nem alakult ez másként a hatodik héten sem.

Nincs időd egy hétig síelni? Itt a megoldás!

Bár nincsenek nagy hegyeink, ha síeleni vagy snowboardozni akarunk, nem kell nagyon messzire mennünk. Budapesttől 350 kilométerre, autóval csak négy órára fekszik Maribor, Szlovénia második legnagyobb városa, ahol mindent megtalál az, aki havas lejtőkre vágyik.

Következő rész (2015. március 03.)

Megérti-e Tóbiás Aliz viselkedését? Vajon Júlia Miklós vagy Róbert pártját fogja? Vajon megússza-e Ágnes, hogy Miklós rájöjjön, hol töltötte az éjszakát?

Előző rész (2015. március 02.)

​Vajon rájön Krisztián, mi van Enikő és dr. Borbély között? Vajon Júlia és Róbert végül megtalálja a közös hangot a vacsorán? Dolgozhat- e még valaha Aliz a konditeremben? 

ROBIN: „Végre elértem a célomat, amiért sokat küzdöttem!”

Robin talán még fel sem fogta, hogy 180 fokos fordulatot vett az élete. Legfontosabbnak azt tartja, hogy végre támogathatja az édesanyját, amiért felnevelte, és egyengette az útját.

DÓRI ÉS DENNIS: Egy hajszál választotta el őket a győzelemtől, mégsem bánnak semmit!

A címlaplány és a komisz is igen közel voltak ahhoz, hogy megnyerjék a játékot, a fődíjat azonban mégsem nyerték meg. Mégis pozitívan értékelték a játékot, és úgy érzik, sokat nyertek azzal, hogy beköltöztek a Villába.

Égő házból mentette ki húgait a 9 éves kisfiú!

Bognár Bencéről nem túlzás azt állítani, hogy egy igazi hős! A még csak 9 éves kisfiú felnőtteket meghazudtoló bátorsággal mentette ki két kistestvérét égő házukból. Az iskolás fiú azt mondja, abban a pillanatban nem félt, csak azt tartotta szem előtt, hogy húgaival együtt kijussanak a lángoló épületből. Ásványi Eszter riportja.

Bozsek Márk bemutatta kedvesét!

Hogy miért rejtegette eddig és ki az a lány, akinek sikerült elcsavarnia Bozsek Márk fejét, az kiderült a keddi 8:08-ban, mint ahogy az is, hogy Szerednyey Béla agglegény-e még. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

A ValóVilág7 nyertese és nagy vesztesei látogattak hozzánk

Tegnap este véget ért a ValóVilág7 és a Villa hosszú időre ismét bezárja kapuit. Vendégünk volt Robin, a VV7 győztese, de itt voltak a nagy vesztesek is: Dennis, és Laci. S hogy milyen témáink voltak még a hétfői 8:08-ban, az tovább olvasva kiderül.

ValóVilág finalisták a cél közelében

Már csak pár nap és bezárja kapuit a ValóVilág 7 Villája. Edinával, Anettel és Young G-vel az esélyekről beszélgettünk, no meg arról, hogy ki lehet a VV7 befutója. De vendégünk volt még a pénteki 8:08-ban Nyertes Zsuzsa és Pásztor Tibor is. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül!

Drámák, szerelmek, botrányok, célegyenesben a VV7

Vasárnap este új VV győztest avatunk. Dóri és Robin már a Fináléban, a három Párbajból is sikeresen visszatérő Lacinak azonban szombat este újra csatáznia kell. A VV7-ben egyébként az is megtörtént, ami eddig soha, máris felidézzük a legdrámaibb pillanatokat és jön a nagy esélylatolgatás.

Szatírok: a mutogatás kényszere

Hetek óta ijesztgeti a szegedi egyetem bölcsészkarának diáklányait egy férfi. Szeméremsértő módon mutogatja magát, mindig terepszínű kabátban. Az intézmény biztonsági kamerája készítette róla felvételt. Legtöbbször a mosdóban és a folyosón látták. Őt a rendőrség keresi, szakértőink pedig elmondják, mit tegyünk, ha mutogatóssal, vagy szatírral találkozunk. 

Különleges adományok: ingyen pizza vagy hajvágás

Biztosan sokan adtak pénzt hajléktalannak. Vagy adtak megunt ruhát, játékot, esetleg küldtek egy sms-t egy adománygyűjtő szervezetnek. De vettek-e egy szegénynek, bármilyen okból nélkülözőnek kenyeret, egy szelet pizzát, vagy esetleg befizették-e egy fodrászhoz? Ezt is megtehetjük, van akinek új állást jelentett az ajándékba kapott frizura a munkanélküli évek után. Úgy döntöttünk, hogy ma megint mi is segítünk, úgy, hogy bemutatjuk azokat a civil szerveződéseket, embereket, akik kitalálták maguknak, hogy hogyan segíthetnek a környezetükben élő elesetteken.

Velünk történt

Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való