KERESÉS search-close

Következő rész (2016. május 26.)

Natasa újabb furcsaságokat tud meg Rókus és Hanna kapcsolatáról. Vajon Tóbiás valóban lemondott Kristófról? László elindul a zarándokútra. Vajon az áradás meghiúsítja Veintraub és Miklós szállodaprojektjét?

Nincs elég pénz a teljes vérvizsgálatra

Nem kérhetnek teljes vérvizsgálatot a Semmelweis Egyetem 1-es számú belgyógyászati klinikájának szakorvosai, mert nincs rá elég pénz - erről beszéltek klinikai dolgozók Híradónknak. Rejtett kamerával forgattunk, mert nem kaptunk forgatási engedélyt.

Ganxsta Zolee édesapja balesetet szenvedett

Zana József súlyosan megsérült az otthonában. Az eset után a színészt azonnal kórházba kellett szállítani.

Mit nézünk ma? - Csütörtök (05. 26.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz...

Nem csak szereplőitől, magától a Castle című sorozattól is búcsúznunk kell!

A készítők bejelentették, hogy nem lesz több évad, így végül nem kell a rajongóknak amiatt sopánkodniuk, hogy nem láthatják Beckett nyomozónőt! Vajon mi történhetett?

Éjjel-Nappal Budapest 2016-05-26

Karesz és Milán egész éjjel kölcsönösen egymás idegeire mentek, nem aludtak semmit.. Sárinak elege lesz az állandó civakodásukból, ezért ultimátumot ad nekik: mire visszajön Spanyolországból, a fiúknak ki kell békülniük, mert ha nem, akkor Sári elköltözik a lakásból. Milánt ez arra ösztönzi, hogy beszéljen Karesszel, ám a két fiú megint olyan szinten összeszólalkozik, hogy még verekedésre is sor kerül.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való