KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Autótolvaj miatt halt meg a fiatal nő

Tragédia lett egy autórablás vége Gödöllőn. Egy fiatal nő éppen hazaért, kiszállt a kocsijából, hogy kinyissa a kaput, amikor a rabló bepattant a helyére. A nő belekapaszkodott a kocsiba, hogy visszatartsa, de a férfi gázt adott. Árokba borultak, a nő a kocsi alá szorult, és szörnyethalt. Támadója elmenekült, a rendőrök péntek délután fogták el Isaszegen, egy sörözőben. Az áldozat a budapesti Turay Ida színházban dolgozott, kollégái megrendülten búcsúztak tőle.

Ez a szexi sztár hagyott maradandó nyomot Ada testén

A csinos anyuka nem kisebb vállalkozásra szánta el magát, mint hogy ismét tetováltasson. A varrást pedig nem is akárkire bízta, egyik kedves barátja készítette a művet, aki neked is ismerős lehet!

Mit nézünk ma? - Szombat (07. 30.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz...

Jaimie Alexanderre újra rátalált a szerelem?

A Rejtjelek sztárja egy eléggé kemény időszakot tudhat a háta mögött, hiszen az Alkonyat-filmek sztárjával, Peter Facinellivel nemrég szakítottak. Most azonban úgy tűnik, újra kitárta a szívét.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-08-01

Marci reggel szomorkodik, mert Gréti elutazott a Plitvicei-tavakhoz. Mindeközben váratlanul meglátogatja a lakóközösséget Rita. Mikor nem sokkal később Rita benéz Marcihoz a tetováló szalonba, a fiú nagyon örül neki. Amikor megbeszélik, kivel mi történt, Marci meglepetésére Rita túl közvetlen vele, Marci rosszat sejt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való