Még Alföldi is megkönnyezte a tanító bácsi produkcióját

Szabó Richárd előadása után mentorszem biztosan nem maradt szárazon, a huszonkét éves tanárjelölt mindenkit levett a lábáról.

István a hét első távozója

Hétfő este újabb 6 játékos foglalta el a Konyhafőnök stúdióját.

Lilla, Attila és Tamás is befőzték magukat a középdöntőbe

Az előző hét három győzteséhez, Rozinához, Andráshoz és Péterhez csatlakozott Lilla, Attila és Tamás is, hogy közülük kerüljön ki Magyarország első konyhafőnöke.

Kriszt magatartása miatt hazaküldték

A Konyhafőnök stúdióját ma két amatőr szakácsnak kellett elhagynia. Krisz magatartása miatt, Péter egészséges életmódja miatt búcsúzott a játékból.

ÁRVÍZ: Van, ahol már csak csónakkal lehet közlekedni

Muraszemenyén embereket kellett kimenekíteni a házukból, mert ma reggelre mellkasig érő víz vette körbe az épületeket. Stábunk Szlovénia felől bejutott két, külvilágtól elzárt faluba.
 

Jól járnak a képviselők az adósmentő csomaggal

A vagyonbevallások szerint minden második képviselőnek van hitele. A Parlament szezonnyitó ülésén Orbán Viktor azt mondta: a bankoknak minden szerződést újra kell számolniuk. A Blikk úgy számol, a legnagyobb nyertes Gyurcsány Ferenc lesz, akinek 20 millióval kell kevesebbet visszafizetnie.

Közpénz a Fradi-stadion átadására is

Csaknem 100 millió forint közpénzzel támogatta a kormány a Ferencvárosi futballstadion átadóját. Az információt azután közölte a kormányzati információs központ, hogy az RTL Híradó szerkesztősége kérdésekkel fordult a Miniszterelnöki Hivatalhoz.

Eiffel-palace: 4,5 milliárd forint nyereség

4 és fél milliárd forint. Az átlátszó.hu információi szerint ennyit keresett az Eiffel Palace irodaház felújításán az az offshore hátterű cég, amitől a Nemzeti Bank vásárolta meg az épületet.

Zuhogó esőben gyalogolnak ebédelni

Ötszáz zuglói gyerek gyalogol a szakadó esőben minden nap fél órát, hogy ebédelhessen. Tanévkezdésre ugyanis nem készült el a Mező Ferenc iskola ebédlőjének és tornatermének tetőfelújítása. Az Együtt-PM szerint a felújítást végző cég nem véletlenül kapta a munkát, a vezetői ugyanis jó kapcsolatban vannak Papcsák Ferenc polgármesterrel.

Tóth Marcell másodszor sem kellett a mentoroknak

Tóth Gabi tavalyi mentoráltja, Tóth Marci bizonyítani jött vissza a 2014-es X-Faktor válogatására, de balul sült el a terve, ugyanis új csapata nem nyerte el a mentorok tetszését. Az énekes riporterünknek elárulta, leginkább Gabi reakciója bántotta.

 

Kamarás Iván Budapest és New York közt ingázik

Riporterünk egy gasztronómiai eseményen többek között a népszerű színésszel is összefutott, aki ha éppen nem itthon dolgozik, az Egyesült Államokban turnézik egy színdarabbal, közben pedig szereplőválogatásokra jár.

 

Bárdos András elfogadta Kolosi Péter felkérését

Ősztől több celebbel karöltve, Bárdos András is beleveti magát a dzsungellétbe. Az elismert híradós ugyanis elfogadta Kolosi Péter felkérését és szerepelni fog a Celeb vagyok, ments ki innen! hamarosan induló szériájában.

Sebestyén Balázs kétszeres apuka lesz

Sebestyén Balázs most mesél először a Fókuszban az újdonsült helyzetről. Arról, hogy nagy örömére kétszeres apuka lesz. Öt évvel kisfiuk születése után a műsorvezető és felesége, de főleg a kis Beni úgy gondolta, itt az ideje egy kistestvérnek.

A hét legnézettebb műsora az X-Faktor

Sikeresen startolt az X-Faktor 2014-es évada: 1.714.253 nézővel nyerte a 36. heti nézettséget (teljes lakosság, 4+). Az RTL Klub tehetségkutató műsora a 18-49-es korcsoportban 41,9 SHR %-ot teljesített, amivel szintén a hét legnézettebb műsora volt ebben a korcsoportban.
 

Tíz évesnek lenni Cool!

Pontosan tíz évvel ezelőtt kezdte meg adását a Cool. A televíziós versenyben a tizenötödik helyről indulva, mára az ország harmadik legnézettebb csatornája lett*.

Százezrek maradtak fent éjfélig a két RTL-es riportmagazin kedvéért

Hiába kezdődik éjfél előtt nem sokkal, rengeteg néző volt kíváncsi a nyári szünet után visszatérő XXI. századra és Házon kívülre.

Az emlékek őre

Egy tökéletes jövőben, ahol nincs háború, fájdalom, szenvedés, az ifjú Jonas is megkapja életre szóló feladatát a vének tanácsától. A mentorával töltött idő alatt azonban ráébred, hogy mekkora árat kell fizetnie mindenkinek ezért a színtelen békéért.

Amikor egy rakás idióta jelenti a megváltást!

A Guardians of the Galaxy az utóbbi időben még nagyobb erővel robogó Marvel-hömpölygés egyik legjobbja. Kivételes darab, amely nem fél a saját arcába röhögni, és szexi csípőmozdulatokkal táncpárbajra hívni a mozi nézőket.

Zsófi elmenekült a saját fellépéséről

Bár menedzsere biztos benne, hogy Zsófi számára a lakodalmas DJ szerep kikerülhetetlen ahhoz, hogy közelebb kerüljön az álmaihoz, a lány mégis megfutamodik, amikor meglátja első fellépésének szalmával kirakott helyszínét.

X-Faktor: tehetségek, akik könnyeket csaltak a mentorok szemébe

1 millió 800 ezer nézőnek aranyozta be Jonathán a szürke, zuhogó esős estéjét szombaton. A mélyen vallásos fiú volt az első az X-Faktor második válogatásán, amikor a mentorok meghatódtak.   

Egy éve történt a gyilkosság, még semmi nyom

Még mindig tisztázatlanok annak a tavaly szeptember 25-i gyilkosságnak a részletei, ahol brutális kegyetlenséggel megöltek egy fiatal nőt Soroksáron.

Vízben áll a fél ország

A változásban lévő éghajlat első jeleit már a saját bőrünkön tapasztalhatjuk, ugyanis egyre kaotikusabb a helyzet, ami az időjárásunkat illeti az utóbbi időszakban.

Kockáztattak és nyertek: Miben rejlik a világsiker titka?

Több százmilliós vállalkozások vezetői, ötletemberei, fiatal magyarok, akikről ránézésre azt hihetnénk, hogy egyetemisták, vagy világjáró informatikusok. Pedig a világ az ő gondolataikat lesi, a tőzsde és az amerikai elnök is rájuk figyel.

A mentorok teljes gőzzel készülnek az X-Faktorra

Elindult a visszaszámlálás: jönnek a tehetségek, a fura, különleges figurák és a botcsinálta énekesek. Előtte azonban ne felejtkezzünk el a négy ítészről, a mentorokról. Vajon hogyan készül a megmérettetésre Tóth Gabi, Alföldi Róbert, Szikora Robi illetve Little G?

Soha nem látott siker az idei Szegedi Szabadtéri

Rekordévet zárt a Szegedi Szabadtéri Játékok: összesen 71ezer néző volt kíváncsi a nyári előadásokra. Az évad csúcsprodukciói Gérard Depardieu-vel színre vitt Háry János és a világon először non-replica változatban színre vitt Mamma Mia! voltak. Ezzel az ország legsikeresebb és egyben Európa egyik legjelentősebb színházi fesztiváljává nőtte ki magát a szegedi Játékok.

Anne Hathaway Emma Stone nyomdokait követi

Hollywood A-listás sztárjai egyre elkeseredettebb küzdelmet folytatnak a paparazzi had ellen. Emma Stone és párja, Andrew Garfield voltak az elsők, akik jótékony célra használták fel a kéretlen fotókat. Most követőkre akadtak!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való