KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

A mi kis falunk

Neked ajánljuk

Állami pénz az Elios-projektben

Csaknem egymilliárd forint közpénzzel támogatta a Miniszterelnökség azokat az önkormányzatokat, amelyek az Elios-tól rendelték meg a közvilágítás korszerűsítését - írja a 24.hu. A portál állítása szerint a Lázár János vezette tárca több önkormányzat esetében is átvállalta az uniós pénz lehívásához szükséges önrészt. A DK szerint ez azt jelenti, hogy Tiborcz István nemcsak az uniós, hanem a magyar adófizetők pénzét is megszerezhette.

Vajon miért éppen Kiss Ádám a legsikeresebb humorista?

Kiss Ádámot manapság nem igazán lehet kikerülni, a népszerű humorista ugyanis kollégái között is a legsikeresebbnek számít. Nemcsak erről, de maximalizmusáról, az előadásairól és új terveiről is mesélt. ...

Mit nézünk ma? - Szerda (02.21.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz...

X-akták minimaraton a Cool-on!

Ugyan a legújabb évad két hét pihenőre vonul, nem kell megijednie egyetlen rajongónak sem, hiszen a Cool-on addig sem ér véget a sorozat. Már most össze is csaphatjátok a tenyereteket!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!