KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

A mi kis falunk

Neked ajánljuk

Penész az iskola falain

Vastagon áll a plafonon a penész, alatta vödrökkel fogják fel a becsöpögő vizet. Beázik az egyik pécsi iskola, mert rossz a tetőszigetelés. A tócsák ellen vödrökkel védekeznek, a diákok azt mondták, kész akadálypálya lett a folyosó. A fenntartónál azt közölték, hogy nyáron felújítják a szigetelést.

Így telik Lukács Laci egy napja!

A Tankcsapda frontembere a héten ünnepelte az 50. születésnapját. Ennek tiszteletére Laci a Story Extrával együtt kereste fel élete legemlékezetesebb állomásait, és persze a „Lukács Laci” jelenséget is...

Mit nézünk ma? - Szerda (02.21.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz...

X-akták minimaraton a Cool-on!

Ugyan a legújabb évad két hét pihenőre vonul, nem kell megijednie egyetlen rajongónak sem, hiszen a Cool-on addig sem ér véget a sorozat. Már most össze is csaphatjátok a tenyereteket!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!