KERESÉS search-close

A Villalakók indiánokká és Cowboyokká válnak

A Villalakók néhány napra Cowboyok és indiánok lesznek. A Villa területét felosztják egymás között, de a konyha és a fürdőszoba tulajdona kérdéses. Vajon Fanni hogy fogja ezt bírni? ...

Csütörtök reggel fél hétkor megszületett az a kisfiú, akire már akkor egy fél ország volt...

Megkezdődött a nagy színjáték: Dennis biztos benne, hogy szét tudja robbantani a másik csapat erős szövetségét. ...

A Reszkessetek betörők! részei mellett pedig még számtalan sikerfilm lesz látható az RTL Klubon a karácsonyi...

Amikor egy medve üli meg a bikát

A két Párbajozó csapata nem mindennapi bajnokságon mérhette össze álló- és ülőképességét. Az a csapat nyert, akinek tagjai tovább bírták a bikán.

Hiába a nagy terv

Dennis ördögien kieszelte, hogyan bomlassza fel a másik csapatot, ám Zsu résen volt, és elég volt egy kis botlás, hogy átlásson a komiszon.

Ádám: Úristen, hogy csúszunk, érzed?

Az erotikus fotózás nyertes párosa a nyugiszobában költhetett el egy romantikus vacsorát, majd megmasszírozták egymást a szaunában, és ezidő alatt tisztázták az eddigi félreértéseket, érzelmeket.

Netadó: totális visszavonulás

Totális visszavonulót fújt a kormány internetadó ügyben. Sem jövőre, sem azután nem lesz ilyen közteher - ezt többször is elismételte Deutsch Tamás pénteken, az RTL Híradó kérdésre, miután beszámolt a világhálóról szóló Nemzeti Konzultáció előkészületeiről.

Tízezren írták alá a tiltakozást

Több mint tízezer aláírás gyűlt össze a boltok vasárnapi zárva tartása ellen. A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete indította a kezdeményezést, a dolgozók azért csatlakoztak, mert féltik az állásukat és attól tartanak, hogy alacsonyabb lesz a fizetésük.

Bruttó 105 ezer forint lesz a minimálbér

Bruttó 105 ezer forint lehet jövőre a minimálbér, a szakmunkás bérminimum pedig 122 ezer forint. Ezt javasolta a kormány a pénteki egyeztetésen. A munkaadók üdvözlik az ajánlást, mert szerintük ez reálbérnövekedést jelent majd.

Emelkednek a felsőoktatási felvételi ponthatárok

Jövőre 20 ponttal több kell a bejutáshoz. Egyre több szakon pedig központi ponthatárt állítottak fel, csak fizetős szakra juthat be az, aki ezt nem éri el. A felsőoktatásért felelős helyettes államtitkár szerint erre azért van szükség, hogy orientálják a jelentkezőket.

Rászoruló családok ajándékai vesztek oda

Több száz rászoruló család karácsonyi ajándékai váltak a lángok martalékává Pécsen. Az adományokat egy 250 négyzetméteres raktárban tárolták, ez gyulladt ki csütörtök este.

Baukó Éva szakított a párjával

A BeleValóVilág műsorvezetője, Baukó Éva másfél éve alkotott egy párt a szerelmével, a kapcsolatnak azonban nemrégiben vége szakadt. Éva szerint a rosszindulatú pletykáknak köszönheti, hogy elveszítette a végre megtalált boldogságot.

Danics Dóra az édesanyjával karácsonyozik

A 2013-as X-Faktor győztese sűrű évet tudhat maga mögött, úgyhogy alig várja az ünnepeket, hogy végre kipihenhesse magát. Nincs ezzel másként Borbély Richárd és Szabó Ricsi sem, akiknek az elmúlt hónapokban alig volt idejük a szeretteikre. A három énekessel a belvárosi ünnepi forgatagban egy rendezvényen beszélgettünk.

A nézők a múlt hét minden napján az RTL Klubot választották

Az elmúlt héten főműsoridőben (19:00 – 22:00), a kereskedelmi célcsoport (18-49 éves) körében a nézők minden este az RTL Klubot választották.

A nézőknek az RTL Klubbal édes az élet

Fölényes győzelmet aratott hétfő este az RTL Klub a TV2 fölött. A Celeb vagyok ments ki innen! című műsort 1 millió 343.210 néző látta.

Elrabolva: Januárban jön a várva várt 3. rész!

Január 8-án mutatjuk be Liam Neeson főszereplésével a nagysikerű Elrabolva-sorozat utolsó, befejező részét, az Elrabolva 3-at. A profi ex-ügynököt ismét utoléri a múltja, és megint a családja életére törnek ellenségei. Ezúttal a felesége meggyilkolásával vádolják meg Millst (Liam Neeson), és miközben menekül az FBI, CIA, és a Los Angeles-i rendőrség emberei elől, ki kell derítenie kik követték el a kegyetlen gyilkosságot, és kik azok akik a lánya életére törnek. Millsnek be kell vetnie minden eddigi tudását, és meg kell védenie az egyetlent, aki megmaradt neki.

A hobbit 3: Középfölde végre beint a nyápicoknak!

Peter Jacksontól már másodjára búcsúznak a rajongók, és úgy tűnik, hogy a befejező részekre mindig kitisztul a kép és a pörgősebb cselekményszálak is előkerülnek. Persze Az öt sereg csatája sem képes a három korábbi Gyűrűk Ura előd nyomdokaiba lépni, mégis talán ebben a felvonásban már képes egy hangyányit fontosnak tűnni a törpök kálváriája, a később beköszönő Szauron-bulihoz képest.  

Alexa úgy dönt, nem kér Bécy segítségéből

Amikor reggel Bécy ajéndékkal kedveskedik Alexának, közli vele, hogy cserébe ellenszolgáltatást vár. Alexa elutasítja az ajánlatát, és úgy dönt: nem kér Bécy segítségéből. Barbival és Majával elmennek egy kozmetikába, ahol hatalmas számlát csinálnak, de végül minden jól alakul, és meggyőzik a szalon vezetőjét, hadd dolgozzák le a tartozásukat.

Végre megismerhetjük Puskás Peti Angéláját!

Lehull a lepel Puskás Peti titokzatos barátnőjéről, Angéláról, akiről már nagyon sokat hallottunk, de még sosem láttuk. A szerelmes pár most úgy döntött, hogy a Fókusz kamerái előtt is mesélnek a kapcsolatukról.

Mindenki unja, mégis imádjuk: Reszkessetek betörők!

Karácsonyi kultuszfilm, amely olyan népszerű, hogy mozgalom indult érte. Az RTL Klub közkívánatra műsorára tűzte a „Reszkessetek betörőket”, sőt mind a három részét. Mindenki legalább tízszer látta, és sokan úgy gondolják, kívülről fújják az egészet. Biztosak benne, hogy mindent tudnak erről a remekműről? Most kiderül!

Szeretlek! De mikor mondjuk ki?

Egy pszichológiai nézet szerint csak azért mondjuk ki ezt a szót, hogy viszonthalljuk attól, akinek mondjuk. Valóban ilyen "önző" érdek áll csak emögött? Mikor kell így, szóban kifejezésre juttatnunk, ha tényleg szeretünk valakit? Muri Enikő és Gyurcsík Tibi tapasztalataira és véleményére voltunk kíváncsiak.

Hogyan karácsonyoznak egy gyermekotthonban?

Karácsonykor minden a család körül forog. Egy igazi családi ünnep, ahol még a karácsonyi dalok, történetek nagy része is a családról szól. Az adventi várakozás izgalmához, majd a szenteste ajándék-bontogató pillanataihoz semmi sem fogható. Ám sajnos nem mindenkinek adatik meg a jóleső izgalom és gondoskodó család sem. Vendégeinkkel arról beszélgetünk, hogy hogyan zajlik a karácsony egy gyermekotthonban.  

Velünk történt

Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való