KERESÉS search-close

Reni nagy meglepetést okozott

Dani jól megkavarta a szálakat, összeugrasztotta Fannit és Dennist, sőt Ádámra is ráharagította a fél Villát. Este mégis ő pillázhatott a leginkább.

Csütörtök reggel fél hétkor megszületett az a kisfiú, akire már akkor egy fél ország volt...

Fanni és Dóri elvonultak susmusolni a fürdőbe, mert az édibédi lánynak nagy híre volt Dóri számára. ...

A Reszkessetek betörők! részei mellett pedig még számtalan sikerfilm lesz látható az RTL Klubon a karácsonyi...

Fannit nem lehet egy férfi mellé láncolni!

Fanni egy önálló nő, akinek önálló gondolatai vannak, és különben is az az idő már elmúlt, hogy ő lecövekelejne egy férfi mellé. Dennisnek pedig szöget ütött a fejébe, mi van ha ő a szamár és Ádám a ló...

Edina szexuális vibrálást érez, Dani hoppon maradt

Edina szexuális vibrálást érzett közte és Laci között, majd kitárgyalták, hogy ki milyen lehet az ágyban. De a tűzrőlpattant lány nem szerelmes. Zsu pedig Dani lelkére beszélt, hogy próbálja meg kezelni az érzéseit, ne menjen rá a barátságuk.

Reni Danit hívta Párbajra

Reni hatásos beszédet mondott, és nagy show-t csinált. Végig vett mindenkit, aki rátette a jelet, majd felállította Edinát, hogy megkérje, tegye rá a kendőt Danira.

Végignézték édesanyjuk halálát

A portugál család Budapest felé tartott, amikor kocsijukkal egy vaslemezeket szállító kamionba rohantak. A 38 éves anyuka azonnal meghalt. Férje, valamint a 4 és 10 éves kisfia könnyebb fejsérülést szenvedett.

Lázár: Pokorni saját magát végzi ki

Hátbatámadásnak minősítette Lázár János a luxuskörülmények között élő vezető fideszes politikusokat kritizáló Pokorni Zoltán és Kövér László szavait.

Habony unokatestvérei is jól jártak

Habony Árpád rokonai is részvényesek abban a cégcsoportban, amelyhez legalább két ötödik kerületi ingatlan került kedvezményes áron az akkor még Rogán Antal vezette önkormányzattól.

Nemmel szavazott, 300 ezerre büntették

A képviselő három kérdésben nem a Fidesz frakció álláspontjának megfelelően szavazott a hét elején, ezért kapott büntetést. A képviselő az RTL Híradótól tudta meg, hogy megbüntetik döntéséért.

Polgármesterek a fizetős körgyűrű ellen

Közös közlekedési tervet, nem pedig fizetős körgyűrűt szeretnének a főváros környéki polgármesterek. Három nappal a kiterjesztett útdíj elfogadása után gyűltek össze Gyálon, a megyematricát elfogadhatónak tartják, a fizetős M0-ást nem.

Az Illés zenekar próbáján jártunk

Gőzerővel készülnek az év végi Beatünnepre az Illés zenekar alapító tagjai, akik olyan fiatal tehetségekkel lépnek közösen színpadra, mint például Tóth Gabi, vagy a Vastag testvérek. Az első közös próbára a Reflektor stábja is meghívást kapott.

Osvárt Andrea zűrös esküvőre készül

A színésznő két éve költözött haza Hollywoodból, a filmszakmának azonban egyáltalán nem fordított hátat. Legújabb filmjében, amit Olaszországban forgatott, egy gyönyörű menyasszonyt alakít.

A nézők a múlt hét minden napján az RTL Klubot választották

Az elmúlt héten főműsoridőben (19:00 – 22:00), a kereskedelmi célcsoport (18-49 éves) körében a nézők minden este az RTL Klubot választották.

A nézőknek az RTL Klubbal édes az élet

Fölényes győzelmet aratott hétfő este az RTL Klub a TV2 fölött. A Celeb vagyok ments ki innen! című műsort 1 millió 343.210 néző látta.

Elrabolva: Januárban jön a várva várt 3. rész!

Január 8-án mutatjuk be Liam Neeson főszereplésével a nagysikerű Elrabolva-sorozat utolsó, befejező részét, az Elrabolva 3-at. A profi ex-ügynököt ismét utoléri a múltja, és megint a családja életére törnek ellenségei. Ezúttal a felesége meggyilkolásával vádolják meg Millst (Liam Neeson), és miközben menekül az FBI, CIA, és a Los Angeles-i rendőrség emberei elől, ki kell derítenie kik követték el a kegyetlen gyilkosságot, és kik azok akik a lánya életére törnek. Millsnek be kell vetnie minden eddigi tudását, és meg kell védenie az egyetlent, aki megmaradt neki.

A hobbit 3: Középfölde végre beint a nyápicoknak!

Peter Jacksontól már másodjára búcsúznak a rajongók, és úgy tűnik, hogy a befejező részekre mindig kitisztul a kép és a pörgősebb cselekményszálak is előkerülnek. Persze Az öt sereg csatája sem képes a három korábbi Gyűrűk Ura előd nyomdokaiba lépni, mégis talán ebben a felvonásban már képes egy hangyányit fontosnak tűnni a törpök kálváriája, a később beköszönő Szauron-bulihoz képest.  

Négy Golden Globe-díjra jelölték a Kódjátszma című filmet

Legjobb film, Legjobb forgatókönyv, Legjobb férfi főszereplő (dráma) és Legjobb női mellékszereplő (dráma) kategóriákban kapott Golden Globe-jelölést a Kódjátszma című film a Hollywoodi Külföldi Újságírók Szövetségétől.

Bécy megpróbálja leküzdeni a hadarását

Bécy ideges, mert egy újságcikkben rosszul idézték, és egyből helyesbítést követel a rádióban. Dorina megpróbál hatni rá, hogy a hadarása és motyogása miatt állandóan félreértik, így összehozza Bécyt egy logopédus barátnőjével. Lelepleződik a csalás, de amikor otthon mindannyian együtt hallgatják meg Bécyt a rádióban, belátja, hogy érthetetlenül beszél, így elkezd dolgozni motyogása ellen.

BARÁTOK KÖZT: Különleges karácsonyi meglepetés

A december 23-i rész különleges karácsonyi meglepetéssel zárul. Új lesz a díszlet, és természetesen, ahogy lenni szokott, lesz majd egy kis kavarodás.

SZÍVZŰR: VV Renit már nem várja vissza a vőlegénye?

VV Reni testvére nem érti a nővérét bíráló nézőket. Szerinte testvére nem csinált semmi megbotránkoztatót, a fotózás csak egy feladat volt, amiben Reni próbált helytállni.

Az anyaság valójában önismereti utazás?

Anyának lenni nem könnyű. Igen, mondják ezt már a várandósság alatt is, de az ember csak legyint rá. Aztán megszületik a várva várt gyermek és az ember mindenre rájön. De legfőképp arra, hogy az eddigi életét nem folytathatja tovább, minden megváltozott. Miben változik meg egy anya? Erről beszélgettünk Kozma Orsival, Zsédenyi Adriennel ésUjpál Zsófia pszichológussal.

Egy különös barátság története

Farkasházy Tivadar és Bagi Iván barátsága hosszú évekre nyúlik vissza. Tivadar már a megismerkedésük pillanatától kezdve egy különleges tehetségnek tartotta Ivánt, ezért felkarolta és támogatta. Ha kellett, szülői értekezletre ment vagy éppen meghallgatta. Bár voltak időszakok, amikor egy kicsit távolabb kerültek egymástól, mégis sikerült rendezni a vitákat és félreértéseket. Kettejük kapcsolatáról és az elmúlt évekről őket kérdeztük.

Magyarok, akik meghódították Hollywoodot

Marylin Monroe, James Dean, Paul Newman, Anne Bancroft, Marlon Brando, Al lPacino, Jody Foster, Robert De Niro, és a lista még nagyon hosszú, amelyen világsztárok tucatja szerepel. Ők mind Lee Strasberg színész, rendező, drámapedagógus, író tanítványai voltak. A legtöbb Oscar díjat a Strasberg Színiiskola egykori növendékei tudhatják magukénak. A világhíres iskolának pedig bizony magyar növendéke is volt. Boncz Ádámnak volt egy álma, bátorsága, fogta magát és eljött ide New Yorkba ahol felvették őt a Lee Strasberg Színház és Film Intézetbe.

Velünk történt

Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való