KERESÉS search-close

Halálra gázolta a saját gyerekét

Saját apja gázolt halálra egy másfél éves kisgyermeket a borsod megyei Forrón. Az udvarról akart kitolatni, amikor a kisfiú kilépett a kocsi mögé. A gyerek súlyos koponyasérüléseket szenvedett.

Csúszós úton több baleset történik

Autókat szállító trélerek ütköztek szerda este Szentesnél. Több autó is összetört. Hárman sérültek meg a balesetben. Az RTL Híradónak nyilatkozott az egyik autó vezetője.

Milliárdos piac kormányközeli üzletemberek kezében

Volt egy jól jövedelmező üzletág, ami sokáig rengeteg kézben volt. A szerencsejátékiparról van szó, amely egy sok szempontból támadható, mégis legális üzletág. 3 éve azonban felborult a piac: egy gyors kormánydöntés után eltűntek a játékautomaták a kocsmákból, megszűntek a játéktermek, és minden szerencsejáték a kaszinókba került. A kaszinók többsége pedig két üzletember kezébe, akik nagyon jó kormányzati kapcsolatokkal rendelkeznek. És ami eddig 1000 vállalkozásnak jövedelmezett, az most nekik, kettőjüknek, pontosabban a cégeiknek hoz milliárdos hasznot. Andy Vajna és Szima Gábor üzleteinek Serdült Szilvia és Boros Kriszta nézett utána.

Hokival ünnepelt a 63 éves Putyin elnök

Tetőfokára hágott a Putyin-mánia Oroszországban, ahol most ünnepelte 63. születésnapját az államfő. Jégkorongmeccsel tisztelegtek előtte, maga Putyin is pályára lépett. Ezalatt kiállításon is meg lehet csodálni az elnököt, akár Muhamad Aliként, Télapóként vagy Gagarinként.

Kortalan szépség: a divatvilágban újra minden figyelem a 40 felettieké!

Az érett az új plus size! A divatházak mindig próbálnak valami újat kitalálni. Néhány éve még a teltkarcsú modellek hódítottak, most a 40 feletti hölgyek lettek trendik. Felső korhatár nincs. Elképesztő, de az egyik legidősebb világhírű topmodell 87 éves.

Exkluzív interjút adott a Fókusznak a sztárcukrász

Őrjöngő tömeg fogadta Magyarországon a Tortakirályt! Az olasz származású, amerikai sztárcukrász exkluzív interjút adott a Fókusznak, amelyben azt is elárulta, hogy melyik a kedvenc magyar süteménye.

Schirilla szélhámos? Tisztázzuk a vádakat!

25 monori vállalkozó, ennyien álltak szponzorként egy jótékonysági futás mögé. Most közülük néhányan úgy érzik, nem azt kapták a pénzükért, amit ígértek nekik, sőt, igazából nem is kaptak semmit.

Tom Hanks találta meg a diákigazolványát

Az internet segítségével egy nap alatt meglett az az egyetemista, akinek Tom Hanks találta meg a diákigazolványát New Yorkban. A színész kedden üzent közösségi oldalán a Lauren nevű lánynak, hogy ha szüksége van még a dokumentumra, akkor lépjen kapcsolatba az irodájával.

Tragikus titkot őriz az ÉNBP új szereplője

Egy új színfolt az albérletben élők között, aki most már több mint egy hónapja gazdagítja Éjjel-Nappal a csapatot. Ám mégis keveset tudnak róla lakótársai, ugyanis tragikus titkot őriz.

A Balaton család kalandjai a tengeren

Először jutott át magyar vitorlás a legendás Északnyugati-átjárón. Az Atlanti-óceánt a Csendes-óceánnal összekötő utat egy négytagú magyar család teljesítette két hónap alatt. A csapat legfiatalabb tagja útközben, a Jeges-tengeren ünnepelte hatodik születésnapját, ő a világ egyik legfiatalabb hajósa, aki végigment a veszélyes úton.

Celebrésön

Dobó Ági már a második babán gondolkodik

Az egykori szépségkirálynőnek az orvosok annak idején azt mondták, nem lehet gyereke, de szerencsére nem lett igazuk. Kisfia, Benedikt ma már kétéves, a büszke édesanya pedig már a második babán gondolkodik.

Polgár Kriszta veszélyeztetett terhes volt

Az egykori szépségkirálynő mindkét kisfiával veszélyeztetett terhesként feküdte végig az utolsó hónapokat, cserébe viszont két gyönyörű gyermeket kapott a sorstól. Kriszta úgy érzi, Vincével lett teljes a család, de az sem kizárt, hogy még egy babát vállalnak.

Szent a béke Galla Miklós és Laár András között

Galla Miklós és Laár András tíz éven át együtt játszott a Laár pour L'art Társulatban, a barátságuk azonban hirtelen megszakadt, és ezt követően közel húsz évig szóba sem álltak egymással. Nemrégiben békét kötöttek, úgyhogy újra közös terveket szövögetnek.

Börtönviselt sztárok

Alig több mint 1 hete helyezték előzetes letartóztatásba Lagzi Lajcsit és feleségét, akiket milliós kárt okozó lopással és vesztegetéssel gyanúsítanak. A mulatós műfaj királyát börtön fenyegeti, de nem ő az egyetlen, aki a csillogásból a hűvösre kerülhet.

Zimány Linda végleg hazaköltözik

Zimány Linda az elmúlt három évet Los Angelesben töltötte, de most, hogy végre rátalált itthon a szerelem, végleg hazaköltözik. Mint mondja, nagyon sok mindenben hasonlítanak egymásra a párjával és nagyon boldogok. A rosszindulatú pletykákra pedig rá se hederít.

Pezsgő pillanatok!

Tudjon meg többet a pezsgő múljáról, és arról mire használható ez a csillogó ital a konyhában!

Csodálja meg Bódi Sylvi terpeszét 60-tól egészen 180 fokos nyílásszögig!

Villanyleó közjegyző által hitelesített szögmérő segítségével mérte be a glammodell lábszára által bezárt szögeket. Nézze meg Ön is, mi minden fér bele Bódi Sylvi terpeszébe! Sokkal több, mint azt elsőre gondolná. Geometria még sosem volt ennyire szemléletes!

Ha láttál valami érdekeset, írd meg nekünk, vagy küldj róla képet, videót!

Lefotóztál vagy videóra vettél valami őrülten menő dolgot? Van egy jó sztorid? Ott voltál a világrengető események epicentrumában? Küldd el vagy írd meg nekünk, és ha érdekes, megjelentetjük!

A szülők szerint sok óra elmaradt

Szeptember óta már több mint 100 óra elmaradt a Budai Nagy Antal Gimnáziumban - így számolnak a szülők az elektronikus napló alapján. Szerintük az újonnan kinevezett igazgató képtelen rendesen megszervezni a tanítást.

Együtt játszhatnak a sérült gyerekekkel

Együtt játszhatnak sérült és ép gyerekek azon a libikókán, amit csütörtökön adtak át egy zuglói játszótéren. Az ötlet sérült gyerekeket nevelő szülőktől származik, akik megtervezték és közösségi gyűjtésből előteremtették rá a pénzt.

Az ombudsman félti a „magyar Pompei-t”

A magyar Pompei megóvására szólította fel az illetékeseket az alapvető jogok biztosa és helyettese. Az ombudsmanok azt kérik, függesszék fel a bonyhádi elkerülő út építését és tervezzék át. A beruházáson múlt csütörtökön találtak egy XVI. századi templomot, amit a törökök gyújtottak fel.

Életeket menthet a defibrillátor

Automata defibrillátort helyeztek el a győri vasútállomás utascsarnokában. Kecskeméten és Hegyeshalmon is megtalálható lesz egy-egy ilyen készülék, a MÁV-Start Zrt. vezérigazgatója szerint azért, mert a legtöbb ember ezeken a helyeken fordul meg.

Visszatért a „menekültvonat”

Három hét veszteglés után hazatérhetett Horvátországba az a vonat, amivel 800 menekült és 40 rendőr érkezett a magyarbólyi vasútállomásra. Lázár János szerint azért csak most, mert eddig szükség volt rá a nyomozáshoz. Arról, hogy a vonatot kísérő horvát rendőröknél volt-e fegyver, vagy sem, továbbra is vita van.

Villanások Göncz Árpád életéből!

A magyar párt és állami vezetőkkel a rendszerváltozás előtt elképzelhetetlen volt csak úgy egyeztetés nélkül interjút készíteni. Göncz Árpád mosolyogva és ráérősen válaszolt, hiába topogtak idegesen testőrei. Ismeretlenül is tegezett, nem tudott magázódni. Papp Gábor Zsigmond két órás filmjének rövidített változatát Szondi Vandával közösen állítottuk össze.

Túlszabályozott tanárok

Jó tempóban szaporodnak az amúgy is túlterhelt pedagógusok feladatai. Korábban kiderült, hogy aki magasabb jövedelmi csoportba akar kerülni, annak kemény munkával saját portfóliót kellett készítenie. Nincs fellélegzés: következik a vicces nevű PÖCS, persze hivatalosan ilyen rövidítés nincs, mert úgy hívják, hogy Pedagógus Önértékelési Csoport. Hogy mindezt jobb kedvvel végezhessék, kötelező tagságot kellett vállalniuk a Nemzeti Pedagógus Karban, ahonnan érkezőfélben van egy sokoldalas etikai kódex, amely öltözködési, viselkedési és sok egyéb előírást kínál a tanácstalan tanároknak.

Itt az ősz, új kabátot kapott az RTL Most!

A tartalom továbbra is a megszokott színvonalon pörög majd, de még szebb, és még könnyebben kezelhető külsővel! Mostantól még egyszerűbb lesz újranézni a kedvenc műsorait, vagy bepótolni az epizódokat, melyekről lemaradt!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való