KERESÉS search-close

Lali könyve összehozta a régi csapatot!

Dorina úgy dönt, hogy Simont választja a karrierje helyett, Evelin pedig szerelmet vall Marcinak.

Következő rész (2015. június 30.)

Kiderül-e, mi történt a pincében? Gizella biztonsági kamerákat szereltet fel a házban. Zsófinak választania kell a barátság és a család között.

Előző rész (2015. június 29.)

Luca elfogadja a kivásárlási ajánlatot. Miklós és Zsolt helyt állnak az indulatkezelő tréningen. Hanna és Ádám hiába próbálják kerülni egymást.

Tunéziát sokkolta a terror

A legfrissebb hírek szerint Tunéziában a hatóságok letartóztattak egy csoportot, akik részt vehettek a terrorcselekményben, kapcsolatban állhattak a tömeggyilkossal. Matis Bálint és párja most harmadjára jártak Tunéziában. A terrortámadás 3-km-re történt attól a szállodától, ahol ők laktak. Pénteken délelőtt fél 12-kor Bálint párja a parton napozott. Ő pedig éppen szuvenírt vásárolt egy közeli boltban, amikor az eladó hirtelen odavezette a tévé elé. Gál Petra és Vági Bence riportja.

Horváth Gréta érzelmi mélyponton van?

Horváth Gréta magánélete legrejtettebb titkait osztotta meg velünk. Új taggal bővült a Nacsa család - Olivér és Pataki Szilvi minden elárultak a rejtélyes jövevényről. Illetve azt is megtudtuk milyen jogokkal rendelkezünk, ha kellemetlenség ér minket a reptéren. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Benji gyerekkori álma valóra vált

A 2014-es X-Faktor harmadik helyezettje évekkel ezelőtt még csak álmodozott arról, hogy egyszer majd neki is lesz egy klipje. Annak ellenére, hogy mindez most, 17 évesen a valóság lett, Benji még mindig nehezen...

SZIGET: A kezdetektől a világsztárok hadáig

A Sziget Fesztivál főszervezője, Gerendai Károly mesélt a ma már legendásnak számító fesztivál kezdeteiről, a tapasztalatlanságukból fakadó buktatókról, és a világsztárok extrém kéréseiről is.

Odamondanak a fogyatékkal élők

Átértékeled? Ezt rappelte néhány hete a belvárosban egy vak, egy autista és két kerekesszékes fiatal. Azt mondják, az a baj, hogy az emberek félre néznek, sajnálkoznak és nem is mernek odamenni hozzájuk beszélgetni. ...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való