​Csobot Adél új műfajban próbálja ki magát

A mindig mosolygós Adélt azonnal elvarázsolta a manouche, mely a swing egyik altípusa. A Horvátországból nemrég hazatért énekesnő következő fellépésein már az új műfajban fogja megcsillogtatni tehetségét és ebben egy zenekar is segítségére lesz.

​Keveházi Krisztina babát vár

A táncművésznő már a huszonharmadik hétben jár és izgatottan várja harmadik gyermeke érkezését, aki mint kiderült kisfiú lesz. A hamarosan nagycsaládossá váló Krisztinát három gyerkőce után számos kedvezmény fogja megilletni, melyekről szakértőnk adott tájékoztatást.

Szombattól újra X-Faktor!

Szeptember 6-án este fél 8-kor startol az X-Faktor 2014-es évada! AZ RTL Klub mentorasztalánál idén Tóth Gabi, Alföldi Róbert és Szikora Róbert mellett Amerikából a műsor idejére hazatérő Little G Weevil blueszenész foglal helyet. A műsorvezető Istenes Bence lesz, aki először vezet majd egyedül szombati egész estés show-t.

Újabb nemzetközi elismerés kapujában az X-Faktor új mentora

Néhány hete utazott vissza Magyarországra Little G Weevil, hogy az X-Faktor új mentoraként belevethesse magát a műsor előkészületeibe. Little G tíz éve költözött Amerikába, hogy szerencsét próbáljon, mára az egyik legsikeresebb, nemzetközileg is elismert blues-zenész lett.

Véres küzdelem a Konyhafőnökben

A kedd esti verseny érzelmekkel és sérülésekkel teli volt, valamint egy újabb szereplőnek kellett lemondania álmáról, hogy konyhafőnök lehessen.

Királyrák farok chilis tagliatellével

Verzár Gergely kedvenc étele

Nem lehet gyereke Barbinak és Joe-nak?

Joe megígérte Barbinak, hogy kivizsgáltatja a spermáját. Elmegy az orvoshoz, aki nagy sajnálatára rossz hírt közöl vele. A csalódott férfi fél bevallani szerelmének, hogy ő az oka annak, hogy nem lehet gyerekük, ezért inkább eltitkolja az igazságot.

Bajba kerülhet Marci Karola miatt?

Karola testvére váratlanul beállít hozzá a tetoválószalonba. Marci nem érti, munkatársa miért viselkedik így bátyjával, majd kiderül, hogy a tetováló adta fel a rendőrségen a saját családtagját. A lány kétségbe van esve, Marci pedig próbálja megnyugtatni.

Majdnem halálra szúrkálta egy ismeretlen

Életveszélyesen megsérült az a nő, akit fényes nappal nyakon és mellkason szúrt támadója Miskolcon. A brutális támadás hétvégén történt az Avasi lakótelep mellett.
 

Megint átadták, pedig még nincs kész

Bontják a díszburkolatot a Várkert Bazárnál, pedig alig néhány napja adták át - ráadásul már másodszor - a felújított műemléket.

Korlátoznák az MNB pénzköltését

Korlátozná az Magyar Nemzeti Bank pénzköltését az LMP. Úgy módosítanák a jegybanktörvényt, hogy ne lehessen milliárdokat költeni ingatlanvásárlásokra, és alapítványok létrehozására.

Megsértették az adatvédelmi törvényt?

Valószínűleg megsértette az adatvédelmi törvényt Csepel fideszes polgármestere. Ezt az adatvédelmi hatóság elnöke mondta azután, hogy Németh Szilárd a csepeli rendelőintézet biztonsági kameráinak felvételeivel akarta igazolni, hogy szerinte a baloldal főpolgármester-jelöltje a szabályokat megsértve kampányolt az egészségügyi intézményben.
 

Nem cserélik ki a rossz pénztárgépet

Öt hónapja nem kapja vissza az online kasszáját egy budapesti bolt tulajdonosa. Időben megvette a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz bekötött pénztárgépet, de néhány nap után tönkrement.
 

Hollywoodi botrány: senki sincs biztonságban

Selfiek és páros fotók, ruha nélkül vagy egy szál semmiben, egyedül vagy a párjukkal. Jennifer Lawrence, Kirsten Dunst, Victoria Justice vagy Kate Upton. Ha eddig nem is ismerte őket mindenki, most már tényleg világhírűek lettek. A képeket egy felhőszolgáltatásban tárolták, de azt egy hacker feltörte, és a hölgyek ott álltak pucéran a fél világ előtt.
 

Megszólal a „fekete özvegy”: túl sok a titok

A Fókusz több héten át szervezte az interjút Welsz Tamás özvegyével. Az egykori élettárs, Andrea a férfi márciusi tragédiája óta kerüli a nyilvánosságot, most is csak élő internetes beszélgetés formájában vállalta az interjút.
 

Harci kutyák: ma már gyógyítanak a vérengző fenevadak

Bár börtönbüntetés jár érte, Magyarországon is egyre több illegális kutyaviadalt rendeznek. Feketén szerzett milliók cserélnek gazdát, de mégsem ez a legnagyobb baj. Még azok az állatok is életre szóló lelki és fizikai sebeket szereznek, amelyek végül győztesen kerülnek ki a ketrecből.

Antal Timi a fellegekben jár

Az X-Faktor felfedezettjét, Antal Timit közel másfél év együttlét után jegyezte el a szerelme az idei Sziget fesztiválon. Timi a gyűrű mellé egy különleges eljegyzési ajándékot is kapott, a párja ugyanis egy közös repüléssel lepte meg.

Celeb vagyok, ments ki innen!

Sebestyén Balázs kétszeres apuka lesz

Sebestyén Balázs most mesél először a Fókuszban az újdonsült helyzetről. Arról, hogy nagy örömére kétszeres apuka lesz. Öt évvel kisfiuk születése után a műsorvezető és felesége, de főleg a kis Beni úgy gondolta, itt az ideje egy kistestvérnek.

Balázs és Jani a celebek tűréshatárát feszegeti

A Celeb vagyok, ments ki innen ősszel induló, harmadik évadát a jó bevált páros, Sebestyén Balázs és Vadon Jani vezeti majd. A két műsorvezető az első évad egyik játékosával, Bárdosi Sándorral nosztalgiázott.

A nagy suli-mustra: Az ország legkülönlegesebb iskolái

Láthatják a legkisebbet, ahol 6 diák, és a legnagyobbat, amelyben 1500 gyermek tanul. A legfényűzőbben 400 ezer forint az egyhavi tandíj és megmutatjuk azt a tanintézményt is, ahol nincs osztályozás, nincs lecke, és azzal büntetik a gyereket, hogy nem mehet iskolába.

Izgalmas lesz az ősz az RTL Klubon

Azt mondják, főzni mindenki tud, de nem mindegy mi kerül az asztalra, sőt minden egyes estére fejedelmi lakomát még nehezebb prezentálni. Nézzük, hogy mit főzött ki őszre, és milyen receptek alapján!