KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Az RTL még vizsgálja a döntést

Nem hagyta jóvá a Médiatanács, hogy az RTL Magyarország irányítást szerezzen a Central Médiacsoport online portfóliójában. A társaságé például a 24.hu és az NLcafé. Az RTL Magyarország már vizsgálja a Médiatanács határozatát, ezt követően dönt a szükséges és lehetséges hazai és európai szintű jogi lépésekről. A cég továbbra is azt tervezi, hogy növeli jelenlétét a digitális piacon.

Jake Gyllenhaal a legtámogatóbb sztártesó!

A színész ugyanis nemrég a szintén szakmabeli testvérével, Maggie Gyllenhaal-lal vonult végig Washintgon-on, hogy ezzel is támogassa a nők egyenjogúságért való küzdelmét!

Mit nézünk ma? - Szerda (01. 25.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz...

Nina Dobrev hihetetlen beöltözős bulit tartott!

A Vámpírnaplók színésznője híres róla, hogy imád különleges partikat rendezni. A 28. szülinapján se lehetett ez másképp! Az Oscar-esélyes Kaliforniai álom volt az idei téma.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!