KERESÉS search-close

Reni nagy meglepetést okozott

Dani jól megkavarta a szálakat, összeugrasztotta Fannit és Dennist, sőt Ádámra is ráharagította a fél Villát. Este mégis ő pillázhatott a leginkább.

Fanni és Dóri elvonultak susmusolni a fürdőbe, mert az édibédi lánynak nagy híre volt Dóri számára. ...

Hiába panaszkodott Fanni, hogy túl nagy a feneke a fotókon, Ádámmal így is simán elvitték a szavazatok...

A Reszkessetek betörők! részei mellett pedig még számtalan sikerfilm lesz látható az RTL Klubon a karácsonyi...

Fannit nem lehet egy férfi mellé láncolni!

Fanni egy önálló nő, akinek önálló gondolatai vannak, és különben is az az idő már elmúlt, hogy ő lecövekelejne egy férfi mellé. Dennisnek pedig szöget ütött a fejébe, mi van ha ő a szamár és Ádám a ló...

Edina szexuális vibrálást érez, Dani hoppon maradt

Edina szexuális vibrálást érzett közte és Laci között, majd kitárgyalták, hogy ki milyen lehet az ágyban. De a tűzrőlpattant lány nem szerelmes. Zsu pedig Dani lelkére beszélt, hogy próbálja meg kezelni az érzéseit, ne menjen rá a barátságuk.

Reni Danit hívta Párbajra

Reni hatásos beszédet mondott, és nagy show-t csinált. Végig vett mindenkit, aki rátette a jelet, majd felállította Edinát, hogy megkérje, tegye rá a kendőt Danira.

Eladó a „cinizmus ereklyéje”

Az interneten árulják annak a csokinak a papírját, amelyet Orbán Viktor és Semjén Zsolt evett meg kedden a Parlamentben. A családi fotóval díszített csoki hátulján gyerekek kérlelték a képviselőket, ne szavazzák meg a dohányipart érintő törvénymódosítást, mert a szüleik elveszíthetik a munkájukat. Orbán Viktor megette a csokit, aztán habozás nélkül megszavazta a javaslatot. A licit a megevett csoki papírjára már több mint hetvenezer forintnál tart.  

Még drágább táskával utazott Habony

Hiába nincs a cégének bevétele és nem tudni, kap-e fizetést, újabb több százezer forintos táskával látták Habony Árpádot. A miniszterelnök főtanácsadóját ezúttal Londonban fényképezték le.  

Paprikaspray-t is használtak a rendőrök

Nincs hova hátrálnunk - ezzel a mottóval hirdettek tüntetést kedden civil szervezetek - így több ezren demonstráltak újra Budapesten és 20 vidéki városban, de Párizsban és Londonban is, a korrupció, a kormány gazdasági- és szociális politikája ellen tiltakozva.  

A miniszter adhat engedélyt a nyitvatartásra

A nemzetgazdasági miniszter adhat majd engedélyt a boltoknak a vasárnapi nyitvatartásra. A Kereskedelmi Szövetség máris tiltakozik emiatt. A nyitvatartás feltétele lesz, hogy csak családtag állhat vasárnap a pult mögött.  

A dohányboltok is bezárhatnak márciustól

Március közepétől a dohányboltok is bezárhatnak vasárnap, ha nem a tulajdonos, vagy annak egyik családtagja ül a boltban. Erről a vasárnapi nyitva tartás tilalmáról szóló törvény keddi, parlamenti szavazásán döntöttek.  

Az Illés zenekar próbáján jártunk

Gőzerővel készülnek az év végi Beatünnepre az Illés zenekar alapító tagjai, akik olyan fiatal tehetségekkel lépnek közösen színpadra, mint például Tóth Gabi, vagy a Vastag testvérek. Az első közös próbára a Reflektor stábja is meghívást kapott.

Osvárt Andrea zűrös esküvőre készül

A színésznő két éve költözött haza Hollywoodból, a filmszakmának azonban egyáltalán nem fordított hátat. Legújabb filmjében, amit Olaszországban forgatott, egy gyönyörű menyasszonyt alakít.

A nézők a múlt hét minden napján az RTL Klubot választották

Az elmúlt héten főműsoridőben (19:00 – 22:00), a kereskedelmi célcsoport (18-49 éves) körében a nézők minden este az RTL Klubot választották.

A nézőknek az RTL Klubbal édes az élet

Fölényes győzelmet aratott hétfő este az RTL Klub a TV2 fölött. A Celeb vagyok ments ki innen! című műsort 1 millió 343.210 néző látta.

A hobbit 3: Középfölde végre beint a nyápicoknak!

Peter Jacksontól már másodjára búcsúznak a rajongók, és úgy tűnik, hogy a befejező részekre mindig kitisztul a kép és a pörgősebb cselekményszálak is előkerülnek. Persze Az öt sereg csatája sem képes a három korábbi Gyűrűk Ura előd nyomdokaiba lépni, mégis talán ebben a felvonásban már képes egy hangyányit fontosnak tűnni a törpök kálváriája, a később beköszönő Szauron-bulihoz képest.  

Négy Golden Globe-díjra jelölték a Kódjátszma című filmet

Legjobb film, Legjobb forgatókönyv, Legjobb férfi főszereplő (dráma) és Legjobb női mellékszereplő (dráma) kategóriákban kapott Golden Globe-jelölést a Kódjátszma című film a Hollywoodi Külföldi Újságírók Szövetségétől.

A kettyósok 20 év után újra összeállnak!

Húsz év telt el Dumb és Dumber feltűnése óta, ám a két hős ez idő alatt egy cseppet sem változott – legalábbis ami az agyi kapacitásukat illeti. Dumb katatón állapotban, egy szanatóriumban múlatja az időt, mióta álmai asszonya elutasította, Dumbernek pedig sürgősen új vesére van szüksége. Mit ad isten, kiderül, hogy van egy felnőtt lánya – a tökéletes donor, akit már csak meg kell találnia.  

ALESKA: „A karácsony illatát a fenyő adja meg”

A légtornász már lázasan készül az ünnepre. Az ajándékokkal már egész jól áll, sőt a gömbkészítésben is jeleskedik. Ami számára nélkülözhetetlen a karácsonyhoz az az igazi fenyő illata, még azt sem bánja, ha takarítani kell a lehulló tűlevelek után.

Légi felvételek a jég pusztításáról

Betörött ablakok, letört ágak, beszakadt tetők, és a jég súlyától megcsavarodott, eltorzult villanyoszlopok. Tájkép csata után. A két héttel ezelőtti ónos eső óriási károkat okozott.

Egy különleges kapcsolat titka

Voith Ági és Bodrogi Gyula különleges kapcsolatban él, ugyanis kettejük házassága nem, a házastársi kapcsolat viszont megszűnt pár évtizeddel ezelőtt. Hogy milyen páros voltak ők a való életben és hogyan működnek együtt a színpadon, valamint mi a titka ennek a különleges barátságnak, maguk mesélték el.

Gyerekek az elvárások hálójában

A félévi bizonyítványosztás körül egyre gyakoribb, hogy a szülő nem azért pöröl, mert a kamasz sarokba vágja a könyvet és bulizni indul, hanem épp ellenkezőleg. Mitől lesz megfeleléskényszeres egy gyerek, kikre jellemző és hogyan tudjuk megértetni velük, hogy nem kell mindenáron megfelelni?

Magyarok, akik meghódították Hollywoodot

Marylin Monroe, James Dean, Paul Newman, Anne Bancroft, Marlon Brando, Al lPacino, Jody Foster, Robert De Niro, és a lista még nagyon hosszú, amelyen világsztárok tucatja szerepel. Ők mind Lee Strasberg színész, rendező, drámapedagógus, író tanítványai voltak. A legtöbb Oscar díjat a Strasberg Színiiskola egykori növendékei tudhatják magukénak. A világhíres iskolának pedig bizony magyar növendéke is volt. Boncz Ádámnak volt egy álma, bátorsága, fogta magát és eljött ide New Yorkba ahol felvették őt a Lee Strasberg Színház és Film Intézetbe.

Velünk történt

Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való