RTL Hírek

Klórgáz szivárgás volt Újpesten

A lakók szúrós szagot éreztek, később sokan szédülni és köhögni kezdtek. Egyelőre nem tudni, ki öntött klórmeszet a pincébe, ami vízzel keveredve maró gázzá alakult.

Álrendőröket fogtak el

Rendőröknek adták ki magukat, így zsarolta meg egy üzlet külföldi tulajdonosát két férfi a VII. kerületben. A boltos végül fizetett, hanem szólt az igazi rendőröknek.

Szabadon engedték a deszki szatírt

Két nőnek is mutogatta magát, egyikükre rátámadt, az ügyészség ennek ellenére nem kezdeményezte előzetes letartóztatását. A rendőrök azután vették őrizetbe, hogy az egyik nő feljelentetést tett.

Fókusz

Új főzőshow az RTL Klubon

Bernáth József mesterszakács, Fördős Zé gasztroblogger és Vajda Pierre ételkritikus határozott, de sok tekintetben különböző elképzeléssel rendelkezik arról, hogy milyen az igazán jó konyhafőnök.

Kommentlavinát indított el Besenyő Pista bácsi

Laár András augusztus 20-án ezt a képet osztotta meg közösségi oldalán, amely nemvárt indulatokat váltott ki.

Friss videók
Showder klub

Szezonfinálé a Showderben

KAP megzenésítette a kampányt, Aranyosi a stadionok létjogosultságáról beszélt. Felméri a Conchita jelenséghez szólt hozzá, Szobácsi a különböző szakmákhoz. Tóth Edu pedig a frissen szerzett vezetői tapasztalatait osztotta meg.

KAP: Tisztelet, a magyaroknak!

Részlet a Showder Klub 2014. június 2-i adásából.

A konyhafőnök

​Hétfőn indul az ország nagy főzőshow-ja, a Konyhafőnök!

Szeptember 1-én, 19:00-kor mutatkozik be az RTL Klub képernyőjén a Konyhafőnök, az ország nagy főzőshow-ja. Vajda Pierre, Fördős Zé és Bernáth József vagyis a Konyhafőnök zsűritagjai már az első adásban feladják a leckét a hobbiszakácsoknak.

Mindenkit ízekre szed a Konyhafőnök zsűrije

Az RTL Klubon ősszel indul útjára az ország nagy főzőshowja, a Konyhafőnök, melynek zsűrije nem ismer kegyelmet. Vajda Pierre, Fördős Zé és Bernáth József ugyanis ízekre szedi nemcsak az eléjük kerülő fogásokat, de a tízmilliós nyereményért küzdő hobbiszakácsokat is.

Celeb vagyok, ments ki innen!

Sebestyén Balázs kétszeres apuka lesz

Sebestyén Balázs most mesél először a Fókuszban az újdonsült helyzetről. Arról, hogy nagy örömére kétszeres apuka lesz. Öt évvel kisfiuk születése után a műsorvezető és felesége, de főleg a kis Beni úgy gondolta, itt az ideje egy kistestvérnek.

Balázs és Jani a celebek tűréshatárát feszegeti

A Celeb vagyok, ments ki innen ősszel induló, harmadik évadát a jó bevált páros, Sebestyén Balázs és Vadon Jani vezeti majd. A két műsorvezető az első évad egyik játékosával, Bárdosi Sándorral nosztalgiázott.