KERESÉS search-close

Levizsgáztak a villalakók

Véget ért az iskolahét, ami egyben azt is jelenti, hogy eljött a vizsgák ideje. A villalakók szorgosan készültek a nagy napra, azonban még így is akadtak vicces válaszok. Ha kíváncsi vagy, ki milyen...

Felpattantak a nappali közepén ágaskodó hintalóra a játékosok és tűrték egymás kíméletlen...

A Barátok közt Zsófija egy egészen új szerepben tűnik fel, ahogy eddig még soha nem láthattuk.

Árvíz, földrengés, vulkánkitörés, tornádó- mindegyik pusztított már Magyarországon, ...

„A szem műszempilla nélkül olyan, mint a mell bimbó nélkül”

Irodalom, töri vagy matek, a villalakóknak jöhet bármi! Nem hagytak fehér foltokat a tudomány egyetlen területén sem, és az is kiderült, hogy van valami, ami még Fannit is zavarba tudja hozni.  

Edina nem mutogatja a csupasz seggét

A reggeli tornaóra gondolata is sokkolta a legtöbb villalakót, Edina még összetűzésbe is keveredett a tanárnővel. Méghozzá egy cicanaci miatt.

Indulat-cunamiban lovagoltak a villalakók

Felpattantak a nappali közepén ágaskodó hintalóra a játékosok és tűrték egymás kíméletlen véleményét. Fanni levágta, hogy újra összeállt az Edina-Laci-Dani Cinkostárs Bt., és megfejtette, ő és Laci hasonlítanak. Hogy miben? Kiderül a videóból!

Következő rész (2015. január 26.)

Nóra vajon megmarad tisztességes ügyvédnek? Miklós segíti Péter karrierjét. Enikőnek rosszul indul a táncmaraton.

Előző rész (2015. január 23.)

Kibékül-e László és Gizella? Péter üzletember akar lenni. Mi Nóra védencének a titka?

Szijjártó nem tudja, kinek dolgozik Habony

Szijjártó Péter nem tudja, kinek dolgozik és kiknek ad tanácsot Habony Árpád, de ő maga is többször beszélgetett vele korábban, politikai témákról is. A külgazdasági és külügyminiszter a 444-nek adott interjújában azt is mondta, mivel Habony Árpád sosem tartozott olyan szervezeti egységhez, amit ő vezetett, ezért nem is érdeklődött a tanácsadóról.

Letartóztatták a volt attasét

Letartóztatták a magyar kormány volt moszkvai mezőgazdasági attaséját a felszámolás alatt álló Orgovány és vidéke takarékszövetkezet körüli visszaélés miatt. Kiss Szilárd a kormány befolyásos orosz lobbistája volt.  

Útdíj: ingyenességet kérnek

Ingyenesen használhassák az utakat a mozgáskorlátozottak, akár egyénileg, akár kisbusszal teszik azt – ezt javasolta a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége.

Százan mentek külföldre a kisvárosból

Több százan, zömmel fiatalok mentek külföldre dolgozni az utóbbi egy évben egy baranyai kisvárosból. A helyiek azt mondják azért, mert helyben nem tudnak megélni, és az eddigi példákból azt látják, hogy külföldön érdemesebb próbálkozni.

BUMM: Ekkorát robbant a szerviz!

Gerda hálás lehet barátjának, amiért nem engedte, hogy közelebbről filmezze a tüzet. Ezt a robbanást nem úszta volna meg ép bőrrel. Bognár Gerda felvétele.  

Zsuzsa meglátogatta Macit a kórházban

A Valóvilág7 legutóbbi kiesője, Zsuzsa félretette korábbi sérelmeit, és kiesése után meglátogatta egykori játékostársát, a kórházban fekvő Macit. Az elmúlt napokban már ő is csak a tévé képernyőjén keresztül követheti figyelemmel a villalakók életét, de persze továbbra is megvan a maga véleménye róluk. Akárcsak Reninek és Ádámnak, akik szintén kintről drukkolnak a kedvenceiknek.

Kiss Ramóna meghódította a havas lejtőket

A Barátok közt sztárja imád síelni, és mint mondja, minden évben legalább kétszer útra kel, hogy hódolhasson szenvedélyének. A napokban a Havazin stábjával látogatott el egy osztrák síparadicsomba.

A nagy házassági stressz-teszt

Nyilvánvalóan minden házasságban vannak nézeteltérések, amik következtében olykor stresszesek vagyunk. De vajon mennyi az egészséges vita, és mennyi a kóros, ami már testi tünetekhez is vezethet?  

Harry Potter is a Szemfényvesztőkben haknizik

A 2013-as Szemfényvesztők nagy sikere után nemrég megkezdődtek a második rész munkálatai, amelyben új arcok is feltűnnek majd.

Oscar 2015 - A Birdman és A Grand Hotel Budapest vitték el a prímet

A 87. Oscar-díjátadót megelőző láz mától hivatalosan is megkezdődött. Idén először az összes jelöltet egyszerre fedték fel a világ előtt. A két részes „bejelentő-show” karmesterei Alfonzó Cuarón, J.J. Abrams, Chris Pine és az Akadémia elnöke, Cheryl Boone Isaacs voltak.

Eredetileg Lucas rendezte volna a Star Wars VII-et

Sőt, már meg is kezdte a munkálatokat, de aztán az élet közbeszólt. Meg a Disney 4 milliárd dolláros csekke, ugyebár...

Itt a második Bosszúállók: Ultron kora trailer!

Az új trailerből is kitűnik mekkora betyár ez az Ultron, akinek "köszönhetően" jó nagy slamasztikába kerülnek hőseink.

Golden Globe 2015 - Taroltak a perverz poénok és a Sráckor

A Golden Globe-on idén is sokan megborultak, ezért először a humor-felhozatalból szemezgetünk egy kicsit: akadt itt minden, Cumberbatch-photobomb, popsimarkolások, feszes monológok, beszólások és persze felejthetetlen GIF-arcok. Emellett persze - annak rendje és módja szerint - számba vesszük a nagy győzelmeket és vereségeket is.

Berényiék taroltak a harmadik héten – a sorozat minden epizódja a nézettségi lista élmezőnyében

Mind a 18-49 éves korcsoport körében, mind a teljes lakosságban a Barátok közt volt a legnézettebb műsor a harmadik héten. Az RTL Klub magabiztos fölénnyel nyerte a hétköznap estéket. Sőt, vasárnap - az új szabályrendszerrel próbálkozó - tv2-es Rising Start is maga mögé utasította az RTL Klub, a Nagyfiúk című amerikai vígjátékkal a 18-49 korcsoportban.

Maga mögé utasította a Fókusz a Rising Start a nézettségi toplistán*

Töretlen az RTL közéleti magazinjának népszerűsége, melynek minden adása nyert a saját műsorsávjában a két ünnep között**. Ráadásul 2015 első hetében is óriási sikert könyvelhetett el a közéleti magazin, mely a nézettségi toplista élén végzett január 3-ai adásával.

Így készült a József és a színes szélesvásznú álomkabát

Január 19-én a Madách Színház a 200. előadást mutatja be. Íme egy kis visszatekintés, hogyan készült a darab.

Hanna és Áron Nyíregyházán kezdenek új életet?

Áront reggel állásinterjúra hívja a nyíregyházi cég főnöknője, így hát egy kitalált ürüggyel lemondja a Hannával tervezett kirándulást. Áron az állásinterjún nagyon kishitűvé válik a jelenlévő konkurencia láttán. Amikor aztán nagy meglepetésére mégis ő kapja meg az állást, örömében azonnal aláírja a szerződést, amit persze Hanna nem sokkal később megtalál. Összevesznek, mert Hanna úgy érzi, Áron a megkérdezése nélkül döntött. Később a lakóhajón kibékülnek, és Hanna kijelenti, hogy hajlandó elgondolkodni azon, hogy talán mégis Nyíregyházára költözhetnének.

Szocsoma: dobozos adományok a rászorulóknak

Létezik Magyarországon egy közösségi oldalon szerveződő csoportosulás, a Szociális Csomagküldő Mozgalom. Tagjai arra vállalkoznak, hogy kisebb-nagyobb dobozokba csomagolják, majd a rászorulókhoz eljuttatják magánemberek adományait. A Szocsoma, ahogy magukat hívják egy képzőművész fejéből pattant ki.

Wallenberg - A holokauszt 70. évfordulója

Wallenberg szinte már-már partizán volt amellett, hogy a svéd nagykövetség munkatársaként, humanitárius tevékenységet végzett és becslések szerint több tízezer zsidó életét mentette meg.

Tunézia női szemmel

Kellemes meleg, napsütés, tengerpart, sivatagi kalandok, és még a Star Wars első és negyedik részének néhány jelenetét is itt forgatták. Ez Tunézia, a magyarok egyik kedvenc úticélja.

Apai örömök Berki Krisztiánéknál

Apás napot tartottunk, hiszen a tornász mellett vendégünk volt Bárdosi Sanyi, és Klausmann Viktor is, akik a szülőszobai élményüket osztották meg velünk. De felhívtuk a figyelmet a netes gyógyszervásárlás veszélyeire, és beszélgettünk a felvételiről is. S hogy miről még, az tovább olvasva kiderül!

Ha az első Konyhafőnök izgalmas volt és kemény, a második méginkább az lesz!

Kulisszatitkokat tudhattunk meg Fördős Zétől, valamint beszélgettünk Muri Enikővel és Hadházi Lászlóval kudarcokról, s azok feldolgozásáról a szerdai 8:08-ban. S természetesen megemlékeztünk S. Nagy Istvánról is. Hogy milyen témák voltak még, az tovább olvasva kiderül.

A holokauszt egy túlélő szemével

Az aktuális bűncselekményekről szóló híreink előtt mindig felhívjuk a figyelmet, hogy megrázó történet következik. Különös, hogy amikor a történelem egyik legkegyetlenebb korszakát idézzük fel, ugyanezt általában nem tesszük meg. Mintha már nem volna hozzá közünk, vagy nem akarnánk tudomást venni róla. Pedig élnek még olyanok, akik a saját szemükkel nézték végig családjuk megsemmisítését.

Fenyegető katasztrófák nyomában

Árvíz, földrengés, vulkánkitörés, tornádó- mindegyik pusztított már Magyarországon, de vajon előfordulhat ez a jövőben is?   

Velünk történt

Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való