KERESÉS search-close

Maja lejáratja magát Marci előtt

Maja el akarja csábítani Marcit Evelintől, de a terve fordítva sül el, és Kristóf szakít vele.

Következő rész (2015. július 1.)

Kihúzza-e valaki Kingát a pácból? Sikerül-e Gizellának megúszni, amit tett? Szorul a hurok Péter nyaka körül.

Előző rész (2015. június 30.)

Kiderül-e, mi történt a pincében? Gizella biztonsági kamerákat szereltet fel a házban. Zsófinak választania kell a barátság és a család között.

TÚSZDRÁMA: "A rendszer nagyon meg volt ijedve"

Számtalan pletyka keringett az 1973-as balassagyarmati túszdrámáról. Nem véletlenül. A résztvevők, és a túszul ejtett lányok ugyanis egyáltalán nem beszélhettek az eseményekről. Hatala Csenge könyvet írt a történtekről, és számos szereplőt is megszólaltatott. Nyilatkoztak neki az egykori túszok, a mesterlövész és az életben maradt elkövető is.

Csobot Adél és Beleznay Endre táboros élményei

Sztárjaink meséltek gyermekkori nyári élményeikről. Kocsis Dénes egy múlt heti színházi próbán eszméletét vesztette, Gubik Petrával számoltak be a történtekről. De Szabó Krisztián autóversenyző is vendégünk volt, aki különleges meglepetéssel lepte meg párját. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Bérczesi Róbertre terápiaként hatott a Szelfi

Hogy Bérczesi Robinak mi mindenen kellett keresztül mennie az elmúlt években a szenvedélybetegsége miatt, azt ma már nemcsak a rajongói tudják, hanem mindenki, aki figyelemmel kíséri a Szelfi című műsort az...

SZIGET: A kezdetektől a világsztárok hadáig

A Sziget Fesztivál főszervezője, Gerendai Károly mesélt a ma már legendásnak számító fesztivál kezdeteiről, a tapasztalatlanságukból fakadó buktatókról, és a világsztárok extrém kéréseiről is.

Odamondanak a fogyatékkal élők

Átértékeled? Ezt rappelte néhány hete a belvárosban egy vak, egy autista és két kerekesszékes fiatal. Azt mondják, az a baj, hogy az emberek félre néznek, sajnálkoznak és nem is mernek odamenni hozzájuk beszélgetni. ...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való