Nagy Ricsi nem adta fel az álmait

Tavaly Tóth Gabi küldte el a tizennyolc éves fiút az élő show küszöbén, aki idén megerősödve tért vissza, és szeretné, ha ezúttal sokkal tovább menetelhetne, mint 2013-ban.

Nézd meg az összes Táborba jutott versenyzőt

Az X-Faktor hivatalos oldalán megnézheted az összes olyan produkciót, amivel a versenyzőknek sikerült meggyőzniük a mentorokat tehetségükről.

Már csak négyen küzdenek a Konyhafőnök címért

A keddi adásban nagy meglepetések várták Rozinát, Atit, Kálmánt, Marcit és Attilát.

Már csak öten küzdenek tovább a Döntőben!

Kezdetét vette a végső küzdelem a Konyhafőnök címért. Az adás elején a zsűri egy kis meglepetéssel kedveskedett a döntőbe jutott versenyzőknek.

Íme a következő négy döntőbe jutott versenyző

A középdöntő utolsó fordulójában a hat játékosból csak négyen juthattnak tovább a döntőbe, kettőnek pedig távoznia kellett.

Szijjártó: Nem szégyellem magam

Nem hajlandó szégyellni magát azért, mert a szülei biztosították a családnak a biztos anyagi hátteret - ezt mondta a nemrég kinevezett külügyminiszter a 444.hu riporterének. Az RTL Híradó egy hete számolt be arról, hogy Szijjártó Péter 167 millió forintért vásárolt új házat Dunakeszin.  

Fegyelmi indulhat Szanyi ellen

Szanyi Tibor, az MSZP európai parlamenti képviselője a magukat gój motorosoknak nevező társaságot látta vendégül Brüsszelben. Azért, mert állítólag elvesztett egy fogadást, de a társaság szerint nem saját zsebből fizetett, hanem az unió számlájára. Szanyi megkérte a motorosokat, hogy tartsák titokban az utat, de ők végül amellett döntöttek, hogy nyilvánosságra hozzák.  

A holttest mellett helyszíneltek, nem vették észre

Két hónapja rendőrök is helyszíneltek annál a taktakenézi háznál, ahol nyolc hónapon át fóliába csomagolva tartotta halott anyját egy férfi. Mégsem találták meg az asszony holttestet.  

Peték, kukacok, legyek a tojásokon

Nyüvektől hemzsegő tojásokat foglaltak le az élelmiszerellenőrök egy Bács-Kiskun megyei cég telephelyén. A több mint 380 ezer lejárt szavatosságú, szennyezett tojást egy olyan helyiségben találták, ahol a friss árut is csomagolják.  

Rágyújtott az órán, majd megütötte a tanárt

Többször ököllel arcon és háton ütötte, majd megrugdosta egy hatodik osztályos fiú testnevelő tanárnőjét az egyik szegedi iskolában.  

Kovács Ági kisfia sportos családba született

Olimpiai bajnok úszónk számára mindig is fontos volt a rendszeres mozgás, így nem csoda, hogy néhány hónappal a szülése után már újra a napi rutin részévé vált a sport, amit sokszor kisfiával, Dominikkel együtt végzett, és végez a mai napig.  

Az X-Faktor soha nem látott jelenetei

Ahogy azt az elmúlt hetekben láthattuk, Istenes Bence a kulisszák mögött mindent megtett, hogy oldja egy kicsit a feszültséget az X-Faktor versenyzőiben. Ha kellett, táncra perdült, ha kellett, udvarolt, és ha kellett, ha nem, viccet mesélt. Mindebből persze nem minden került be a válogató adásokba, úgyhogy Bencével felelevenítettük azokat a pillanatokat, amiket eddig a nézők nem láthattak.  

Lehullt a lepel a Celeb vagyok ments ki innen! sztárjairól

Végre kiderült azoknak a celebeknek a névsora, akik október 6-án Dél-Afrikába utaznak, hogy bebizonyítsák, képesek heteken keresztül kütyük és kényelem nélkül élni. Stábunk ott volt a sajtótájékoztatón és kifaggatták a sztárokat, hogy mit várnak az óriási kalandtól.

Október 6-tól Celeb vagyok, ments ki innen! az RTL Klubon és az RTLII-n

Hosszú hetek óta találgatták a sajtó munkatársai, hogy kik lehetnek azok a celebek, akik Dél-Afrikába utaznak a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorral. Most azonban lehullt a lepel és nemcsak a reality helyszínére, de a műsorban résztvevő celebek névsorára is fény derült.

Egymillió fölött a Konyhafőnök nézőtábora*

Töretlen a népszerűsége az ország nagy főzőshowjának, a Konyhafőnöknek, amely tegnap este (09.18-ai epizód) meghaladta az egymilliós nézőszámot a teljes lakosság körében.

A hét legnézettebb műsora az X-Faktor

Sikeresen startolt az X-Faktor 2014-es évada: 1.714.253 nézővel nyerte a 36. heti nézettséget (teljes lakosság, 4+). Az RTL Klub tehetségkutató műsora a 18-49-es korcsoportban 41,9 SHR %-ot teljesített, amivel szintén a hét legnézettebb műsora volt ebben a korcsoportban.  

Százezrek maradtak fent éjfélig a két RTL-es riportmagazin kedvéért

Hiába kezdődik éjfél előtt nem sokkal, rengeteg néző volt kíváncsi a nyári szünet után visszatérő XXI. századra és Házon kívülre.

Megvan a 2015-ös Szegedi Szabadtéri műsora

Tíz év után újra Verdi-opera, több mint egy évtized után újra Shakespeare-dráma a Szegedi Szabadtéri Játékokon. A jövő nyár műsoráról szerdán sajtótájékoztatót tartott az igazgatóság. A jegyértékesítés már megkezdődött.

Kössz a semmit, Chloé!

Az If I Stay reményeket és vágyakat ébresztett a romantikus drámák imádóiban és a titkon kedvelőkben egyaránt. Ehhez képest szinte minden egyetlen ember tehetségén – vagy éppen tehetségtelenségén – bukott el, a film ugyanis képtelen volt megérinteni a valóság egyetlen kicsiny szeletét is. Innen is öleljük Chloé Grace Moretz-et!

Pierce Brosnan újra a rosszfiúk nyomában

Az ex-Bond egy látványos akciófilmmel tér vissza a mozikba: a November Man című akció thrillerben újfent a kémek titkos világában domborít majd, ahol az ártatlanok megmentésén túl, egy idő után ő maga is célponttá válik.

Lali mindent bevet, hogy Gábor visszaköltözzön az albérletbe

Amikor Lali megtudja, hogy Gábor helyére új embert keresnek, durva eszközökhöz folyamodik. Gipsszel és nyakmerevítővel eljátsza, hogy súlyos balesetet szenvedett, és felhívja legjobb barátját. Lali eléri célját, hiszen Gábor egészen az albérletig kíséri barátját, aki egyedül képtelen közlekedni. Az albérletben vacsora közben Gábor és Joe újra egymásnak feszülnek, és a veszekedés közben fény derül Lali álgipszére.

Szabó Zsófit Pákó készítette fel Afrikára

Szabó Zsófi visszatér Dél-Afrikába. A bájos színésznő elárulta nekünk, hogy élete első repülése éppen a fekete kontinens legalsó csücskébe vezetett - méghozzá teljes biztonságban, szóval nem „egészen” úgy, ahogy a reklámfilmben látható.

Miért titkolják el az iskolai erőszakot?

Iskolai erőszak. Egy jelenség, amiről a legtöbbször sem a bántalmazott gyerek, sem az őt bántó társaik, sem a tanárok, sem a szülők nem beszélnek, pedig egyre több fiatal, nagyon fiatal, lesz áldozata valamilyen iskolai bántalmazásnak. Az utóbbi öt évben megduplázódott az anonim segélyhívót felkereső gyerekek száma.  

Balázs és Jani már gőzerővel készül a dzsungel-show-ra

Túléltek esőt, forróságot, rendszeresen ugratták egymást de a celebeket sem kímélték. A kellemetlen feladatoknál azért bevallják, jobban élvezték, hogy nem ők voltak a játékosok, és élvezettel kevergették-kavargatták többek közt a gyomor-koktélokat a versenyzőknek.

Lukács Péter és Nuray Attila a Konyhafőnök döntőjében

Hétről-hétre nyomon követhették a nézők a Konyhafőnök séfjeinek versengését, most pedig Péter és Attila már  a döntőre készülnek. Attila receptek olvasásával, és gyakorlással készül a döntőre, míg Péter inkább mentálisan készíti fel magát a végső megmérettetésre. A főnyereményből mindketten éttermet nyitnának, de hogy megtudjuk kié lesz a tízmilliós fődíj, arra még várni kell.  

Félelem a dzsungelben, hamarosan startol a Celeb vagyok, ments ki innen!

Puskás Peti leginkább az éhezéstől tart, ezért hetek óta tudatosan készül a kalandra, és sokkal kevesebbet eszik, mint előtte. Bár vannak félelmei, kíváncsian várja a dzsungellel járó akadályokat, és azt reméli, hogy a kaland után gyakorlatiasabb ember lesz. Hamarosan nyomon követhetjük, hogy a celebek hogyan viselik ezt az új élethelyzetet, ugyanis Október 6-án indul a Celeb vagyok, ments ki innen!

Hogyan keresnek a magyarok a szomszédainkhoz képest?

Kétszer, háromszor, ötször, sőt tízszer annyit keresnek a szomszédos országokban szerencsét próbáló magyarok, mint itthon, ugyanazzal a munkával. Ezt ők maguk mesélték el, amikor a Fókusz Plusz riportere Szlovákiában, Szlovéniában és Ausztriában felkereste őket. Vajon az itthoninál jóval magasabb fizetésükből, jóval többet adóznak-e, vagy költenek esetleg lakásra, rezsire, ételre?

Elengedték a támadókat. Megmenekül a gyilkos?

Egy 25 éves fiút a születésnapi partiján valaki úgy megütött, hogy a fiú eszméletét vesztette, elesett, beverte a fejét, a kórházban pár nap múlva meghalt. A szülei azóta szeretnék tudni, mi történt, ki ütött, miért kellett az ünnepnek tragédiával végződnie.

Kreatív promó vágó

Az RTL Klub Produkciós igazgatósága munkatársat keres Kreatív promó vágó határozatlan idejű, teljes munkaidős munkakörbe!

RTL Klub.hu szerkesztőségi gyakornok

Legyél gyakornok az RTL Klub.hu szerkesztőségénél

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való