A villalakók szupererőkkel törnek az élre

Pörögtek a csípők, a hajak is lobogtak az óriási bulizásban, és persze milyen lenne egy VV-parti világmegváltó veszekedések nélkül? ...

Vikcsu máris megtört?

kiborulás

Magabiztossága már közel sem akkora, mint korábban. Szerencséjére viszont van egy érző szívű Macink, ...

Edinát érdeklik a „tapogatózások”

kukkolás

Laci és Dóra nem sokat tökölt az ismerkedéssel, egyből belecsaptak a lecsóba, Edina meg mindezt kileste. Dehát, ...

Ilyen még nem volt idén: a mentorok nem tudtak dönteni

6. élő show

Siker, pénz, csillogás. Ezekről énekeltek ma a döntősök, egy valaki azonban nem csillogtathatja tovább tehetségét, ...

Ilyen még nem volt idén: a mentorok nem tudtak dönteni

Siker, pénz, csillogás. Ezekről énekeltek ma a döntősök, egy valaki azonban nem csillogtathatja tovább tehetségét, nem nyerheti már meg a főnyereményt és búcsúznia kellett a 100. adás előtt.  

A villalakók szupererőkkel törnek az élre

Pörögtek a csípők, a hajak is lobogtak az óriási bulizásban, és persze milyen lenne egy VV-parti világmegváltó veszekedések nélkül? Az érzelmek tomboltak, a balhék a magasba hágtak, és közben nem egy nagy leleplezés is sokkolta a játékosokat.  

Ha egy buli igazán beindul...

... akkor aztán szitokszótár, és nyugodt lelkibéke nem igazán marad szárazon. A nagy táncparti közben először Fanni és Dennis estek egymásnak, de mi volt ez az epic Dóri-Laci összecsapához képest?

Szuperképességekkel szárnyalhatnak tova a villalakók!

A Villában beköszöntött a hőskor, csak egy picit másképp: a lakók a szerencsére bízva magukat mindannyian kaptak egy-egy képességet, mellyel megválthatják saját VV-életüket.

Újpestiek kezében a kétharmad sorsa

A nyáron elhunyt Kis Péter helyére kell új képviselőt választaniuk a negyedik kerületieknek. A lista hosszú, 13 jelölt indult a megüresedett parlamenti székért. A választásnak azonban az országos politika szempontjából is komoly tétje van.

Testükkel akadályozzák az újságírókat

Az elmúlt hetekben többször is előfordult, hogy az RTL Híradó illetve más tévétársaság riporterei kérdezni szerettek volna vezető kormánytagoktól, ám a politikusok kollégái az újságírók útjába álltak. A Társaság a Szabadságjogokért szakértője szerint a közszereplőknek nem muszáj interjút adniuk, de fizikailag nem akadályozhatják az újságírók munkáját.

Tüntetnek a magánnyugdíj-pénzükért

Utcára mennek megmaradt pénzükért a magánnyugdíjpénztári tagok. Fejenként átlagosan majdnem 3 és fél millió forintnak mondhatnak búcsút, ha a kormány - ahogy mondják - biztonságba helyezné a megmaradt pénztárakban kezelt 200 milliárd forintot is.

Tokaj-hegyalján kaptak szőlőföldeket Lázár János gyerekei

A két fiú nevén majdnem másfél hektár szőlő van tavaly óta. A vásárlásnak Lázár János vagyonnyilatkozatában nincs nyoma. A minisztert hiába kérdeztük, hogy ő vett-e a földet a gyerekeknek és ha igen, mennyiért, sajtófőnöke azt írta: Lázár János vagyonnyilatkozata nyilvános, a családja bevallása pedig magánügy.

Megöltek egy 22 éves édesanyát

A férfi egyébként egyik gyerekkori barátja volt a nőnek, tettét a rendőrségen beismerte. A nyomozók azután jelentek meg a gyanúsított házánál, hogy a nő anyja felhívta őket, miután a 2 éves unokájával együtt hiába várta haza.

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai komisz kamaszok voltak

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai komisz kamaszok voltak. Dorina kiakasztotta a tanárait, Marcit rendőrök vitték haza, David ellenőrzője állandóan betelt az intők miatt, Lali pedig, nos, ő Sebestyén Balázsra szeretett volna hasonlítani, és ezért órákat töltött a tükör előtt. A sorozat hősei egy fotózáson meséltek gyermekkori csínytevéseikről.  

Valóra vált Éva és Aurelio gyermekkori álma

A ValóVilág kísérőműsorát, a BeleValóVilágot idén két vérbeli valóságshow-hős, Baukó Éva és Aurelio vezeti, akik nem tagadják, hogy gyermekkori álmuk vált valóra azzal, hogy műsorvezetők lettek. A két egykori villalakót stábunk is elkísérte élete első élő adására.  

A jó győzedelmeskedett, Andi lett a dzsungel királynője

Baukó Évát és Aleskát beelőzve a természetes szépség, Molnár Andi foglalhatta el a trónt, a nézők szavazatai alapján az ő fejére került fel a dzsungel királynőjének járó korona. 

Molnár Andit kalitkába zárva dobták a vízbe

Ti Aleska, Éva vagy Andi bátorságpróbáján féltetek volna a legjobban?

Baukó Éván kifogtak a hangyák

Szerintetek Éva csak hisztizett vagy tényleg durva volt ez a bátorságpróba?

A nézők a múlt hét minden napján az RTL Klubot választották

Az elmúlt héten főműsoridőben (19:00 – 22:00), a kereskedelmi célcsoport (18-49 éves) körében a nézők minden este az RTL Klubot választották.

A nézőknek az RTL Klubbal édes az élet

Fölényes győzelmet aratott hétfő este az RTL Klub a TV2 fölött. A Celeb vagyok ments ki innen! című műsort 1 millió 343.210 néző látta.

Kétmillió fölött az X-Faktor nézőinek száma

Továbbra is töretlen az X-Faktor 2014-es évadának sikere.

Katniss még sosem volt ennyire meztelen!

Az éhezők viadala: A kiválasztott első része rengeteg akcióval és fülcimpát rezegtető robbanással kecsegtet az előzeteseiben, azonban elődjeihez képest sokkal nagyobb hangsúlyt fektetett a karakterek elmélyítésére. És pont jókor húzták be a kéziféket!

Velünk történt

Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Zsófi egy motelben tölti az éjszakát, miután Barbi kidobja az albérletből

Lali mindent megtesz, hogy Zsófit elrejtse a lakótársai elől, de amikor Barbi észreveszi a lányt, a tudtára adja, hogy soha többé nem akarja látni. Zsófi elmenekül az albérletből, és Lali javaslatára felkeresi Viktort, aki húszezer forintot vág a lányhoz, így ő egy motelben tölti az éjszakát.  

BENJI: „Vietnámi a származásom, de a szívem magyar”

Az X-Faktor fiatal tehetségét otthonában látogattuk meg. Családja körében mesélt arról, hogy mit jelentett számára múlt heti választott dala és miért állt hozzá különösen közel a mondanivalója.

Rokonok és barátok vallanak a VV szereplőkről

Még egy hete sincs, hogy elkezdődött a ValóVilág 7, néha csak nézünk, olyan gyorsan zajlanak az események. Alakulnak a klikkek is, és hát mit ne mondjunk: egyáltalán nem szemérmesek a villalakók. De megszületett a villa első szerelmespárja is Laci és Dóri személyében, akik még aznap szakítottak is.

Galla Miklós, a nagy világutazó

Kevesen tudják, de Galla Miklós egészen Tanzániáig ment, hogy megtanuljon angolul, de rengeteg élménnyel is gazdagodott az afrikai országban. Erről és a többi világ körül szerzett élményéről és kalandjairól faggattuk.

Következetes gyermeknevelés, de hogyan?

Fontos, hogy csemeténkkel következetesek legyünk, ám ezt nem könnyű megvalósítani. Hogy van-e erre jól bevált, tankönyvi recept, Szél Dávid pszichológus elárulta, valamint egy tapasztalt apuka, Istenes László véleményére is kíváncsiak voltunk.    

Külföldiek, akiknek Magyarország a világ közepe!

Bizony az oroszok már a Spa-ban vannak, Hévíz környékén négyszáz orosz család telepedett le az elmúlt években. Nemcsak az ottani tavat érzik melegnek, hanem a magyarok szívét is. A nálunk élő németek is imádják a habitusunkat, de egyszerűen nem értik, hogyan tudunk élni és dolgozni ekkora szervezetlenségben és rendetlenségben.

Kambodzsa, a végletek országa

Az Indiana Jones vagy a Lara Croft filmek misztikus világa Kambodzsában tényleg a valóság. A romok, a dzsungel nem díszlet, bár a szörnyű népirtás időszakában a rettegő helyiek gyakran már csak úgy érezhették.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való