KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Bocsánatot kért a politikus

Kár, hogy túlélte – így reagált Kakuk Zoltán salgótarjáni fideszes politikus arra a hírre, hogy Sándor Mária, a fekete ruhás nővér öngyilkosságot kísérelt meg. A politikus az RTL Híradónak nyilatkozott elsőként. Azt mondta, bocsánatot kér Sándor Máriától. Véleményét viszont fenntartja és nem mond le, hiába követeli ezt az MSZP. Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott nem árulta el, hogy visszahívják-e pozíciójából a politikust.

Fontos üzenet! Dobó Ági veszélyben érzi családját

A gyönyörű modell, a 2010-es Miss World Hungary komoly fenyegetettségre hívja fel követői figyelmét. A kétgyermekes anyuka nemcsak saját magát, de egész családját is veszélyben érzi. Lehet, hogy nem is alaptalanul? ...

Megvan, kikkel találkozhatunk az élőszereplős oroszlánkirályban!

Az már biztos, hogy a régi nagy kedvencünk visszatér, de most végre új neveket is kaptunk, az egyébként elég furcsának hangzó élőszereplős mozihoz. Lássuk, kikről is van szó!

Mel Gibsonék áldásukat adták a Halálos fegyver sorozatra?

Ki tudná elfelejteni a filmeket, amelyek új szintre emelték a zsaru sztorikat? És a két főszereplőjét, akik ikonikus akcióhősökké váltak? A kérdés már csak az: a sorozat szereplői lepacsiztak a mozihősökkel? ...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!