KERESÉS search-close

Íme, a Hungary's Got Talent kimaradt jelenetei!

Volt itt vetkőzés, pohár evés és többször majdnem a színpad is felgyulladt. Hét héten keresztül több száz önjelölt tehetség próbálta bebizonyítania Hungary’s Got Talentben, hogy neki bizony ott a helye produkciójával a hazai művészvilágban, sokan azonban végül nem kerülhettek képernyőre.

Terítékverseny

Keressük az ország legszebb kátyúját!

Minél szélesebb és minél mélyebb, annál jobb! Ha az Ön környezetében is az aszfalton keresztül készülnek megnyílni a pokol kapui, akkor ne habozzon: fényképezze le és küldje el nekünk! Indul az RTL Online Nagy Kátyúszépségversenye!

Ha láttál valami érdekeset, írd meg nekünk, vagy küldj róla képet, videót!

Lefotóztál vagy videóra vettél valami őrülten menő dolgot? Van egy jó sztorid? Ott voltál a világrengető események epicentrumában? Küldd el vagy írd meg nekünk, és ha érdekes, megjelentetjük!

Állatokat mentenek az iszap katasztrófa után

Az utolsó áldozatokat szedik össze a brazíliai vörösiszap-katasztrófa helyszínén a mentőosztagok: az állatokat. A dél-amerikai ország északi részén csaknem három hete történt a magyarországihoz hasonló szerencsétlenség, aminek következtében több tucatnyian haltak meg és tűntek el.

Lebukott Darth Vader! Ő is szokott vásárolni!

Darth Vader sem ügyködik minden percben azon, hogy világuralomra jusson. Szabadidejében épp azt teszi, amit Ön. Olvas, kávézik, vásárol…

Újra rendez Kern András

Ő egyben a főszereplője is a Gondolj rám című keserédes komédiának, sőt a főcímdalt, egy régi LGT-slágert is ő énekli. A dalhoz készült klipet most forgatták egy budapesti stúdióban. A kisfilm rendezője a Kossuth- és Balázs Béla-díjas operatőr, Ragályi Elemér.

Colleen Bell hálaadás napi vacsorával látta vendégül a Fókuszt

A hálaadás az Egyesült Államok egyik legfontosabb ünnepe. November negyedik csütörtökén szinte megáll az élet az USA-ban, hogy ezt a jeles eseményt megünnepeljék. A Valentin nappal vagy a Halloweennel ellentétben nem valószínű, hogy ezt az ünnepet más országok is átveszik. Akárcsak a július 4-e, a hálaadás is tipikus észak-amerikai ünnep, amely az egységes nemzeti identitás létrehozásában kulcsszereppel bírt.

Itt az ősz, új kabátot kapott az RTL Most!

A tartalom továbbra is a megszokott színvonalon pörög majd, de még szebb, és még könnyebben kezelhető külsővel! Mostantól még egyszerűbb lesz újranézni a kedvenc műsorait, vagy bepótolni az epizódokat, melyekről lemaradt!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való