KERESÉS search-close

Maja mindent megtesz, hogy Evelin szakítson Marcival

Amíg Milán és Karesz bulival akarják megmenteni a Kamu bárt, Barbi elhatározza, hogy ezentúl csak magára hallgat.

Következő rész (2015. július 3.)

Valóban véget ér Hanna és Péter kapcsolata? Hogyan sikerül Róbert romantikus délutánja Nórával? Sikerül Zsoltnak és Miklósnak végigcsinálni a csoportot?

Előző rész (2015. július 2.)

Ki segít Kingán? Kiderül-e, hogy ki tette tönkre Vilmos asztalát? Megtudja-e Hanna, kivel csalta meg Péter?

GÁSPÁRÉK: "Olyan szép vejem van, mint Jose Armando"

Van-e udvarlója Evelinnek, vagy nincs, és miből telik a Gáspár családnak például luxusautókra? Kérdések, amelyek - bár senki sem vallja be - valójában mindenkit érdekelnek. Evelein és Győző most válaszolnak!

Hogyan nyaraltak Kerekes Józsefék?

Kerekes József és felesége, valamint legkisebb gyereke, Ábel érkezett hozzánk, akik elmondták, hogy zajlik náluk egy korántsem átlagos nyaralás. De beszéltünk a tarifacsomagok árának emelkedéséről és a gyermekmentősök mindennapjairól is. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Little G nem feledkezik meg a mentoráltjairól

Az Amerikában élő világhírű bluesgitáros néhány nappal ezelőtt érkezett haza, és bár a fellépései miatt szinte minden perce be van osztva, arra szakított időt, hogy meglátogassa egykori mentoráltját, Horányi...

SZIGET: A kezdetektől a világsztárok hadáig

A Sziget Fesztivál főszervezője, Gerendai Károly mesélt a ma már legendásnak számító fesztivál kezdeteiről, a tapasztalatlanságukból fakadó buktatókról, és a világsztárok extrém kéréseiről is.

Odamondanak a fogyatékkal élők

Átértékeled? Ezt rappelte néhány hete a belvárosban egy vak, egy autista és két kerekesszékes fiatal. Azt mondják, az a baj, hogy az emberek félre néznek, sajnálkoznak és nem is mernek odamenni hozzájuk beszélgetni. ...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való