Robin váltotta Dávidot

Izgalmas nap volt a Villában: megvolt az első pásztoróra, Fanni ismét ontotta magából a magvas gondolatokat, a villalakók pedig új lakótársat kaptak. A létszám viszont változatlan maradt, hiszen...

Helycserés támadás, érkezik az új villalakó

Robin

A villalakók még nem is sejtik, hogy ma este elbúcsúznak a leggyengébbtől, akit a nézők a legkevésbé...

Ilyen még nem volt idén: a mentorok nem tudtak dönteni

6. élő show

Siker, pénz, csillogás. Ezekről énekeltek ma a döntősök, egy valaki azonban nem csillogtathatja tovább tehetségét, ...

Szívtiprók a színpadon! Íme a legjobb X-Faktoros pasik!

dögös

http://rtl.hu/rtlklub/fokusz/szexiseg-faktor-2-0-pasik-a-merlegenVajon mi a közös Vastag Csabában, Szabó Dávidban, Nagy...

Fanni nem csak vágyainak nem tud parancsolni, a száját sem tudta tartani

Barátoknál is megesik az ilyen!- mondta Fanni és nemes egyszerűséggel lezárta a kapcsolatukat. Aztán jöhetett a csajos pletyi.

Fanni gyorsan megunta a „szűzpöcök" életmódot

Az ígéret szép szó, ha betartják... Dennis viszont túl is teljesítette magát, masszázs után más egyéb is történt. Egyéjszakás kaland vagy új szerelem van kibontakozóban?  

Hamarosan! Pohártöréssel végződött a buli

A konfliktus egyre csak fokozódik. A villalakók ugyan csak 10 napja vannak benn, mégis egyre több a balhé. A következő adásban elszabadulnak az indulatok!

Beolvasztják a BKK-t, a civilek Vitézy mellett vannak

Civil szervezetek tiltakoztak Vitézy Dávid vezérigazgató leváltása és a Budapesti Közlekedési Központ átalakítása ellen. Hiába. A fővárosi közgyűlés döntésével megszűnt a BKK önállósága.

Simicska indulhat a választáson

Akár a Fidesz kétharmada múlhat Simicska Lajoson. A milliárdos vállalkozó komolyan elgondolkodott azon, hogy indul a veszprémi időközi választáson.

Nem beszél a kormány a nyugdíjpénztárakról

Ha az emberek hagyják elveszni a megmaradt magánnyugdíj-pénztári vagyont, akkor ki tudja, legközelebb milyen magántulajdonukat veszi el a kormány. Erről is beszélt a keddi esti tüntetés főszervezője a Kossuth téren.

Albán ismerőseivel bulizott, így bukott le a felbujtó

Hét év után Budapesten fogták el a rendőrök azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak a cseh rendőrök, hogy parancsot adott egyik üzlettársa megöletésére.

Segítséget hívott, közben ellopta a tárcáját

Az egyik kezével a mentőt hívta, a másikkal ellopta egy eszméletlenül fekvő férfi pénztárcáját egy nő. Többször újra kellett éleszteni, mert a szíve is leállt, később meghalt a kórházban.

Palya Bea is fellép az X-Faktor 100. adásában

A tehetségkutató alkotói különleges meglepetésekkel készülnek az ünnepi élő show-ra, amelyben többek között Palya Bea produkcióját is láthatjuk majd. Az énekesnő, aki két évvel ezelőtt adott életet a kislányának, Lilinek, őszintén mesélt az anyaság semmihez sem fogható boldogságáról.  

Balázs és Jani kipihente a dél-afrikai kaland fáradalmait

A Celeb vagyok, ments ki innen! két műsorvezetője, Sebestyén Balázs és Vadon Jani egy kicsit fáradtan, de rengeteg élménnyel tért haza a dél-afrikai dzsungelből, amelyekről az elválaszthatatlan páros sajátos humorral mesélt riporterünknek.  

A jó győzedelmeskedett, Andi lett a dzsungel királynője

Baukó Évát és Aleskát beelőzve a természetes szépség, Molnár Andi foglalhatta el a trónt, a nézők szavazatai alapján az ő fejére került fel a dzsungel királynőjének járó korona. 

Baukó Éván kifogtak a hangyák

Szerintetek Éva csak hisztizett vagy tényleg durva volt ez a bátorságpróba?

A nézők a múlt hét minden napján az RTL Klubot választották

Az elmúlt héten főműsoridőben (19:00 – 22:00), a kereskedelmi célcsoport (18-49 éves) körében a nézők minden este az RTL Klubot választották.

A nézőknek az RTL Klubbal édes az élet

Fölényes győzelmet aratott hétfő este az RTL Klub a TV2 fölött. A Celeb vagyok ments ki innen! című műsort 1 millió 343.210 néző látta.

Kétmillió fölött az X-Faktor nézőinek száma

Továbbra is töretlen az X-Faktor 2014-es évadának sikere.

Százezrek maradtak fent éjfélig a két RTL-es riportmagazin kedvéért

Hiába kezdődik éjfél előtt nem sokkal, rengeteg néző volt kíváncsi a nyári szünet után visszatérő XXI. századra és Házon kívülre.

Katniss még sosem volt ennyire meztelen!

Az éhezők viadala: A kiválasztott első része rengeteg akcióval és fülcimpát rezegtető robbanással kecsegtet az előzeteseiben, azonban elődjeihez képest sokkal nagyobb hangsúlyt fektetett a karakterek elmélyítésére. És pont jókor húzták be a kéziféket!

Jake Gyllenhaal elmerül az alvilágban

November 13-án Jake Gyllenhall ismét visszatér a filmvászonra, egy önjelölt újságíró személyében. Az Éjjeli féreg középpontjában egy piti kis tolvaj áll, aki önhatalmúlag újságíróként járja a los angeles-i éjszakát, hogy különböző bűnesetekről számoljon be. Eközben egyre mélyebbre merül az alvilági életben.

Ildikó szakít Leóval, és a spirituális élettel

Ildi nem hisz a szemének, amikor reggel beállít Sunita, és közli, hogy innentől hárman fognak együtt élni. Amikor Sunita és Leó az egész napot édes kettesben az ágyban töltik, Ildikó besokall. Később Leó közli, hogy Sunitával gyereket szeretnének, de ezt Ildikó már nem fogadja be, és végleg szakít szerelmével.

VV-CSERE: Robin az új villalakó

A 26 éves srác nemrég van túl egy komoly kapcsolaton, ami érzelmileg nagyon mély nyomokat hagyott benne. Úgy érezte, hogy szüksége van most a környezetváltozásra, és egy ilyen kaland belefér még a jelenlegi élethelyzetébe.  

Lerántjuk a leplet a fogyókúrás tévhitekről!

Mennyire hihetünk a testkezeléseknek és csodakapszuláknak? A rágózás valóban csökkenti az éhséget? És tényleg látványosan lefogyhatunk néhány nap alatt? Ezúttal a fogyókúrával kapcsolatos mítoszokról rántjuk le a leplet.  

ÉNB Dávid sokáig nem tudott a tükörbe nézni

Csontsovány modellek, fitnesztermekben izzadó, tökéletes alakú hírességek és csúfolódó osztálytársak. Ezek mind-mind erősítik a testképzavart, manapság pedig ennek egyre több típusa üti fel a fejét. Dávidnak is volt egy olyan időszaka, amikor bizony nem volt kibékülve önmagával és harcolt a kilók ellen. Mi állhat a testképzavar hátterében és hogyan fogadhatjuk el önmagunkat?

A tudatos vásárlás a férfiak sajátja?

Nemtől függetlenül szeretünk megvenni bármit, azonban az út, az elvek és preferenciák merőben mások férfiak és nők esetében. Azt mondják, hogy amíg a nő vásárol, a férfi megveszi azt, ami akar. Hogy ez mit is jelent a gyakorlatban Nagy Feró, Klausmann Viktor és Kállai-Kiss Zsófi elárulta.

Mit imádnak és mit utálnak a nálunk élő külföldiek?

Az oroszok már a Spa-ban vannak, Hévíz környékén ugyanis négyszáz orosz család telepedett le az elmúlt években. Nemcsak az ottani tavat érzik melegnek, hanem a magyarok szívét is. A nálunk élő németek is imádják a habitusunkat, de egyszerűen nem értik, hogyan tudunk élni és dolgozni ekkora szervezetlenségben és rendetlenségben.

Kambodzsa: Exkluzív útinapló egy titokzatos országból

Riporterünket a végletek országában egy magyarul nagyon jól beszélő ötgyerekes apa kalauzolta. Li nálunk tanult a keszthelyi egyetemen. Nem felejti a szép emlékeket, de azt sem, amikor kilenc éves gyerekként munkatáborban dolgozott, és körülötte sorra gyilkoltál le a rokonait.  

Velünk történt

Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való