Edina felcsapott kerítőnőnek

A tűzrőlpattant menyecske küldetésének érzi, hogy ne csak a villában, de a lakók szerelmi életében is rendet tegyen. Van, akinél nem jár sikerrel, de akad olyan szitu is, ahol eredményesnek mondható...

Szívtiprók a színpadon! Íme a legjobb X-Faktoros pasik!

dögös

http://rtl.hu/rtlklub/fokusz/szexiseg-faktor-2-0-pasik-a-merlegenVajon mi a közös Vastag Csabában, Szabó Dávidban, Nagy...

Az egyik Villalakó ruhatára nemsoká extrém outfit-tel gyarapodik. Most önökön a sor, hogy megtippeljék, ...

Ilyen még nem volt idén: a mentorok nem tudtak dönteni

6. élő show

Siker, pénz, csillogás. Ezekről énekeltek ma a döntősök, egy valaki azonban nem csillogtathatja tovább tehetségét, ...

Szexuális vágy – Fanni 1:0

Edina mesterkedését ezúttal siker koronázta. Úgy tűnik Fanni szexuális étvágya legalább akkora, mint az édibédi lány haja.  

Dóri a legszívesebben a villán kívül látná Lacit

Hiába Edina mesterkedése, Dóri hajthatatlan Lacit illetően. Annyira gyűlöli, hogy legszívesebben már a villán kívül látná őt.

Fanniék „parasztháborút” robbantottak ki

Fanni és Reni nem tudnak leakadni a Zsu-utálatról. Laci szerint viszont sötétek, mert nem veszik észre, hogy pont az ellenkezőjét érik el, mint amit szeretnének.

A magánnyugdíjakért tüntetnek

Ismét tüntetnek a Nemzetgazdasági Minisztériumnál. A demonstrálók a magánnyugdíjukat féltik. Azért tiltakoznak, mert a kormány terve szerint megszűnnének azok a pénztárak, ahol a tagok legalább 70 százaléka több hónapon át nem fizet tagdíjat.

A késve fizetők hitelét is forintosítják

Minden ötödik hitelfelvevő legalább három hónapos késésben van a törlesztéssel. Ez derül ki a Nemzeti Bank Híradónkhoz eljuttatott adataiból. Az Országgyűlés kedden fogadta el a devizahitelek forintosításáról, és a Fair Bankokról szóló jogszabályt.

Nyelvtanárok, volt rendőrök a vádlottak padján

Annyian voltak, hogy alig fértek be a tárgyalóterembe a nyelvvizsga botrány első tárgyalási napján. 41 ember állt a bíróság elé. Az ügyészség szerint pénzért bárkinek elintézték, hogy valós tudás nélkül is nyelvvizsgához jusson.

10 órás munkanap a Miniszterelnökségen

A Miniszterelnökségen napi 10 órás munkaidőt vezettek be a kormánytisztviselőknek, ami a köztisztviselők szakszervezete szerint törvényellenes. A szakszervet azt tervezi, december 6-án tüntetést tartanak.

Megérkezett az első hó!

Kékestetőn hat centiméter esett. Az észak-keleti országrészben kedd reggel több helyen is havazott, igaz, még sehol sem maradt meg.

Csobot Adél és Molnár Andi már készül a karácsonyra

A dzsungel királynőjét és az énekesnőt elkísértük egy budapesti bevásárlóközpontba, hogy megtalálják szeretteiknek a tökéletes ajándékot. Nézelődés közben persze arra is jutott idő, hogy felidézzék gyermekkoruk legszebb karácsonyi emlékeit.

Huszárik Kata soha nem hagyná el a férjét

Huszárik Kata kisfia, Gergő még csak kilenc éves, de már most látszik rajta, hogy örökölte a szülei és a nagyszülei tehetségét. A Barátok közt színésznője tíz éve él együtt a férjével, és mint mondja, mindent megtesz azért, hogy a kisfia teljes, szerető családban nőjön fel.

A jó győzedelmeskedett, Andi lett a dzsungel királynője

Baukó Évát és Aleskát beelőzve a természetes szépség, Molnár Andi foglalhatta el a trónt, a nézők szavazatai alapján az ő fejére került fel a dzsungel királynőjének járó korona. 

Baukó Éván kifogtak a hangyák

Szerintetek Éva csak hisztizett vagy tényleg durva volt ez a bátorságpróba?

A nézők a múlt hét minden napján az RTL Klubot választották

Az elmúlt héten főműsoridőben (19:00 – 22:00), a kereskedelmi célcsoport (18-49 éves) körében a nézők minden este az RTL Klubot választották.

A nézőknek az RTL Klubbal édes az élet

Fölényes győzelmet aratott hétfő este az RTL Klub a TV2 fölött. A Celeb vagyok ments ki innen! című műsort 1 millió 343.210 néző látta.

Kétmillió fölött az X-Faktor nézőinek száma

Továbbra is töretlen az X-Faktor 2014-es évadának sikere.

Százezrek maradtak fent éjfélig a két RTL-es riportmagazin kedvéért

Hiába kezdődik éjfél előtt nem sokkal, rengeteg néző volt kíváncsi a nyári szünet után visszatérő XXI. századra és Házon kívülre.

Katniss még sosem volt ennyire meztelen!

Az éhezők viadala: A kiválasztott első része rengeteg akcióval és fülcimpát rezegtető robbanással kecsegtet az előzeteseiben, azonban elődjeihez képest sokkal nagyobb hangsúlyt fektetett a karakterek elmélyítésére. És pont jókor húzták be a kéziféket!

Jake Gyllenhaal elmerül az alvilágban

November 13-án Jake Gyllenhall ismét visszatér a filmvászonra, egy önjelölt újságíró személyében. Az Éjjeli féreg középpontjában egy piti kis tolvaj áll, aki önhatalmúlag újságíróként járja a los angeles-i éjszakát, hogy különböző bűnesetekről számoljon be. Eközben egyre mélyebbre merül az alvilági életben.

Lali elhagyja Zsófit

Miután Zsófi eltöltött egy éjszakát Karolánál, a lány szembesíti azzal, hogy új helyet kell keresnie. Miután Zoli közli Zsófival, hogy a próbanapját sem fizeti ki, és Karola is elárulja Lalinak, hogy a lány sora rosszul megy, még Lali is szakít a lánnyal. Később azonban épp Zsófi menti meg Karolát egy erőszakos férfitól, így köszönetképpen Karola beleegyezik, hogy Zsófi nála lakjon.    

Szívtiprók a színpadon! Íme a legjobb X-Faktoros pasik!

http://rtl.hu/rtlklub/fokusz/szexiseg-faktor-2-0-pasik-a-merlegenVajon mi a közös Vastag Csabában, Szabó Dávidban, Nagy Ricsiben, YaOu-ban és Földesi Petiben? Mindannyian tehetséges énekesek, akiket az X-Faktor színpadáról ismerhettünk meg. Ráadásul jóképűek, amiről most már „papírjuk” is van.

Negatív szurkolói rekord: mégis kinek épül ennyi stadion?

Üresen kongó lelátók, csendesen üldögélő nézők és általában rossz foci. a Fókusz csapata a hétvégi, negatív nézőcsúcsot hozó, utolsó fordulóban járt utána annak, hogy hol mennyi szurkoló van és hogy miért, kiknek épülnek az új stadionok.

A nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja

A világon minden 18. másodpercben bántalmaznak egy nőt. Gyakorta maguk a nők sem tudják, hogy áldozatok, ám nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a testi bántalmazás csupán a jéghegy csúcsa. Kustánczi Lia személyes tapasztalatáról mesélt, míg szakértőnk a lelki sérülésekre hívta fel a figyelmet.

A gének rejtélyes üzenete

Nem esett messze az alma a fájától - sűrűn elhangzó mondat ez Danics Dóri és Bach Szilvi esetében is. A humorista le sem tagadhatná lányát, akinek már kiskorában megmutatkozott színpadi tehetsége. Anya és lánya nem mindennapi kapcsolatáról és hasonlóságaikról beszélgettünk.

Mit imádnak és mit utálnak a nálunk élő külföldiek?

Az oroszok már a Spa-ban vannak, Hévíz környékén ugyanis négyszáz orosz család telepedett le az elmúlt években. Nemcsak az ottani tavat érzik melegnek, hanem a magyarok szívét is. A nálunk élő németek is imádják a habitusunkat, de egyszerűen nem értik, hogyan tudunk élni és dolgozni ekkora szervezetlenségben és rendetlenségben.

Kambodzsa: Exkluzív útinapló egy titokzatos országból

Riporterünket a végletek országában egy magyarul nagyon jól beszélő ötgyerekes apa kalauzolta. Li nálunk tanult a keszthelyi egyetemen. Nem felejti a szép emlékeket, de azt sem, amikor kilenc éves gyerekként munkatáborban dolgozott, és körülötte sorra gyilkoltál le a rokonait.  

Velünk történt

Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való