a Konyhafőnök

Gergely a Konyhafőnök első kiesője

Az RTL Klub legújabb műsorában nem szenvedünk hiányt izgalmakban! Máris megvan az első kieső Gergő személyében. A zsűritagok kritikái miatt megtört szakács, és a párbajra annyira leblokkolt, hogy végül neki kellett elhagynia a Konyhafőnök konyháját. 

Királyrák farok chilis tagliatellével

Verzár Gergely kedvenc étele

8:08 - Minden reggel

Müller Attila és Bee képesek kompromisszumot kötni

A műsorvezető és az X-Faktoros énekesnő szerint előfordulhat, hogy nem egyezik párunkkal a véleményünk bizonyos kérdésekben, amit a megfelelő módon kell közölnünk. Vagyis meg kell beszélnünk a problémákat és egy közös megoldást találni.
 

Magyar éremeső az úszó EB-n

Úszócsapatunk tizenhét éremmel tért haza a berlini bajnokságról. Balogh Gábor kétszáz méteren bronzérmes lett, Kozma Dominik pedig száz méter gyorson döntött országos csúcsot, ők osztották meg műsorunkban a versenyen átélt élményeiket.

 

Reflektor

Szabó Patrícia egy percre sem válik meg kislányától

A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori sztárja, Szabó Patrícia öt hónapja adott életet kislányának, akire, mint mondja, kicsi felnőttként tekint, így mindig mindent megbeszél vele. A kis Rozi ennek ellenére nem volt hajlandó interjút adni riporterünknek.

A Konyhafőnök zsűritagjai mindenkit ízekre szednek

Az RTL Klub legújabb műsorának három szőrös szívű zsűritagja, Bernáth József, Vajda Pierre és Fördős Zé a következő hetekben mindent elkövet, hogy megtalálja az ország konyhafőnökét.

Éjjel-Nappal Budapest

Bajba kerülhet Marci Karola miatt?

Karola testvére váratlanul beállít hozzá a tetoválószalonba. Marci nem érti, munkatársa miért viselkedik így bátyjával, majd kiderül, hogy a tetováló adta fel a rendőrségen a saját családtagját. A lány kétségbe van esve, Marci pedig próbálja megnyugtatni.

Zsófi lakodalmas macának áll

Zsófi, miután Pierre-rel csúnyán összevesznek, kétségbe van esve DJ karrierjét illetően. Annak reményében, hogy a jövőben több lehetősége lesz, belemegy, hogy lakodalmas stílusban fog zenélni.

RTL Hírek

Újra indul a választáson Mészáros Lőrinc

Ma sem állt szóba az RTL Híradóval Mészáros Lőrinc, pedig most személyesen találkoztunk vele, Felcsút első emberével.
 

Új bankjegyek Matolcsy aláírásával

Négy év alatt minden papírpénz megújul- ezt hétfőn jelentette be a Nemzeti Bank. A pénzcsere négy év alatt 20 milliárd forintba kerül, először decemberben lehet majd új tízezressel fizetni.

Nem tartotta be a szavát a miniszter?

Balog Zoltán miniszter személyesen ígérte meg nekik az iskolát, ezért nem engednek a nekézsenyi szülők. Összesen négy gyerek kezdte volna meg a tanévet a helyi iskolában, amit a miniszter ígérete szerint nem zárnak be.

A nyugatot is fenyegetik az iszlám terroristák

Elfogtak egy iszlamista öngyilkos merénylőt Irakban. A 23 éves férfi megdöbbentő dolgokat mondott az Iszlám Államról, ahová szerinte az egész világból érkeznek az önkéntes katonák.

Fókusz

Amikor sárga gumikacsák lepték el a Dunát

Már csak a fantasztikus látvány miatt érdemes volt csatlakozni az első alkalommal megrendezett Kacsafutamhoz. Ennél persze sokkal többről van szó, hiszen a látványos kezdeményezés mögött karitatív célok állnak: a kacsák árából az UNICEF-et támogatják.
 

Konyhafőnök: Indul az önjelölt hobbiszakácsok harca

Egy műsor ahol az ízeké a főszerep és egy szerencsés nyertes a végén 10 millió forintot érő menüt találhat. Az RTL Klubon hétfő estétől keressük az ország legjobb konyhafőnökét.
 

Megerőszakoltak egy lányt a gólyatáborban

A hétvégén durva bűncselekmény történt az ELTE gólyatáborában. A rendőrség már el is fogott egy 38 éves budapesti férfit. Őt gyanúsítják azzal, hogy szombat hajnali fél négy körül nekiesett a fiatal nőnek, aki ellenállt. Ezért a férfi előbb megverte, majd megerőszakolta.
 

Showder klub

Szezonfinálé a Showderben

KAP megzenésítette a kampányt, Aranyosi a stadionok létjogosultságáról beszélt. Felméri a Conchita jelenséghez szólt hozzá, Szobácsi a különböző szakmákhoz. Tóth Edu pedig a frissen szerzett vezetői tapasztalatait osztotta meg.

KAP: Tisztelet, a magyaroknak!

Részlet a Showder Klub 2014. június 2-i adásából.

Celeb vagyok, ments ki innen!

Sebestyén Balázs kétszeres apuka lesz

Sebestyén Balázs most mesél először a Fókuszban az újdonsült helyzetről. Arról, hogy nagy örömére kétszeres apuka lesz. Öt évvel kisfiuk születése után a műsorvezető és felesége, de főleg a kis Beni úgy gondolta, itt az ideje egy kistestvérnek.

Balázs és Jani a celebek tűréshatárát feszegeti

A Celeb vagyok, ments ki innen ősszel induló, harmadik évadát a jó bevált páros, Sebestyén Balázs és Vadon Jani vezeti majd. A két műsorvezető az első évad egyik játékosával, Bárdosi Sándorral nosztalgiázott.

Fókusz Plusz

A nagy suli-mustra: Az ország legkülönlegesebb iskolái

Láthatják a legkisebbet, ahol 6 diák, és a legnagyobbat, amelyben 1500 gyermek tanul. A legfényűzőbben 400 ezer forint az egyhavi tandíj és megmutatjuk azt a tanintézményt is, ahol nincs osztályozás, nincs lecke, és azzal büntetik a gyereket, hogy nem mehet iskolába.

Izgalmas lesz az ősz az RTL Klubon

Azt mondják, főzni mindenki tud, de nem mindegy mi kerül az asztalra, sőt minden egyes estére fejedelmi lakomát még nehezebb prezentálni. Nézzük, hogy mit főzött ki őszre, és milyen receptek alapján!