KERESÉS search-close

Következő rész (2016. február 12.)

Miklós új munícióhoz jut Ludwig ellen. Rudi Fasírt helyett Krisztiánt keríti kutyaszorítóba. Tóbiás és Zsófi ugyanarra a pasira hajtanak rá. Júlia kegyetlen választás elé kerül.

Siralmas állapotúak a wc-k a kórházakban

Se papír, se kézmosó, de sok helyen ülőke és zár sincs a kórházi wc-kben. Ha mégis, akkor nem működik, és ezért nem lehet használni. Az RTL Híradó stábja megnézte a kórházi wc-ket, amiket szinte kivétel nélkül siralmas állapotban találtunk.

Egy euróra büntették a szélsőjobboldali politikussal szelfiző táncost

Pedig több millió forintnyi eurót követelt a francia szélsőséges politikus.

Mit nézünk ma? - Péntek (02.12.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz...

Rosewood - Új krimisorozat február 22-től a Cool-on

Rosewood címmel újabb amerikai krimi érkezik a Cool-ra február 22-én. A 22 részes sorozat egy privát halottkémről, dr. Rosewood-ról szól, aki Miamiban segít a helyi erőknek. A rendőrökhöz képest sokkal felszereltebb, ...

Éjjel-Nappal Budapest 2016-02-12

Közeleg a Valentin-nap, ami izgalommal tölti el Barbit, mivel a fejébe vette, hogy mindenáron összehozza Alexát és Gábort, ezért mindkettőjüket bevonja a bokszparti előkészületeibe. Barbi tervét azonban folyamatosan megzavarja valaki, de végül mégis csak sikerül neki Alexát és Gábort bezárni az öltözőbe.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való