KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Simicska háza mellé tervezik a bringautat

Közvetlenül Simicska Lajos háza mellett vezet majd a budapesti olimpiára készülő új hegyikerékpár út. A közelében építik fel a kiszolgáló épületeket, és kialakítanak egy parkolót is. A Blikk vette észe, hogy így módosították a terveket. Az LMP szerint tönkretesznek egy természetvédelmi területet, hogy a kormány bosszút álljon Simicska Lajoson. Az olimpiai pályázatot készítő cégnél viszont azt állítják: nem is tudták, hogy ott van Simicska Lajos háza.

INTERJÚ – Halálközeli élménye volt a híres írónak

Müller Pétert százezrek olvassák, ő a magyar spirituális irodalom egyik legismertebb alakja. Aki ismeri őt, tudja, egyszer már járt a „túloldalon”. A felejthetetlen élmény megváltoztatta az egész életét. ...

Mit nézünk ma? - Vasárnap (10. 02.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz...

Nézz bele A mi kis falunk sorozatba!

Az RTL Klub új sorozatának, A mi kis falunknak már javában zajlanak a forgatási munkálatai, az eddig elkészült anyagokból pedig már egy rövid hangulatvideót is összeállítottak a készítők.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!