KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Everest expedíció 2017

Reggeli

Neked ajánljuk

Lemondatnák Farkas Flóriánt

Már a rendőrség is nyomoz az Országos Roma Önkormányzatnál. A Magyar Nemzet szerint hűtlen kezelés a gyanú, ezt a rendőrség is megerősítette, azt írták, több embert is kihallgattak. Az Országos Roma Önkormányzat ellen a Híd a munka világába program miatt több vizsgálat is van, összesen másfél milliárd forintnyi uniós támogatással nem tudtak elszámolni. A programot korábban a miniszterelnök romaügyi megbízottja, Farkas Flórián felügyelte. Őt és a kormányt hiába kerestük, az LMP lemondatná a politikust.  

Sokkoló videót tett közzé Pumbed Gabo!

A srác közös programot szervezett VV Somával és Aurélióval. Szerintetek mit csináltak együtt? Nem hiszitek, el mi történt!

Nézd meg te is a The Last Jedi első szinkronos előzetesét!

A Star Wars nyolcadik epizódjának beharangozója elég sokat elárul számunkra, lássuk, mire kell odafigyelnünk és, hogy mit tudunk eddig a készülő moziról!

Új főszereplőt köszönthetünk a Cobra 11-ben!

A 22 éve futó akciósorozat ennyi idő után is képes folyamatosan megújulni: nemcsak a történet váratlan fordulatai lephetik meg a rajongókat, de a veszély is: egyik szereplő sem érezheti magát biztonságban! ...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!