Reggeli

Rácz Jenő: Azt kértem Kabát Petitől, hogy ő jelentkezzen, amikor azt érzi, hogy lelkileg készen áll

rtl.hurtl.hu

2023. november 24. 10:52

Rácz Jenő a Reggeliben mondta el, hogy még nem igazán pihente ki a múlt heti meccsét barátja, Kabát Peti ellen – ami emlékezetes KO-val végződött. De nincs megállás, Jenő vasárnap Istenes Bence ellen küzd majd. A sztárséf elárulta, hogyan élte meg a legutóbbi meccset, és változtatott-e Petivel való viszonyán a kiütés.

Múlt vasárnap feszes tempójú meccs volt, de erre is készültek – mondta a Reggeliben Jenő.

Nagyon örültem annak, amikor megvolt a rászámolás, mert azt hittem, ha még egy ilyen lesz, akkor technikai KO-val megúsztuk a meccset

– vallotta be.

Szerinte az volt a baj, hogy a rászámolás után akkora elánnal jött Kabát Peti, hogy automatikusan válaszolt, a meccs végét jelentő ütésben szerinte nem is volt akkora erő. „Ez olyan, mint egy frontális baleset, amikor megháromszorozódik az erő”, fogalmazott.

Nagyon sajnáltam, nem így terveztem

– mondta. Amikor látta, hogy Peti esik a földre, egyből bevillant neki, amit a vezetőbíró mondott: ha ilyen eset van, az ellenkező oldali sarokba kell menni, hogy ne akadályozza az ellátást. Jenő szabályosan így is tett, de elárulta, ő is sokk hatása alatt volt.

Miután Kabát Peti magához tért, Jenő edzője azt mondta, odamehet Petihez, akit meg is puszilt. 

Még aznap este írtam neki egy sms-t. Az volt benne, hogy tudom, hogy egy ilyen trauma, ami bennünket most ért, idő, mire begyógyul. Azt kértem Petitől, hogy ő jelentkezzen, amikor azt érzi, hogy lelkileg, testileg készen áll

– mondta el Jenő, és kiemelte, nagybetűs sportembernek tartja Petit, aki egyébként Jenőnek szurkol majd a vasárnapi meccsen.

A most következő meccséről elárulta, nagyon nehéz magát leválasztania fejben a meccset körülvevő kommentháborúról, azt szeretné, ha arról szólna ez az egész, hogy „csak bemennek bunyózni a ringbe”.

Milyen ellenfélnek tartja Rácz Jenő Istenes Bencét? Hogyan készül a megmérettetésre? Kiderül a fenti videóból.

 

#Reggeli#Videó#rácz jenő#Bulvár#Sztárbox#boksz#Sport#meccs#kabát peti

Címlapról ajánljuk