Reggeli

Balogh Eleni még otthon sem akarta elhinni, hogy kiestek a Nyerő Párosból, Dávidnak a játékok is nagyon hiányoznak

rtl.hurtl.hu

2023. október 11. 13:32

Balogh Eleni modell és Soós Dávid labdarúgó voltak a Nyerő Páros keddi kiesői. A Reggeliben elmesélték, mennyire beszippantotta őket a játék, 7 nap alatt annyira megszokták a többieket, mintha már 20 éve ismernék őket, és a játékon kívüli életük nem is létezne.

A Gábor teljesen bolond

– mesélte mosolyogva Soós Dávid, aki Boráros Gábor profi MMA-harcost az első pillanattól megkedvelte. Soha nem áll le, ha a kamerák leállnak, ő akkor is pörög, nem lehet mellette pihenni – mondta Borárosról Dávid.

Balogh Eleni is arról beszélt, hogy hamar megtalálták a közös hangot Boráros Gábor és Jákli Mónika párosával, és szoros barátság alakult ki közöttük. Emiatt még nehezebb volt, hogy ők négyen ültek a szimpátiaszavazáson. Eleni szerint konfliktusuk senkivel nem volt, mindenkivel jól kijöttek.

Eleni és Dávid a korábbi Nyerő Páros-szériákat együtt nézte, nagyon szerették az adásokat. Mindig megbeszélték, hogy ők hogyan csinálnék másképp, ezért amikor megkeresték őket, hogy szerepeljenek a műsorban, azonnal igent mondtak. Dávid számára csak az volt kérdés, hogy a focival össze tudja-e egyeztetni a forgatást.

Amikor hazamentünk, nem voltunk hajlandók kipakolni, mert még akkor is benne voltunk a játékban

– mondta Eleni, aki nem akarta elhinni, hogy számukra véget ért a Nyerő Páros. Soós Dávidnak a műsor játékai is hiányoznak, ami bánatára a legkisebb része egy forgatási napnak a Nyerő Párosban. A többiek játékáról Eleni azt mondta, hogy szerinte mindenki őszintén játszott.

#Reggeli#Videó#színes#celeb#Nyerő Páros#Balogh Eleni#soós dávid

Címlapról ajánljuk