Reggeli

Élő szövet a fémvázon: fogadásból chippeltette meg magát Schumacher Vanda

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 9. 9:13

Ami pár éve még futurisztikusnak hangzott, mára már valóság lett. Ilyen például a kézbe ültethető chip, aminek hála Schumacher Vanda lett az első nő Magyarországon, aki pusztán a keze odatartásával tud fizetni.

A színésznő a Reggeliben azt mesélte, több barátjával egyszerre chipeltették meg magukat.

A 3 mm vastag eszközt július 16-án ültették be jobb kezébe egy svájci klinikán.

Kiderült, hogy Vanda nem önszántából, hanem egy fogadás miatt szánta rá magát a beavatkozásra, amit egy olyan barátjával kötött, akinek már több mint 6 darab chip van a kezében.

Különböző dolgokra tudja őket használni. Van, ami autót nyit, van, amivel, mint az enyémmel, fizetni lehet, illetve van például olyan is, ami irodaajtókat nyit.


Fogadás miatt rakatott chipet a kezébe Schumacher Vanda

Azt mondta, GPS adóvevő nincs a kezébe ültetett chipben, ezért nem tart attól, hogy megfigyelhetik, de lehet, hogy azt se bánná, ha lenne:

nagyon sokat utazok, ha elveszek, legalább meglennék.


Elmondása szerin a tengerentúlon gördülékenyebben megy a fizetés a kezében lévő chippel, mint Magyarországon, és nem feltétlenül a technikai adottságok miatt.

Itthon azért is nem fizetek vele, mert ha valaki nem olvasta a cikkeket, akkor furán néznek rám, hogy akkor ez így hogy történik, és mi ez. Nem keveredek fölöslegesen ilyen bonyodalmakba 


– mondta.

Gyerekkori álma, hogy ne csak pár hetet tölthessen el az Egyesült Államokban, hanem ott is éljen. Azonban szerinte felelőtlenség lenne úgy kiköltözni, hogy csak egyetlen városban járt, így előbb még szeretné bejárni az országot. Korábban már járt Los Angelesben, New Yorkban, most pedig Miamiban töltött el egy kis időt titokzatos párjával, akivel már régebb óta együtt vannak, de tudatosan nem jelenik meg Vanda közösségi oldalain.

#Reggeli#RTL Klub#rtl#schumacher vanda#chip#fizetés#kéz#beültetés#Videó#fogadás#ma

Címlapról ajánljuk