Reggeli

Kajdi Csaba Cyla: A modellügynökségek szörnyeket is teremthetnek

rtl.hurtl.hu

2022. február 10. 10:41

Sok lány kergeti az álmot, hogy modell lehessen, de nincsenek meg hozzá a kellő adottságaik. Belőlük lesznek aztán az Insta- vagy TikTok-modellek – mondta Kajdi Csaba a Reggeliben.

Sokakat vonz a modellvilág, a csillogás, a reflektorfény, azonban azzal nem számolnak, hogy ennek megvan az árnyoldala is. Kajdi Csaba könyvében úgy fogalmazott, a modellügynökségek szörnyeket is teremthetnek.

Kajdi Csaba Cyla húszéves modellügynökségi tapasztalattal a háta mögött beszélt a csütörtöki Reggeliben a modellszakma árnyoldalairól.

Azt mondta, a social média miatt rengeteget változott a modellvilág is. Ma már nem elég csak szépnek lenni, muszáj kidomborodnia a személyiségnek is. Kajdi sok olyan befutott modell lányt ismer, akinek ha ma indult volna a karrierje, nem biztos, hogy olyan sikeres lenne.

Szerinte sok lány kergeti azt az álmot, hogy modell lehessen, de nincsenek meg hozzá a kellő adottságaik. Belőlük lesznek aztán az Insta- vagy TikTok-modellek.

Kajdi a következőket mondta a hirtelen jött sikernek személyiségtorzító hatásáról: 

Képeljük el, hogy van egy 16 éves kazincbarcikai kislány, akit felfedeznek és a világ legnagyobbjaival dolgozik együtt, viszontlátja magát a címlapokon. Ő pillanatok alatt megokosodik. Próbálod helyre tenni, de egy egészen más világba kerül bele. Az a kislány Kazincbarcikáról, akinek te fizetted a vonatjegyét, nagyon sok pénzt fog keresni. Ő lesz a családfenntartó is. Ezt kezelni kell. 

 

Kajdi szerint ilyenkor tudatosítani kell a lányokban, hogy bár rengeteg pénzt keresnek, ez komoly munka, amibe nem fér bele, hogy neki most ehhez nincs kedve, vagy elalszik.

 

#Reggeli#RTL Klub#peller anna#rtl#kajdi csaba#peller mariann#cyla#modell#modellszakma#Bulvár#személyiségtorzulás

Címlapról ajánljuk