Reggeli

Molnár Áron: A művészeknek szerepet kell vállalniuk a közéletben

rtl.hurtl.hu

2022. január 24. 7:18

Molnár Áron, noÁr a Hadik forgatásáról érkezett a Reggeli stúdiójába, ahol arról beszélt, szerint miért fontos manapság a művészeknek vállalniuk a véleményüket. Milyen áron? című legújabb dalában arról is szó van, hogy a közügyekkel foglalkozás miatt milyen áldozatokat kell hoznia egy aktivista színésznek.

Molnár Áron nemrég az rtl.hu-nak azt mondta, az elmúlt időszakban voltak olyan megnyilvánulásai, amik számonkérőek voltak, ami kontraproduktívvá tud válni. „Nem a számonkérés az első lépés ahhoz, hogy hidat építsünk más gondolkodású emberek között” – fogalmazott.

Molnár felidézte, hogy nemrég számonkérte Gubás Gabit, hogyan tud a gyerekei szemébe nézni, miután eljátszotta Dobrev Klára szerepét az Elk*rtuk című filmben. Szerinte ilyen helyzetekben emlékezni kell arra, hogy nem a számonkérés az első, hanem hogy előremutató párbeszéd induljon a szakmán belül azért, hogy megértsük: ki és miért vállal szerepet egy ilyen produkcióban.

#Reggeli#RTL Klub#nádai anikó#rtl#molnár áron#peller mariann#noár#művész#színész#felelősség#társadalmi felelősségvállalás#aktivista

Címlapról ajánljuk