Nyerő Páros

A zene összehozta a Nyerő Páros sztárpárjait – vagy ez csak a vihar előtti csend?

rtl.hurtl.hu

2022. október 11. 22:43

A tizenhetedik napon a srácok vicces pillanatokat okoztak a konyhában, miközben vakon próbáltak pizzát sütni, az este pedig egy közös örömzenéléssel ért véget.

Bár Béciék Szabiékkal és Daniékkal is felbontották a szövetséget, a Nyerő Páros negyedik szimpátiaszavazásán mégis mind a két pár őket támogatta, mert Pamelát és Bencét erősebbnek, és ezáltal veszélyesebbnek tartották. Ez az indoklás még a szavazás másnapján is fel tudta bőszíteni Bécit és Norinát, akik szerint a többi pár a „cseh kettőt” nézi, ha nem tartják erősnek őket. A döntőhöz közeledve érezhetően nő a feszültség a párok között: Szabi és Enikő a fejükbe vették, hogy megakadályozzák, hogy Béci és Zsolti szorosabbra fűzzék a szövetségüket.


A keddi játékban a fiúknak a lányok útmutatásai alapján, vakon kellett helytállniuk a konyhában, és elkészíteniük egy pizzát. Béciék sikeresen teljesítették a feladatot – bár a rapper szerint Norina rosszul instruálta őt –, így ők az élre törtek. Megyeri Csilláék gondoskodtak róla, hogy Rácz Jenőnek meg se forduljon a fejében, hogy valaha meghívja őket az éttermébe. Törőcsik Dani barátnője annyira túlpörgött a játék során, hogy Sebestyén Balázsnak kellett lenyugtatnia őt, de a sütőajtó üvegét már nem tudták megmenteni a feladat végére. Szabiék – bármennyire is igyekeztek – elveszítették a feltett összeget, de legalább megtudhattuk, hogyan szokta gyúrni a zenész Enikő cicijeit. A vereség feszültséget szült, így a tabella aljára csúszó páros összeveszett, aminek sírás lett a vége:

Azért is ki vagyok borulva, mert már három napja erről szól a kapcsolatunk, és k**vára félek, hogy rámegy…

– mondta könnyek között az énekesnő.


A nap egy közös zenéléssel zárult: megalakult a Nyerő Páros nyolctagú zenekara, és minden pár dalba öntötte az elmúlt napok élményeit. Tóth Szabi a kezébe vette az irányítást, Bíró Bea megcsillogtatta énektudását, Béciék és Csilláék pedig rappelve mondták el a véleményüket.

Ez a Nyerő Páros

– csendült fel a dal refrénje a villa udvarán, majd mindenki nyugovóra tért, hogy felkészüljön a következő nap kihívásaira.

 

A következő adásban Bea és Béci összebalhéznak: „Mennyire bunkó vagy b***meg, hogy nem nézel a szemembe?!”
A Nyerő Páros szerdai játéka feszültséget szül a párok között: míg Muri Enikőéket unalmasnak és sunyinak, Bécit sértődősnek, Törőcsik Dani párját pedig rosszindulatúnak titulálják a többiek. További részletek 21 órától az RTL Klubon.

#Nyerő Páros#összefoglaló#6. évad#17. rész#muri enikő#tóth szabi#megyeri csilla#molnár zsolt#törőcsik dani#bíró bea#rácz-mészáros norina#rácz béci#zene#Játék#pizza

Címlapról ajánljuk