Nyerő Páros

Váratlan fordulatok: Muri Enikőék visszatértek, Zdroba Patrikék elbúcsúztak a Nyerő Párostól

rtl.hurtl.hu

2022. október 5. 23:04

A sztárpárshow 13. napja a meglepetések jegyében telt. Egy korábban kiesett pár újra beköltözött a villába, az egyik bent lévő párnak azonban el kellett búcsúznia a versenytől.

Béci és Norina úgy érezték, eljött az ideje, hogy felbontsák a szövetséget Daniékkal, mert már fejfájást okozott nekik, hogy az ő oldalukon álltak.

Legyen vége a szövetségnek, de ugyanúgy itt vagyunk, beszéljünk

– mondta a rappert, akit a szíve a másik oldalhoz húzott, ugyanakkor kihangsúlyozta, hogy szakításuk hátterében nem Bencéék állnak.


A párok egy levélből értesültek róla, hogy egy korábban kiesett pár visszatér a villába. Madár Veráék, Lotfi Begiék és Muri Enikőék újra megmérkőztek, hogy egyikük számára folytatódhasson a verseny. A pároknak négy dolgot kellett becsomagolniuk – köztük Kabát Petit is –, aki pedig a leggyorsabban lett kész, új esélyt kapott a Nyerő Párosban. A versengést Enikő és Szabi nyerte, így ők költözhettek be újra a villába. Amikor beléptek a kapun, néhányan majd kiugrottak a bőrükből, akadtak azonban csalódott arcok is.

Fantasztikus, felemlő érzés volt, mert büszkén tértünk vissza

– mondta Szabi a beköltözésükkör.


A közös játéknak ezúttal minden eddiginél nagyobb tétje volt, a leggyengébb eredményt nyújtó párra ugyanis automatikus kiesés várt. A sorsdöntő feladatban a párok tagjainak közös erővel egy betonkeverőbe kellett eljuttatniuk a sódert, a cementet és a vizet. Voltak, akik azonnal ráéreztek a technikára, néhányan azonban nem találták meg a legpraktikusabb eszközt a feladat végrehajtásához. A teljesítményük alapján Pamela és Bence meg voltak győződve arról, hogy hazamennek, végül azonban Patrik és Betti maradt el leginkább a többiek eredményétől, így számukra a játék véget ért, és azonnal távozniuk kellett a villából.

Szomorúak vagyunk, mert nagyon szerettünk volna elsők lenni, és azt gondolom, hogy a mi szívünkben elsők vagyunk

– mondta Patrik a kiesésük után.


Mivel a kört Csilla és Zsolti zárták a legtöbb pénzzel, így ők az újabb fordulóban egy kiváltságra számíthatnak.

#Nyerő Páros#összefoglaló#6. évad#13. rész#zdroba patrik#bádoki betti#kiesés#muri enikő#tóth szabi#visszatérés#váratlan#fordulat

Címlapról ajánljuk