Kultúra

Donald Trump szerint könyörögtek neki, hogy szerepeljen a Reszkessetek, betörők!-ben

rtl.hurtl.hu

2023. december 28. 12:33

Donald Trump egy pár másodpercre bukkant fel a vígjátékban, saját magát alakítva. A rendező szerint Trump akart szerepelni, Trump szerint az ellenkezője történt. 

Donald Trump szerint nem igaz, hogy erőszakosan küzdött volna azért, hogy szerepelhessen a Reszkessetek, betörők! második részében, amiben egy rövid jelenetben tűnik fel, saját magát alakítva – írta a Telex. Korábban a film rendezője, Chris Columbus egy interjúban elmondta, hogy az akkor még csak a bulvárlapok kedvencének számító, ingatlanokkal üzletelő Trump erősen nyomult a szereplési lehetőségért.

A film egy jelenetét a stáb a Trump tulajdonában Park hotel aulájában akarta leforgatni. Amikor megkeresték Trumpot, ő csak azzal a feltétellel engedélyezte a forgatást, ha ő is benne lehet a filmben – mondta Columbus. A rendező elmondta, hogy amikor először levetítették a filmet a közönség előtt, 

a legfurcsább dolog történt: az emberek ujjongtak, amikor Trump feltűnt a vásznon.

Columbus elmondása szerint ekkor közölte a vágójával, hogy „hagyjuk benne a filmben”.

Trump szerdán a saját közösségi oldalán reagált Columbus állításaira. A volt elnök szerint nem ő, hanem a készítők könyörögtek neki, hogy szerepeljen a filmben, amit ő az állítása szerint nem akart megtenni, mert „nagyon elfoglalt” volt abban az időben, de olyan kitartóak voltak, hogy végül beadta a derekát.


Nyitókép: Donald Trump egy 2015-ös kampányrendezvényen. Fotó: Tom Pennington/Getty Images

 

#Kultúra#donald trump#reszkessetek betörők!

Címlapról ajánljuk