Kultúra

Majka Pápai Jocinak: Testvérem! Nélküled nem mentem volna sehova!

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. december 23. 12:25

„Isten hozott téged is az RTL-nél!!” – üdvözölte kitörő örömmel Majka Pápai Jocit annak apropóján, hogy mindketten az RTL-hez igazoltak.

A hazai kereskedelmi tévézés legfőbb év végi szenzációja, hogy 16 év után visszatér az RTL-hez Majoros Péter, Majka. A rapper-műsorvezetőt 2024 második felében láthatják új, RTL-es izgalmas műsorokban a nézők.

„Nagyon örülünk, hogy hosszú évek után Majka visszatér az RTL-hez, amit joggal nevezhetünk az anyacsatornájának, hiszen ismertsége és műsorvezetői karrierjének indulása is hozzánk kötődik” – mondta Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese, aki a Fókusznak annyit árult el a Majkával kapcsolatos tervekről, hogy nagyon konkrét feladatok várnak rá:


Majka érkezésével csaknem egy időben egy másik fontos igazolásról is beszámolhatott az RTL: 

2024-ben Pápai Joci is az RTL-nél folytatja televíziós karrierjét.

„Ennél nagyobb lendületet nem is vehettünk volna év végén, hiszen egyszerre két új műsorvezetővel is bővült az RTL-csapata. Pápai Joci újdonság lesz a nézők számára, de biztos vagyok a sikerében” – mondta Kolosi Péter a második igazolásról.

A kettős igazolásnak igazán örül Pápai Joci és Majka is. „Petike, képzeld, az Öcskösöd is az RTL csapatát fogja erősíteni! Nem fogsz tudni lerázni, mivel együtt folytatjuk itt is az utunkat, drága testvérem! Sok kihívás, kaland, izgalom vár ránk, amit a jövőben az RTL biztosít számunkra!” – írta Pápai Joci Instagramon.  

Erre válaszul Majka az írta Facebook oldalán, hogy

Testvérem!! Isten hozott téged is az RTL-nél!! Mivel 20 éve “együtt hajtunk, együtt halunk”, nélküled nem mentem volna sehova! 


Majka karrierje 2002-ben az RTL-en, a ValóVilág 2. évadában kezdődött, akkor ismerte meg az ország. Onnan indulva idézünk fel néhány momentumot az RTL és Majka közös történetéből:


Nyitókép: Majka / Facebook

#Kultúra#majka#majoros péter#pápai joci#rtl

Címlapról ajánljuk