Kultúra

Snoop Doggnak egyszer volt egy háziállata, egy csótány

rtl.hurtl.hu

2023. július 14. 18:39

A rapper nagy állatbarát, de azt talán senki nem gondolta, hogy ennyire.

Egy kedden megjelent interjúban arról beszélt Snoop Dogg, hogy egyszer volt egy házi csótánya, akinek még nevet is adott.

Volt a lakásomban egy csótány, akit nem tudtunk megölni. Igyekeztünk lecsapni a kis ge*it, de nem akart meghalni. „The Gooch”-nak neveztük el

– magyarázta a rapper. A Gooch egy szleng a férfi végbélnyílása és a herék közötti területre. 

„Egyre nagyobb és nagyobb lett” – tette hozzá Snoop. „Hat-hét hónapig maradtam abban a lakásban. A fickó akkorára nőtt, mint egy bankjegy. ... Raktunk ki neki kaját meg minden”. 

Snoop Dogg, aki köztudottan állatbarát, tavaly piacra dobta a Snoop Doggie Doggs nevű kisállat-kollekcióját, amely ruhákat, játékokat, kiegészítőket és tálakat kínál macskáknak és kutyáknak. Barátjával, Martha Stewarttal együtt 2021-ben és 2022-ben ő volt a Puppy Bowl házigazdája – emlékeztet a People.

„Hatgyermekes nagypapa vagyok, és egy még úton van” – mesélte a rapper az interjúban.

Az unokáim a mindeneim. Mindegyikük külön helyet foglal el a szívemben, és mindegyük más – mondta a háromgyerekes apa. „A legidősebb unokám, Zion azt mondta nekem, hogy ő a legnagyobb sztár a családban. Fogta a Snoop Loopz dobozomat, feltette az elejére a fotóját, és elkészítette a saját gabonapelyhét” – fogalmazott.

Aztán az unokám, CC (Journey), teniszezik, imádja a papáját. Meglát a boltban a kis Corona-reklámjaimban vagy másban és felkiált, hogy „papa!”. A ki*aszott világot jelenti nekem, hogy így nevez valaki.

Nyitókép: Andrew Chin/Getty Images

 

#Kultúra#snoop dogg#csótány#háziállat#gooch

Címlapról ajánljuk