Kultúra

Hangfelvétel: orgazmust élt át egy nő egy komolyzenei koncerten, mindenki nyögésekről és sikolyokról beszél

rtl.hurtl.hu

2023. május 1. 18:07

Csajkovszkij 5. szimfóniája ütött be szokatlan módon egy lelkes komolyzene-rajongónál.

Nem mindennapi hangok, illetve „hangszer” szállt be a Los Angeles-i Filharmonikusok koncertjébe péntek este a Walt Disney Concert Hallban több beszámoló szerint, amikor a zenekar Csajkovszkij 5. szimfóniáját játszotta, egy nő orgazmust kapott az erkélyen – írja a Los Angeles Times.

A jelenlevők nyögésekről és sikításról számoltak be. Az egyik zenerajongó azt mondta, 

láttam a hölgyet, miután megtörtént, és feltételezem, hogy orgazmusa volt, mert nehezen lélegzett, és a társa csak mosolygott rá – mintha csak nem akarná kínos helyzetbe hozni.


A skandalum a szimfónia második tételénél történt, egy állítólagos hangfelvétel el is kezdett terjedni az esetről:


Valaki azt tweetelte, hogy a zenekar leállt, míg mások szerint nem jöttek zavarba, folytatták tovább a művet. Lukas Burton zenei menedzser azt mondta a lapnak, hogy a koncertbe nyögés egyfajta klasszikus zenei megfelelője egy olyan filmes jelenetnek, amikor valaki hangosan beszélget egy buliban, majd hirtelen megáll a zene, és olyasmit mond, amit mindenki hall, pedig nem kellene.

Azt is hozzátette, „azt hiszem, mindenki úgy érezte, hogy ez egy meglehetősen kedves kifejezése volt annak, hogy valakit annyira magával ragadott a zene, hogy az szexuálisan is hatott rá”.

Nyitókép: Walt Disney Concert Hall AP Photo/Nam Y. Huh.

#Kultúra#Csajkovszkij#komolyzene#orgazmus#los angeles#koncert#filharmónikusok

Címlapról ajánljuk