Kultúra

Forbes: Vidus Gabriella Magyarország legbefolyásosabb nője a médiában

rtl.hurtl.hu

2023. március 8. 8:50

A legjobb tízben ott van Grósz Judit, a vállalat digitális divíziójának vezetője is.

A Forbes idén már kilencedik alkalommal gyűjti össze nőnap alkalmából Magyarország legbefolyásosabb nőinek a listáját. Az idei lista is négy területet érint, a szereplőket az üzleti, a média, a kultúra és a közélet területekről válogatták össze. A média kategóriában Vidus Gabriella, kiadónk, az RTL Magyarország vezérigazgatója lett az első, őt Kálmán Erika, a Mediaworks vezérigazgatója követi, a harmadik helyet pedig Pácsonyi Daniella, a Central Médiacsoport digitális lapigazgatója szerezte meg.

Média kategóriában Vidus Gabriella lett Magyarország legbefolyásosabb nője
Fotó: Szecsődi Balázs

A negyedik Lipták Tímea, a Central Médiacsoport Magazinüzletág-vezetője lett, az ötödik helyen pedig Hámori Barbara, a Scripted Productions alapító, tulajdonosa végzett. A tízes lista hetedik helyezettje egy újabb RTL-es vezető, Grósz Judit, a vállalat digitális és fejlesztési igazgatója lett.

Média kategóriában Vidus Gabriella lett Magyarország legbefolyásosabb nője
Fotó: RTL


Megtisztelő ismét a Forbes listáján szerepelni. Köszönöm a magazin szerkesztőinek és a zsűrinek a szavazatokat, és gratulálok Grósz Judit kollégámnak! Nagyon büszke vagyok, hogy az RTL-t immár ketten képviseljük a listán. Fontos visszaigazolás ez a teljes vállalat számára arról az értékteremtő és innovatív munkáról, amivel nap, mint nap biztosítjuk közönségünknek a sokszínű szórakoztatást és a független híreket minden platformunkon

– mondta Vidus Gabriella, az RTL vezérigazgatója.

A média kategória győzteseit ezen a linken lehet megtekinteni.

Nyitókép: Szecsődi Balázs

#Kultúra#vidus gabriella#média#forbes#lista#Magazin

Címlapról ajánljuk