Kultúra

Bödőcs Tibor: Győzike szellemileg kilógott a Békemenet első sorából

rtl.hurtl.hu

2022. március 28. 10:55

Szerinte azzal, hogy Oroszország lerohanta Ukrajnát, egy kicsit másképp alakult a kampány. Ezzel kapcsolatban megjegyezte: Vlagyimir előremegy, nem hátra, a k*rva anyját.

Az aktuálpolitikára reflektáló előadás-részletet jelentetett meg Bödőcs Tibor humorista, író, a videó a sokatmondó „Ruszkik, haza, család” címet kapta. Az előadó úgy kezdi, a kampány egy kicsit másképpen alakult, hiszen Vlagyimir előremegy, nem hátra, a k*rva anyját.” Szavait tapsvihar követte.

„De mi a béke népe vagyunk, hiszen tudjuk, hogy előtte nap még Napóleonok voltunk… Harc, harc, Harc, háború, Harc! Aztán amikor háború jött, jaj csúnya bumm bumm, nem szabad. Utána már John Lennonok lettünk” – mondta ugyancsak sokatmondó gesztikulációval. Hozzátette: halált okozó fegyvert nem küldünk,

majd ha kér a Vlagyimir, küldünk.

Vélhetően Orbán Viktor moszkvai „békemissziójára” célozva azt mondta: nem sikerült, „odaültették a nagy asztalhoz a kicsit.” A Békemenetről szólva megjegyezte: Győzike szellemileg kilógott az első sorból.

Az előadó a Facebook-posztja alá betette a szombati, a Szabad Sajtó útjára tervezett demonstráció eseményének linkjét. A Legyen végre vége! címen szerveződő tüntetés szervezője az Egymillióan a szabad Ukrajnáért csoport és Juhász Péter, az Együtt volt elnöke. A leírás szerint a demonstrálók április 2-án, azaz egy nappal a választás előtt 15 órától gyülekeznek majd Budapesten.

A teljes videót itt nézheti meg:


Nyitókép: Bödőcs Tibor / YouTube

#Kultúra#bödőcs tibor#vlagyimir putyin#orbán viktor#győzike

Címlapról ajánljuk