Külföld

Hajléktalan nőre bízta 7 éves unokáját, majd elment berúgni egy kocsmába

rtl.hurtl.hu

2024. május 9. 10:13

Az amerikai nagypapa négy órán át volt egy bárban, miközben unokája egy számára teljesen ismeretlen nővel volt. 

Gyermek veszélyeztetése miatt tartóztattak le egy 54 éves nagypapát a kaliforniai Sacramento városában, miután hétéves unokáját egy számára teljesen ismeretlen hajléktalan nőnél hagyta, míg ő négy órán át ivott egy bárban. Jason Warren a helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint hétfőn délután szólította le az utcán a nőt egy bár parkolójában, és húsz dollárt adott neki, hogy vigye el egy boltba vásárolni, amíg ő beugrik a bárba.

A nagypapa végül négy órán át iszogatott a kocsmában, és unokáját csak akkor kezdte el keresni, amikor kijött onnan. Járókelőket szólított le, közölve, hogy az unokáját elrabolták, feltehetően emberkereskedők.

A rendőröket az egyik járókelő riasztotta. Warren – aki a rendőrség közlése szerint erősen ittas volt – elmondta, hogy húsz dollárt adott egy hajléktalan nőnek, hogy vigyázzon a lányra, és ezt a rendőrség által megszerezett biztonsági kamerás felvételek is igazolták, amin látni lehetett, hogy a kislány elmegy a nővel.

A rendőrök helikopterrel és keresőkutyákkal kezdtek el kutatni a kislány után, akit nagyjából fél órával később vitt vissza a bár parkolójába a nő. Lauren Jope, akit a rendőrség őrangyalként jellemzett, elmondta, hogy azért vállalta a lány felügyeletét, mert a férfi láthatóan részeg volt, és nem volt képes arra, hogy vigyázzon a lányra. Ezért elvitte a táborhelyére, ahol enni adott neki. Ezt a kislány is megerősítette.  

Warren nem bánta meg a tettét. A helyi sajtónak a fogdából nyilatkozva közölte, hogy nem csinált semmi rosszat, és újra megtenné.

Nyitókép:Fox40

#Külföld#nagypapa#unoka#kocsma#bár#kalifornia#hajléktalan

Címlapról ajánljuk