Külföld

Feldarabolta és kidobta feleségét, apósát és anyósát egy hollywoodi nagyágyú fia

rtl.hurtl.hu

2024. január 13. 16:23

Nem vallotta bűnösnek magát a három gyilkossággal vádolt Sam Haskell, aki a hatóságok szerint megölte, majd feldarabolt feleségét, anyósát és apósát, testrészeiket pedig kidobta. Csak felesége torzója került elő, egy hónapba telt, mire azonosítani tudták. 

Nem vallotta bűnösnek magát a három gyilkossággal vádolt Sam Haskell, aki a vád szerint megölte, majd feldarabolt feleségét, anyósát és apósát. Haskellt, aki Emmy-díjas hollywoodi sztárügynök fia, novemberben tartóztatták le, miután egy turkáló egy megcsonkított női torzót talált egy kukában.

Haskell megbilincselve és félmeztelenül jelent meg bírósági meghallgatásán Los Angelesben, mert a hatóságok attól tartanak, hogy öngyilkosságra hajlamos. Ügyvédei ezt csak „vad spekulációnak” nevezték.

Feldarabolta és kidobta feleségét, apósát és anyósát egy hollywoodi nagyágyú fia
Sam Haskell bírósági meghallgatásán, 2023 december 8-án. Fotó: Irfan Khan / Los Angeles Times via Getty Images

A 35 éves férfi a beszámolók szerint otthonában ölte meg feleségét, és neje szüleit, majd feldarabolt testüket és fekete szemeteszsákokba rakta. Először spanyolajkú munkásoknak adta oda, hogy 500 dollárért cserébe dobják ki, de ők gyanúsnak találták a zsákokat, és belenéztek. Mikor egy emberi köldököt láttak, visszavitték a zsákokat Haskellnek, közölve, hogy nem fogadhatják el a pénzét.

A munkások ezután megpróbálták jelezni a hatóságoknak az esetet, azonban mivel csak spanyolul beszéltek, ez hosszú időt vett igénybe, és mire a rendőrök kiértek a házhoz, a zsákok már eltűntek. A felesége torzóját tartalmazó zsákot egy nappal később találta meg egy turkáló, és egy biztonsági kamerás felvételen látni lehetett, hogy Haskell dobta azt ki a Teslájából.

Neje földi maradványait a hatóságok csak egy hónappal később tudták hivatalosan is azonosítani. A nő szüleinek testrészeit máig nem találták meg, de az ügyészség és a rendőrség a férfi házában talált bizonyítékok alapján teljesen biztosra veszi, hogy ők is meghaltak.

Haskellre tényleges életfogytig tartó börtönbüntetés vár, ha bűnösnek találják az ellene felhozott vádakban.

Nyitókép: Sam Haskell bírósági meghallgatásán, 2023 december 8-án. Fotó: Irfan Khan / Los Angeles Times via Getty Images

 

#Külföld#sam haskell#gyilkosság#los angeles#hollywood#bíróság#ügyészség#rendőrség

Címlapról ajánljuk