Külföld

Ajándékbontás közben a saját öccse lőtte agyon a fiatal anyukát

rtl.hurtl.hu

2023. december 27. 7:16

Az eset az Egyesült Államokban történt.

Két fiatal tinédzsert letartóztattak Floridában, ahol ajándékbontás közben végzetes vita alakult ki a családtagok között. A floridai seriff hivatala közölte, hogy a 23 éves, fiatal anyát a tizenéves öccse lőtte mellkason, miközben a 10 hónapos fiát hordozóban tartotta, írja a BBC.

A fegyvert rántó fiatalt ezután a saját testvére lőtte le, merthogy nála is fegyver volt.

A rendőrség szerint a lövöldözés azért tört ki, mert azon kezdtek vitázni, hogy ki kapjon több ajándékot. Bob Gualtieri seriff azt mondta az újságíróknak, hogy az idősebb, 15 éves tinédzser elmenekült a helyszínről, a fegyverét pedig a helyszínen hagyta.

A 14 éves fiút (aki először rántott fegyvert) kórházba szállították, az állapota stabil. A fiatal anyán már nem tudtak segíteni, ő a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A helyi ügyészség felülvizsgálja az ügyet, egyelőre az nem világos, hogy mint felnőtt ellen emelnek-e vádat a saját nővérét meggyilkoló tini ellen.

A tragédia során a baba nem sérült meg. A 15 éves fiút (aki rálőtt a fegyvert rántó testvérére) is letartóztatták, őt elsőfokú gyilkossági kísérlettel és bizonyítékok manipulálásával vádolják.

Nyitókép (illusztrácó): Getty Images

#Külföld#karácsony#amerika#lövés#fegyver

Címlapról ajánljuk