Bulvár

December 25-én délután leszedték karácsonyfájukat, nem tették zsebre, amit ezért kaptak

rtl.hurtl.hu

2023. december 28. 7:57

Sokan érezték úgy, hogy le kell írniuk a véleményüket. Nem kellett volna.

Kemény kritikákat kapott az a pár, akik már december 25-én délután leszedték karácsonyfájukat, majd alaposan ki is takarítottak a rövidre zárt ünnep után, írta meg a Mirror

A TikTokon The Grego Family néven publikáló pár még egy videót is közzétett erről, ezen Lew és Em látható, ahogy épp végeztek a pakolással.

Úgy látszik, ma délután fél háromkor véget ért a karácsony. Lebontva a fa és a díszek, nagy tisztaság

– mondta a nő, aki láthatóan várandóssága végén jár. Ezért is szeretett volna mielőbb rendet tenni.

@thegregofamily Shes also planning on Painting tomorrow 😂🤦🏻‍♂️ Merry christmas everyone! #thegregoryfamily #merrychristmas #christmas #nesting #pregnancy #fyp ♬ original sound - <3


A kommentelőknek ez azonban nem volt elégséges magyarázat, olyan keményen nekimentek a párosnak, hogy le kellett tiltani a hozzászólási lehetőséget.

Em később reagált a támadásokra. Szerinte mindenkinek a maga döntése, hogy mikor bontja le karácsonyfáját, mindenki másképp szokta. A közösségi média pedig mindenkinek lehetőséget ad, hogy biztonságban, a képernyő mögé bújva, következmények nélkül elmondja a saját véleményét.  

Ha egy férfi szoknyát akar viselni – hajrá! Ha egy csirke át akar kelni az úton – hajrá!

– fejtette ki.

A social média platformokon, így a TikTokon is ömlik az indulat a kommentelőkből, ráadásul a pszichológus szerint arctalan, névtelen profilokról sokkal gátlástalanabbak az emberek:


Nyitókép: Getty Images

#Bulvár#karácsony#karácsonyfa#tiktok#troll

Címlapról ajánljuk