Külföld

Te vagy az, Kevin? – Rossz repülőre ült a kisfiú, több száz kilométerre szállt le a családjától

rtl.hurtl.hu

2023. december 26. 8:00

Szerencsére nem tartott sokáig a hatéves gyerek kallódása, amely akár a Reszkessetek betörők egyik részébe is beillett volna.

Rossz repülőgépre került egy hatéves kisfiú Philadelphiában, így úticéljától nagyjából 250 kilométerre szállt le. A Guardian beszámolója szerint a kisfiú eredetileg Fort Myersbe indult a nagymamájához, ehelyett Orlandóig repült volna a Spirit Airlines gépével.

A hibát a lap szerint nem a kis Casper, vagy mamája követte el, hanem a légitársaság keverte össze a jegyeket a múlt heti eset során. Ráadásul ez volt a gyerek első repülőútja, így bőven lesz mire emlékeznie a jövőben. A srác végül leszállás után hívta fel nagymamáját, hogy közölje vele: félresikerült valami.

A légitársaság felajánlotta, hogy kifizeti a nagymama benzinköltségét, akinek jó nagyot kellett autóznia Casperért a tévedés miatt. Maria Ramos arról beszélt, hogy nem is érti, hogy követhette el a légitársaság a hibát. „Miután az anya odaadta a papírokat, a reptér munkatársa engedte, hogy egyedül felszálljon a gépre? Vagy magától szökött fel a rossz járatra?” – értetlenkedett.  

Nyitókép: Unsplash

#Külföld#repülő#usa#kisfiú#florida#philadelphia

Címlapról ajánljuk