Külföld

Fűnyíróbaleset áldozata lett a pedofil zaklatás miatt körözött, szökésben lévő hokiedző

rtl.hurtl.hu

2023. december 22. 15:35

A 13 éves lány bántalmazása miatt keresett férfi holttestére egy mély árokban találtak rá.

Fűnyíróbalesetben lelte halálát a 79 éves William Francis Gaudette, aki 2021 óta volt szökésben a törvény elől. A vádak szerint a korábban hokiedzőként dolgozó férfi szexuálisan bántalmazott egy 13 éves lányt, írja a Penn Live.

A férfi ellen 2021 szeptemberében indult nyomozás, amikor áldozata feljelentette a rendőrségen. Hamarosan kiderült, hogy a 13 éves lány ellen a férfi egy sor bűntényt követhetett el. Októberben vád alá is helyezték, ám ekkor azonban a férfi elszökött Pennsylvania államból.

Az eljárás elől Coloradóba menekült, ahol segédmunkásként dolgozott helyi gazdaságokban, és egy lakókocsiban élt. A férfi holttestét még szeptember 30-án találták meg: miután előző nap a gazdaság tulajdonosa nem tudta felvenni vele a kapcsolatot, keresni kezdték. Testére egy mély árokban akadtak rá, ahová fűnyírójával együtt zuhant.

A gép pont úgy esett rá, hogy eltörte összes bordáját, és egy alkatrésze átszúrta a szívét. A holttest azonosítása és hazaszállítása sok időt vett igénybe, nagyjából mostanáig tartott. A férfit elhamvasztották, hamvait pedig odaadták családjának.

Nyitókép: Pa. State Police / Getty Images

 

#Külföld#hoki#pedofil#fűnyíró#körözés#zaklatás#halál#edző

Címlapról ajánljuk