Külföld

A csecsen elnököt védő testőrség egyik vezetője lett Ramzan Kadirov 15 éves fia

rtl.hurtl.hu

2023. november 5. 11:24

A Kadirov fiú így az édesapját védheti a veszélyektől.

Adam Kadirov 15 évesen a csecsen elnököt védő testőrség egyik vezetője lett, írja a Reuters hírügynökség. A csecsen elnök, Ramzan Kadirov (Adam Kadirov édesapja) szövetségesei kitűnő örömmel fogadták a fiatal Kadirov kinevezését.

Adam Kadirov felelősségteljes munkát kapott a fiatal kora ellenőre, ő lett az elnököt, tehát az apját védő osztály vezetője.

„Gratulálok Adam Kadirovnak, a Csecsen Köztársaság vezetőjének biztonsági szolgálatában betöltött fontos pozíciójába történt kinevezéséhez!” – gratulált a Telegramon a csecsen kormány szóvivője.

Adam Kadirov korábban azzal vált híressé, hogy megvert egy rabot, akit Korán-égetéssel gyanúsítottak. A felvételt Ramzan Kadirov osztotta meg büszkén. Ezért a tettéért a 15 éves Kadirov Csecsenföld hőse címet kapott.

Kadirov többi gyereke is hihetetlenül tehetséges, Hutmat nevű 20 éves lánya máciusban egészségügyi minisztere lett, júniusban pedig megkapta a nagyapjáról elnevezett kitüntetést az orvostudomány orvostudományának fejlődéséhez való hatalmas hozzájárulásáért. Kadirov idősebbik lánya, Aishat pedig 22 évesen lett kulturális miniszter.

Nyitókép: Instagram

#Külföld#ramzan kadirov#adam kadirov#apa#fia#testőrség#csecsen

Címlapról ajánljuk