Külföld

Rájöttek, hogy véletlenül rossz embert raboltak el, de mégis megkínozták egy Airbnb vécéjében

rtl.hurtl.hu

2023. október 18. 14:45

A magukat rendőrnek tettető tettesek egy teljes kínzókamrát rögtönöztek a mosdóban.

Emberrablásért kell felelnie három dél-floridai férfinak, akik a vád szerint rossz embert raboltak el, majd megkínozták egy helyi Airbnb vécéjében. Az ügyészek szerint az eset október 13-án történt.

Az emberrablással két testvért és egy ismerősüket vádolják. Jeffry és Jonathan Arista, valamint Raymond Gomez akkor rabolták el áldozatukat, amikor az elhagyta házát. Egy hamis rendőrautóba tuszkolták, bekötötték a szemét, majd egy közeli Airbnb-be vitték, hogy visszaköveteljék tőle a pénzt, amivel szerintük tartozott.

Röviddel ezután ráeszméltek, hogy nem azt az embert rabolták el, akit szerettek volna, ám így sem engedték el az áldozatot. Helyette fegyverekkel, vízzel és fúróval kínozták, valamint azzal fenyegették, hogy meg fogják ölni, írja a Miami Times.

A tettesek ezután értesültek arról, hol tartózkodik az igazi célpontjuk: egy sztriptízbárban. Odamentek áldozatukkal, és arra kényszerítették, hogy csalja ki az épületből a célpontot, hogy őt is elrabolhassák. A tévedésből elrabolt férfi azonban talpraesett volt: bombafenyegetésre hivatkozva felhívta a rendőröket, hogy minél előbb kijöjjenek.

A kiérkező rendőröknek aztán el tudta magyarázni a helyzetet, akik letartóztatták a menekülni próbáló tetteseket. Az emberrablók ekkor még Porschéjukat is sikeresen összetörték.

Nyitókép: Broward Sheriff's Office

#Külföld#AIRBNB#vécé#kínzás#emberrablás#florida#sztriptíz

Címlapról ajánljuk