Belföld

Kis és nagy dolgok: vécére kellett mennie, ezért káromkodott Hadházy Ákossal a bácsszőlősi fideszes polgármester

rtl.hurtl.hu

2024. május 2. 9:30

A káromkodó polgármester beköltözött a 46,5 millió forintból felújított egészségház szolgálati lakásába.

Azt állítja  a bácsszőlősi polgármester, hogy csak azért káromkodott Hadházy Ákossal, mert vécére kellett mennie és sietett, írja a Népszava.

Mint arról beszámoltunk, mindez akkor történt, miután Bácszőlősön a fideszes polgármester beköltözött a 46,5 millió forintból felújított egészségház szolgálati lakásába. Amikor Hadházy Ákos szembesítette őt ezzel, a következő párbeszéd zajlott le köztük:

Szarvas Róbert Norbert: Miért kérdez baromságokat? Mindenről tud, akkor mi a francnak kell kérdezősködni?!

Hadházy Ákos: Mert annyira meredek, hogy ön az orvosi lakásban lakik.

Szarvas Róbert Norbert: Baszd meg! Valahol laknom kell!”

A Népszava tudósítója azt írja, a napokban a 310 lelkes faluban járt, és kéttucatnyi helybélit kérdezve úgy tűnt, hogy a többség – a botrány ellenére is – Szarvas Róbertet támogatja. A választáson újrainduló polgármester is úgy érzi, élvezi a bácsszőlősiek bizalmát, hisz pár óra alatt összegyűjtött 65 ajánló aláírást (kilenc is elég lett volna). Mindeközben a bácsszőlősi képviselő-testület tagjai nem titkolják, hogy szeretnének a júniusi választáson megszabadulni Szarvas Róberttől. 

Miután Hadházy Ákos nyilvánosságra hozta a visszaélést, a kormányhivatal is felszólította Szarvast, aminek ő eleget tett, és áprilisban kiköltözött.

Nyitókép: RTL

#Belföld#Bácsszőlős#polgármester#káromkodás#vécé#hadházy ákos

Címlapról ajánljuk