Belföld

„B*szd meg, valahol laknom kell” – beköltözött a fideszes polgármester az uniós pénzen felújított egészségházba Bácszőlősön

rtl.hurtl.hu

2024. február 26. 7:43

Bácszőlősön a fideszes polgármester beköltözött a 46,5 millió forintból felújított egészségház szolgálati lakásába. Hadházy Ákos szembesítette őt.

„Ez is hungarikum: Bácsszőlősön 45 millió forint EU-s pénzből felújították a rendelőt és az orvosi szolgálati lakást. Orvos azonban nincs ebben a faluban sem, rendelésre is csak kétszer két órában jár át az orvos 8 kilométerről. A fideszes polgi így úgy gondolta, a legjobb, ha ő illegálisan beköltözik a felújított kecóba” – írta friss Facebook bejegyzésében Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő.

A projektre valójában nem 45, hanem 46,5 millió forintnyi uniós pénzt fordítottak.

A Fidesz-KDNP által támogatott Szarvas Róbert Norbert a független Hadházy Ákos szerint nem hajlandó kiköltözni. Egy ponton a videóban azt mondta, nem is ő a polgármester, nem is lakik ott és nem is képviseli a települést.

Hadházy arról ír a posztjában, hogy a fideszes polgármester nem hajlandó kiköltözni „hiába szólította fel erre először a körjegyző, aztán többször a képviselő testület, majd a kormányhivatal is. Annyi történt, hogy az első felszólítás után egy törvénytelen bérleti szerződést aláíratott az alpolgármesterrel.”

Az ominózus párbeszéd egyébként így zajlott Hadházy Ákos és a fideszes Szarvas Róbert Norbert között.

„Szarvas Róbert Norbert: Miért kérdez baromságokat? Mindenről tud, akkor mi a francnak kell kérdezősködni?!

Hadházy Ákos: Mert annyira meredek, hogy ön az orvosi lakásban lakik.

Szarvas Róbert Norbert: Baszd meg! Valahol laknom kell!”


Nyitókép: Hadházy Ákos / Facebook

#Belföld#hadházy ákos#szarvas róbert norbert#Bácsszőlős#egészségház#orvos#szolgálati lakás

Címlapról ajánljuk