Külföld

„Ez most komoly?” Azt gondolta, várandósan nem eshet teherbe, erre ikrekkel lett terhes

rtl.hurtl.hu

2023. október 14. 10:00

Nagy meglepetés ért egy állapotos amerikai nőt, amikor elment következő ultrahangjára, és két újabb magzatot találtak a méhében. 

Amikor az amerikai Pennsylvania államban élő Dee Michelle megtudta, hogy terhes, úgy gondolta, még egyszer nem eshet teherbe, és a legteljesebb nyugalomban feküdt le védekezés nélkül vőlegényével. Azonban, mint később kiderült, nagyot tévedett.

Nem csak újra teherbe esett, hanem a már meglévő magzat mellé egy ikerpár érkezett.

Sokkolt minket, amikor megtudtuk

–  mondta el a nő a 9Honey című ausztrál lapnak. Dee Michelle így tudta meg, hogy létezik a szuperfetáció, amikor egy várandós nő a terhesség alatt újra teherbe esik. A New York Postnak nyilatkozva elmondta, elsírta magát, amikor megtudta, hogy három gyereket fog megszülni. 


Elsőre nem is akarta elhinni, amikor az orvos közölte vele, hogy három magzat látszik az ultrahangon, és csak annyit tudott mondani a hírre, hogy „ez most komoly?”

A saját szememmel kellett látnom, és valóban, három kisbaba volt az ultrahangon.

A 2020 júliusában fogant gyerekek végül ugyanazon a napon születtek meg, egy perces eltérésekkel. Michelle a 9Honey-nak elmondta, hogy első gyereke a vizsgálatok szerint nagyjából egy héttel „idősebb” az ikreknél.

A párnak azóta még egy gyereke született: a három kislány mellé egy kisfiú. 


Nyitókép: TikTok

#Külföld#szuperfetáció#terhesség#terhes#gyerek#magzat#egyesült államok#szülés

Címlapról ajánljuk