Külföld

Az ellenfél játékosai a meccs után szíven szúrták egy spanyol focicsapat kapitányát

rtl.hurtl.hu

2023. október 11. 7:11

Életmentő beavatkozást kellett rajta végrehajtani.

Megkéselték egy nyolcadosztályban szereplő csapat kapitányát Spanyolországban – írja a 24.hu spanyol lapértesülések alapján. Az El Palo B csapatának két focistája a meccs után rátámadt az Alhaurín de la Torre CF csapatkapitányára, akit többször is szívtájékon szúrtak. A megkéselt férfit mentővel kórházba szállították, majd életmentő beavatkozást hajtottak végre rajta. A támadókat négy év börtönbüntetésre ítélték.

Az eset 2016-ban történt, de az incidens részleteire most derült fény. A késelők már a mérkőzés alatt azt mondták az ellenfél csapatkapitányának, hogy „figyelje az órát, mert ha vége lesz a meccsnek, akkor meg fogják ölni”.

A hármas sípszó után az egyikük lefogta a játékost, míg a másik késsel szurkálni kezdte. Egy csapattárs az áldozat segítségére sietett, de végül őt is megsebesítették. A támadókat 12 évre akarták börtönbe zárni, de az elhúzódó pereskedés során végül 4 évre mérséklődött a büntetés, valamint kártérítést is kellett fizetniük. A sértett maradandó egészségkárosodást szenvedett a támadás után.

Nyitókép: Google Maps

#Külföld#szúrás#konfliktus#késelés#focicsapat#kapitány

Címlapról ajánljuk