Külföld

„Terhes vagyok tőle” – közölte a tanárnő, aki megerőszakolta 12 éves diákját

rtl.hurtl.hu

2023. október 5. 20:28

A 38 éves tanárnő meztelen képeket küldözgetett diákjának.

Terhes vagyok – állítja a 38 éves Tennessee állambéli tanárnő, akit jelenleg azzal vádolnak, hogy megerőszakolta egy 12 éves diákját, írja a Daily Star. A nő hozzátette, hogy fel akarja nevelni a kisgyereket.

Alissa McCommon a múlt hónapban tartóztatták le nemi erőszak gyanújával. A nőt azzal vádolják, hogy a Snapchaten keresztül került kapcsolatba egyik diákjával, akinek itt küldözgetett meztelen képeket. Az egyik hívásukból derült ki, hogy azt mondta a gyereknek: terhes tőle.

Azzal is fenyegette a fiút, hogy „meg fogja bánni”, ha felfedi a hatóságok előtt kapcsolatukat. A viszony először 2021-ben derült ki, ekkor még csak az állásából bocsátották el a tanárnőt, míg tavaly le is tartóztatták. A rendőrség nem erősítette és nem cáfolta meg, hogy a nő terhes lenne-e áldozatáról.

Korábban egy ijesztően hasonló történetről is beszámoltunk, ahol egy felnőtt férfi ejtette teherbe exbarátnője tinédzser lányát, és azt tervezte, hogy közösen fogják felnevelni a gyereket. Volt barátnője pedig ezt engedte is volna.

Nyitókép: Instagram / Tipton County Sheriff

#Külföld#tanárnő#nemi erőszak#diák#terhes#csecsemő

Címlapról ajánljuk