Külföld

Osztályteremben szexelt diákjával a tanárnő, egy órán át voltak odabent

rtl.hurtl.hu

2023. július 26. 11:40

A 22 éves wisconsini nő „szokatlanul” sok időt töltött együtt a fiúval, és a térfigyelő kamerák felvételei szerint „közeli kapcsolatban voltak egymással”. 

Kiskorú ellen elkövetett szexuális támadás vádjával indítottak eljárást egy 22 éves középiskolai tanárnő ellen az amerikai Wisconsin államban. A beszámolók szerint egy 16 éves diákjával szexelt egy osztályteremben. 

Rachel Goodle ellen az után kezdtek nyomozni a hatóságok, hogy felhívták a figyelmüket: a nő „helytelen kapcsolatban lehet” egyik diákjával. A nyomozás részeként diákokat hallgattak ki, valamint megnézték a térfigyelő kamerák felvételeit, amikből kiderült, hogy „szokatlanul sok időt töltöttek együtt”, valamint látható volt, hogy együtt érkeztek egy sporteseményre, ahol diákoktól távol ültek le, majd együtt is távoztak.

Emellett látható volt, hogy együtt mentek be egy osztályterembe, ahol több mint egy órán át voltak egyedül, és „szexuálisan közösültek”. Egy nyomozó kihallgatta az áldozatot is, aki elismerte, hogy „valami történt” kettőjük között, és az ügyészek közlése szerint azt is bevallotta, hogy közösültek.

A rendőrségi tényállás szerint a pár korábbi kapcsolataikról beszélgetett a teremben, amikor a tanárnő érzelmessé vált, majd elkezdte kigombolni a ruháját, és a terem végébe vezette a fiút. A fiú a rendőröknek azt mondta, ez az egyetlen eset volt, és annyira „sokkolta”, ami történt, hogy nem is tudott rá mit reagálni – írta a patch.com.

A nőt elbocsátották az iskolából, ahol dolgozott, és augusztus elején kell először megjelennie a bíróság előtt. Ha bűnösnek találják, akár 40 évig tartó börtönbüntetést is kaphat a jogszabályok szerint. 

Nyitókép: Fox6

 

 

#Külföld#tanárnő#diák#szex#iskola#osztályterem

Címlapról ajánljuk