Külföld

Kiderült, ki az a nő, akinek a maradványait egy aligátor szájában találták meg

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 25. 17:21

Egy erdőben élő hajléktalan nőt ölhetett meg az az aligátor, amit Floridában láttak emberi maradványokat vonszolva.

A floridai rendőrség azonosította azt a nőt, akinek a maradványait egy aligátor szájában találták meg a múlt hét végén – írja a Fox News.

Szombaton járta be a világsajtót, hogy egy négyméteres emberevő aligátort láttak a floridai Largo egyik csatornájában. Az állatot péntek délután vette észre egy helybéli, aki legnagyobb megdöbbenésére emberi maradványokat látott a veszélyes hüllő szájában. A floridai hal- és vadvédelmi befogták az aligátort, majd humánus módon végeztek vele.

A Pinellas megyei seriff hivatala szerint a 41 éves Sabrina Peckham holttestét látták a ragadozó fogai közt, ugyanakkor azt is közölték, hogy a nő halálának körülményei még nem tisztázódtak.

A Facebookon Breauna Dorris, aki Peckham lányaként mutatkozott be, azt írta a hétvégén, hogy az elmúlt 24 óra gyásszal, bánattal és elviselhetetlen fájdalommal telt a családjuk számára. „Édesanyám, Sabrina Peckham volt az aligátortámadás áldozata” – írta. „Anyám azok közé a hajléktalanok közé tartozott, akik a közeli erdős területen éltek. Úgy gondoljuk, hogy a patak melletti táborhelyére sétálhatott a sötétben, amikor az aligátor a vízből támadt rá”.

Nyitókép: Reuters/USA TODAY Sports/Stephen Lew.

#Külföld#aligátor#florida#támadás#hajléktalan#holttest

Címlapról ajánljuk