Külföld

Kevin Federline több gyerektartást követel Britney Spearstől

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 11. 17:36

Az egykori háttértáncos nemrég Hawaii-ra költözött a fiaival, akiket már évek óta ő nevel.

Britney Spears volt férje, Kevin Federline azon van, hogy az énekesnő növelje a havi 40 ezer dolláros gyerektartást – írja a PageSix

Britney Spears és Kevin Federline két fia, a 17 éves Sean Preston és a 16 éves Jayden James az elmúlt években az apjuknál éltek, a múlt hónapban pedig Hawaii-ra költöztek vele. 

A TMZ úgy tudja, hogy az egykori háttértáncos azt fontolgatja, hogy bírósághoz fordul, hogy érvényesítse az akaratát, ugyanis a mostani összeg azon alapul, hogy a gyerekek mindkét szülőnél 50-50 százalékban vannak, pedig Federline és a gyerekek már egy másik államba távoztak. 

Legidősebb fiuk, Sean Preston legidősebb fia a napokban lesz 18 éves, így a gyerektartás amúgy is a felére csökken majd. Jayden után várhatóan 2025 júniusáig, az érettségijéig kell fizetnie Spearsnek.

A hírek szerint a tinédzserek júliusban beszéltek az anyjukkal, ami pozitív fejleménynek számít, hiszen tavaly még arról szóltak a hírek, hogy a fiúk minden kapcsolatot megszakítottak vele. 

Federline a maga részéről azt állította, hogy Preston és Jayden „meghozták a döntést”, hogy nem találkoznak az anyjukkal, és nem vesznek részt a Sam Asghari-val kötött házassági ceremónián sem (Asghari azóta beadta a válópert).

A Page Six májusban arról írt, hogy Spears beleegyezett abba, hogy a fiai Hawaii-ra költözzenek az apjukkal, és egyáltalán nem akadályozta az utazást. 

Spears 2004 októberétől 2007 júliusáig volt Federline felesége.

Nyitókép: J.Sciulli/WireImage for Ogilvy Public Relations

#Külföld#Kevin Federline#britney spears#Sam Asghari#gyerekek#gyerektartás#hawaii

Címlapról ajánljuk