Külföld

Vérfertőzés áldozata lett a Mission: Impossible színésznője

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 7. 16:23

Egy új dokumentumfilmben vallott Emmanuelle Béart francia színésznő arról, mi történt vele gyermekkorában.

Emmanuelle Béart francia színésznő, a Mission: Impossible 1996-os amerikai akciófilm színésznője azt állítja egy új dokumentumfilmben, amelynek társrendezője is volt, hogy vérfertőzés áldozata lett, írja a Hollywood Reporter.

Az AFP kedden számolt be a film, a Such a Resounding Silence sajtóvetítéséről. A dokumentum négy vérfertőzést elszenvedett áldozatnak, köztük Béart-nak a történetét meséli el.

A filmben Béart részleteket árul el a bántalmazásról, de nem árulja el bántalmazójának nevét, és azt mondja, hogy nagyanyja mentette meg „tőle”. Béart nem volt ott a sajtóvetítésen, de a másik társrendező, Anastasia Mikova elmondta, a támadó nem Béart apja volt. A rendező szerint a vérfertőzés Béart 10 éves korában kezdődött, és 14 éves koráig tartott.

Az AFP beszámolója szerint a filmben Béart beszél a bántalmazójához, és azt mondja neki:

mivel az apám, az anyám és a barátaim nem vettek észre semmit, újra megtehetted, és meg is tetted, négy éven keresztül.

Béart Franciaországban ismert sztár, akit nyolcszor jelöltek az ország legnevesebb filmes díjára. A legjobb női mellékszereplőnek járó Cesart a Manon des Sources (1986) című filmben nyújtott alakításáért nyerte el. A nemzetközi közönség leginkább Brian de Palma Mission: Impossible című filmjéből ismeri, amelyben Claire Phelps IMF-ügynököt alakította. 

Nyitókép: Daniele Venturelli/Getty Images

#Külföld#emmanuelle béart#francia#színésznő#incesztus#vérfertőzés#dokumentumfilm#bántalmazás

Címlapról ajánljuk