Külföld

Olaszországban tartott volna álomesküvőt a pár, de a kutya megette a vőlegény útlevelét az utazás előtt

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 21. 15:37

Igen, kitalálták, természetesen egy golden retrieverről van szó.

Egy olasz származású amerikai pár Bostonból Olaszországba utazott volna, hogy ott tartsák meg álomesküvőjüket. Már szépen leszervezték és kifizették az eseményt, amikor alig pár nappal az utazás előtt felborult a terv:

a vőlegény útlevelét ugyanis megette egy kutya.

A tettes a Chicke nevű golden retriever volt, amely azalatt ette meg Donato Frattaroli útlevelét, amíg ő menyasszonyával, Magda Mazrival vacsorázott egy étteremben. A másfél éves blöki elfogyasztotta az útlevél első négy oldalát, több oldalt a hátuljából, valamint egy, a mexikói hatóságoktól származó pecsétet.

Mivel minden, információt tartalmazó oldal az eb martalékává vált, most sürgős segítségre van szükségük, hogy megtarthassák esküvőjüket. Mivel ennyi idő alatt nem lehet a hagyományos úton útlevelet kérelmezni, közvetlenül az Egyesült Államok belügyminisztériumához fordultak, kérlelve őket, hogy soron kívül állítsanak ki útlevelet a férfi számára.

A pár azt nyilatkozta a helyi médiának, hogy ha törik, ha szakad, ők márpedig pénteken felülnek a repülőre, és meg sem állnak Olaszországig.

Nyitókép: Unsplash

#Külföld#olaszország#esküvő#kutya#útlevél#boston#belügyminisztérium

Címlapról ajánljuk