Külföld

Egy amerikai anya bérgyilkost fogadott, hogy megölje a hároméves kisfiát

rtl.hurtl.hu

2023. július 21. 11:37

A nőt végül letartóztatták és vádat emeltek ellene.

A CNN cikke szerint a 18 éves Jazmin Paez bérgyilkost próbált felbérelni interneten keresztül, hogy ölje meg a mindössze hároméves fiát. A nőt a híres bérgyilkoskereső oldal buktatta le. Ez egy olyan oldal, amit szándékosan arra terveztek, hogy lebukjanak azok, akik meg akarnak valakit öletni egy harmadik fél által.

Paez egy regisztrációs lapot töltött ki, a dokumentumban arra kérte a bérgyilkost, hogy vigye el valaki nagyon messzire a gyerekét, akár ölje is meg. A nő bejeölt egy csütörtöki napot, hogy aznap hajtsa végre valaki az akciót.

A honlapot üzemeltetők felvették a kapcsolatot a hatóságokkal, így derült ki, hogy a nő Miamiban él. A rendőrök még egy utolsó esélyt adtak a nőnek, felhívták telefonon (bérgyilkosnak kiadva magukat), hogy elvégeznék a munkát.

A nő nem hátrált meg, belement a dologba, 3 ezer dollárt (több mint egymillió forintot) fizetett volna a munkáért cserébe.

A Miami címen a nő édesanyját, a gyermek nagymamáját találták, aki megerősítette, hogy a képen, amit a nő csatolt a bérgyilkosnak az unikája látható. Állítólag az anya még májusban elköltözött otthonról, de minden nap beszéltek telefonon. A fiatal nő új kapcsolatának nem tetszett, hogy gyereke van, ezért rövidesen szakított is vele, valószínűleg ezért akarta megöletni a gyerekét az édesanya.

Paez, miután letartóztatták, bevallotta, hogy meg akarta öletni a gyermekét, hogy visszafogadja a férfi, aki korábban kidobta. Az ügyészek gyilkosságra való felbujtással vádolták meg szerdán.

Nyitókép: illusztráció / Pixabay

#Külföld#bérgyilkos#anya#fia#amerika

Címlapról ajánljuk