Külföld

Meghalt egy katolikus pap, míg szeretőjével volt egy hotelszobában

rtl.hurtl.hu

2023. július 10. 10:04

A 43 éves pap egy tíz évvel fiatalabb kolléganőjével töltötte az éjszakát a szállodai szobában. A gyanú szerint szívrohamot kapott.

Meghalt egy 43 éves katolikus pap, miközben szeretőjével volt egy szállodai szobában – jelentette a helyi sajtó. A The Standard című lap az esetről készült rendőrségi jelentésre hivatkozva közölte, hogy a pap szombat este vette át a szobáját a hotelben, ahol egy 32 éves nővel töltötte az éjszakát.

A nő másnap kora reggel azzal rohant a szálloda recepciójához, hogy Joseph Kariuki rosszul lett, és segítségre van szüksége. A beszámolók szerint az eszméletét vesztő pap teljesen meztelen volt, amikor a szállodai alkalmazottak bementek hozzá a szobába.

A férfit lepedőkbe csavarták, majd autóba rakták, hogy egy közeli kórházba szállítsák. A rendőrségi jelentés szerint a szájából és orrából fehér habot lehetett látni kifolyni. Kariukit a kórházba szállításkor halottá nyilvánították.

A Katolikus Egyház nairobi egyházmegyéjéhez tartozó pap a beszámolók szerint az elmúlt két évben rendszeres vendége volt a szállodának, ahol előszeretettel töltött el éjszakákat a kolléganőjével, aki már hat éve volt a szeretője. A pap a szállodától teljes titoktartást várt el egy alkalmazott elmondása szerint, aki közölte, hogy a férfi ezt busás borravalókkal köszönte meg. A dolgozó hozzátette:

Tudtuk, hogy pap, de ehhez nekünk semmi közünk.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozta a férfi halálát, de a gyanú szerint szívrohamot kaphatott. Az egyház egyelőre nem nyilatkozott az esettel kapcsolatban, csak annyit, hogy meg kell várni az ügyben indított vizsgálat eredményeit.

Hozzászólna?

 

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: Unsplash

#Külföld#katolikus egyház#pap#katolikus pap#kenya#szerető#szálloda#haláleset

Címlapról ajánljuk