Külföld

Megtaláltak egy tinédzsert, aki még nyolc évvel ezelőtt tűnt el nyomtalanul

rtl.hurtl.hu

2023. július 4. 18:14

Egyelőre fogalma sincs senkinek, hogy mit csinált 2015 óta.

Nem tudni, mi történt az elmúlt nyolc évben Rudy Farias-szel, akit a földön fekve találtak meg egy templom előtt Texas államban, írja a Guardian. A fiatal 2015-ben tűnt el, a hatóságok csak most akadtak a nyomára.

Farias-t utoljára akkor látták, amikor elment megsétáltatni kutyáit Houston városában 2015 márciusában – a kutyákra később ráleltek. A fiatal múlt csütörtök este került elő, miután a rendőrséget egy földön fekvő férfi miatt értesítették. A most 25 éves férfi kórházba került, a rendőrök eddig nem hallgatták ki.

A család által kiadott közlemény szerint a férfi traumatizáltnak tűnik, és eddig nem szólt egy szót sem. A hatóságok szerint eltűnésekor depressziótól és szorongászavartól szenvedett, és zavart lehetett, mivel nem szedte gyógyszereit.

A rendőrség szerint Farias családja 2018 szeptemberében bejelentést tett arról, hogy egyik rokonuk háza mögött látni vélték a fiút, a helyszínre érkező rendőrök azonban nem találták ott, és csütörtöki felbukkanásáig eltűnt személyként tartották nyilván.

Nyitókép: Twitter

#Külföld#texas#tinédzser#eltűnés#keresés#megtalál

Címlapról ajánljuk