Külföld

Minden ismerősüknek szétküldték a fotót az újszülöttről, de nem vették észre, hogy egy kellemetlen részlet is látszik a képen

rtl.hurtl.hu

2023. május 30. 17:05

Csak remélik, hogy nem sokan vették észre. 

Shannon Dingle már hónapokkal a kislánya születése előtt elkezdte gyűjteni azon ismerősei email-címét, akikkel szerette volna megosztani a nagyszerű hírt, hogy bővült a családjuk. A kétezres évek végén, a közösségi média térnyerése előtt nem volt szokatlan, hogy az ismerősök emailben osszák meg egymással a boldog pillanataikat, azonban az emailezésnek van egy nagy hátránya a közösségi platformokkal szemben: az elküldött üzeneteket nem lehet visszavonni.

A saját bőrén tapasztalta meg ezt Shannon is, aki a fotó elküldése után realizálta, hogy bár az újszülött kisbabáját az apuka karjában fotózták, Shannon is látszik a képen, ráadásul nem a legelőnyösebb helyzetben: a háttérben őt éppen összevarró orvos maszkjában visszatükröződött Shannon vaginája – osztotta meg a történetét a nő a Sunnal.

A címzettek között szerepelt a pár családja és baráti köre, az iskolakönyvtáros, és a helyi lelkészek is. A pár és az újdonsült nagymama sem vette észre a hibát egészen addig, amíg egy photoshoppal jól bánó ismerősük a következőt válaszolta vissza:

Kiszerkesztettem Shannon nemi szervét a képről. Gratulálok!

– írta, és csatolta nekik a szerkesztett képet.

A pár nem akarta felhívni a figyelmet a hibára, így nem küldték körbe újra a szerkesztett képet, csak reménykedtek benne, hogy sokak figyelmét elkerülte Shannon vaginája. Az eset után csak egyet tanácsol a leendő anyukáknak:

Fotót csak a fal előtt, annak háttal állva. Vagy egyáltalán ne legyenek fényképezőgépek a szülőszobában.


Ez persze a mai közösségi média használat mellett ritkán sikerül, egyesek egészen a szülés előtti pillanatig megörökítik a velük történteket, például Kulcsár Edina és G.w.M is egy trendnek hódolva twerkeltek a szülőszobában a kislányuk születése előtt.

Nyitókép: Kieferpix / Getty Images

#Külföld#újszülött#fotó#vagina#kellemetlen

Címlapról ajánljuk