Külföld

Rajongói megszavazták, hadd szenvedjen tovább az OnlyFans-modell a hatalmas mellei miatt

rtl.hurtl.hu

2023. május 13. 17:54

A felnőtt tartalmakat gyártó OnlyFans-modell ennek ellenére lehet, hogy belevág a mellkisebbítő műtétbe.

A 27 éves Pamelia James, aki nem kívánta elárulni valódi nevét, egészen megdöbbentő esetét ismertette a The Sun című brit bulvárlap. Mellei mindössze 14 hónap leforgása alatt J-sről O-s méretűre nőttek, így mellmérete eléri a 139 centimétert. Mindezt egy ritka betegség eredményezi, az úgynevezett gigantomastia, ami a mellszövetek túlzott növekedésével jár. A háttérben több minden állhat a hormonális változásoktól kezdve egészen az autoimmun betegségig. Ráadásul Pamelia policisztás ovárium szindrómában is szenved, így az orvosok most azt vizsgálják, lehet-e összefüggés a gigantomastia és e között.

Bár a mellnövekedés mögött egyértelmű egészségügyi probléma áll, a felnőtt tartalmakat gyártó modell hálás érte. 2018 januárjában csatlakozott az OnlyFanshez, amivel évente nagyjából 13 millió forintnak megfelelő angol fontot keresett.

Azonban, ahogy a mellei nőni kezdtek, úgy hízott a bankszámlája is.

Legutóbb már 250 ezer forintot, vagyis több mint 100 millió forintot keresett képeivel. A pénz azonban nem minden, hatalmas árat fizet ezért.

Ez nekem hát- és vállfájdalmat okoz, mindenem csak fáj

– mondta a nő, akinek háziorvosa azt tanácsolta, vesse alá magát egy mellkisebbítő műtétnek, ami egyébként nem garantálja, hogy később ne nőnének újra hatalmasra a mellei.

Megfordult a pénz a fejemben, de biztos vagyok benne, hogy mentálisan és fizikailag ez a legjobb döntés 

– avatta be a Sun olvasóit abba, hogy végül beadta a derekát. Viszont még most is rendre elbizonytalanodik.

Nyíltan beszélek a mellkisebbítésről, és az előfizetőim körülbelül 70%-a azt mondja, hogy ne csináljam

– vallotta be a modell, aki emiatt sokszor elbizonytalanodik, hogy jól döntött-e. Ráadásul a lépéssel szinte biztos, hogy csökkeni fog az előfizetőinek a száma, vagyis anyagilag is rosszul fog járni azzal, ha tesz valamit az egészségéért.

Nyitókép (illusztráció): AP Photo / Tali Arbel

#Külföld#OnlyFans#mellek#rajongók#gigantomastia

Címlapról ajánljuk