Külföld

Közösen ült be egy étterembe vacsorázni Barack Obama, Bruce Springsteen és Steven Spielberg

rtl.hurtl.hu

2023. április 29. 15:17

Ritka az ilyen illusztris társaság.

Közösen ült be vacsorázni egy barcelonai étterembe Barack Obama, Bruce Springsteen és Steven Spielberg. A Guardian szerint az illusztris trió Springsteen koncertje előtt, az utolsó pillanatban foglalt asztalt a Palace Hotel éttermében.

Az asztaltársaságról az étterem egy dolgozója, Pol Perello posztolt Instagramon. Azt írta: „Ilyen örömöket hoz ez a munka!” A vacsora csütörtökön történt, a volt amerikai elnök és a világhírű rendező pedig pénteken mentek el a zenész koncertjére.

A hírek szerint a hírességek egy spanyol-amerikai séf segítségével foglaltak helyet, aki odatelefonált az étterembe, és kérte, hogy készítsenek elő „egy nagyon fontos asztalt”. Az étterem séfje erre nyomozni kezdett, és hamarosan összeállt számára a kép: megtudta ugyanis, hogy Obama nemrég érkezett meg a városba, ahol a zenész másnap ad koncertet.

Azt mondta, hogy a hírességek fáradtak voltak, de szívesen kipróbáltak mindent, amit kínáltak nekik: többek között osztrigát és kaviárt ettek, valamint egy picit iszogattak is. „Az viselkedett a legjobban, akinek ma dolgoznia kellett” – mondta a séf Springsteenre utalva.

Nyitókép: Facebook

#Külföld#barack obama#steven spielberg#bruce springsteen#barcelona#koncert#vacsora

Címlapról ajánljuk