Külföld

Megölte a bántalmazó férj terhes feleségét, mert az el akarta hagyni őt – a nő utolsó leheletével nevezte meg gyilkosát

rtl.hurtl.hu

2023. április 6. 21:50

Biztonsági kamera is vette, ahogy halálába vezeti a nőt.

Megölte feleségét egy 29 éves férfi Edinbourgh-ban, mert félt attól, hogy a terhes nő elhagyja őt. A férfi a skót nemzeti jelképnek számító Arthur’s Seat nevű szirtről lökte le a nőt, aki utolsó leheletével mondta el megtalálójának, hogy férje taszította a mélybe.

A Daily Mail szerint ezek voltak az utolsó szavai: „Ne engedjétek közelembe a férjemet, ő lökött le”. A férfit ma találták bűnősnek a bíróságon, és ítélték húsz év börtönre. A szemtanúk szerint a nő még halála előtt azt kérdezgette, hogy meg fog-e halni 17 hetes magzata.

A férfi korábban annyira erőszakos volt feleségével, hogy az külön kódban állapodott meg édesanyjával arra az esetre, ha segítségre lenne szüksége – ezt azért tették meg, mert a férfi betegesen ellenőrizte a nő üzenetváltásait a telefonján és a számítógépén. A nő már elmondta a férfinak, hogy el akarja hagyni őt viselkedése miatt.

A végzetes eset előtt arra panaszkodott a nő, hogy férje egy temetőben verte eszméletlenre. A férfi a tárgyaláson tagadta a vádakat, de egy hét után bűnösnek találták. Amikor elvezették a férfit, a nő egyik rokona azt kiáltotta a tárgyalóteremben, hogy „dögölj meg, te rohadék”.

Nyitókép: Pixabay

#Külföld#párkapcsolati erőszak#gyilkosság#skócia#terhes#feleség

Címlapról ajánljuk