Külföld

Putyin propagandistája a Sátánnal idézne elő nukleáris vulkánkitörést

rtl.hurtl.hu

2023. február 24. 11:54

Az egykori KGB-s, jelenlegi katonai szakértő kicsit elkalandozott egy orosz tévéműsorban.

A Putyin feltétlen hívének számító propagandista, Vlagyimir Szolovjov arról értekezett az orosz tévében, hogy Vlagyimir Putyin elnöknek nukleáris csapást kellene mérnie az Egyesült Államokra, írja a Daily Star brit bulvárlap.

Szolovjov elmondta, hogy az RS-28 Sarmat, más néven a Satan II-es rakétákkal könnyedén el tudják érni az Egyesült Államokat.

Ez a rakéta alkalmas nukleáris robbanófejek bevetésére is, ugyanis a hatalmas rakéta 35,5 méter hosszúságú.

A Satan II-es rakétarendszert tavaly már rendszeresítették, de még nem vetették be őket élesben. Szolovjov nemcsak kérte, hanem fel is szólította Vlagyimir Putyint, hogy használja a rendszert az Egyesült Államok ellen.

Szolovjov mesterterve az, hogy a bombát ledobnák a Yellowstone nemzetei parkban jelenleg szunnyadó szupervulkánra, amivel kitörést idéznének elő. Az így felszálló hamu pedig nukleáris felhővel töltené meg az eget, aminek a hatását az egész világon érezni lehetne. Egy ilyen lépés, amennyiben sikerrel jár, az emberiség kihalását és a földi élet kipusztulását hozhatja el. De tagadhatatlan, a lépéssel az összes háború egy csapásra véget érhet. 

Nyitókép: illusztráció / Pexels

#Külföld#vlagyimir szolovjov#satan ii#atom#oroszország#usa#orosz-ukrán háború

Címlapról ajánljuk