Külföld

Alpári beszólásokkal halmozták el a Manchester-szurkolók a barcelonai gép utaskísérőjét

rtl.hurtl.hu

2023. február 24. 17:05

A részeg férfiak kipécézték maguknak a 25 éves Chloe Harrisont.

Brit szurkolók zaklattak egy utaskísérőt a Ryanair Manchesterből Barcelonába tartó járatán múlt héten – írta a New York Post.

A gép tele volt a Manchester United szurkolóival, akik alaposan bevásároltak a járaton árult sörből és vodkából, majd bunkó beszólásokkal vették célba a folyosón fel-alá járkáló 25 éves Chloe Harrisont.

Az utaskísérő elmondta, hogy a férfiak azt skandálták, hogy „vedd elő a cicidet”, illetve „Chloe-nak jó a segge”, és volt, aki azt is megkérdezte tőle, hogy elvonulna-e vele a mosdóba. Ahogy az úti céljuk felé haladtak, egyre több italt fogyasztottak és egyre hangosabbak lettek. „Az összes sört és vodkát eladtuk, nagyon részegek voltak” – mondta a nő, hozzátéve, hogy semmit nem lehet tenni ilyen helyzetben.

Miközben szálltak ki a gépből, a férfiak az Instagramját akarták elkérni Chloe Harrisontól, és azt mondták neki, hogy sosem felejtik el. Az utaskísérő felvett és a TikTok-on is megosztott több jelenetet. Volt, aki azt válaszolta rá: „Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos, hogy mi nők közösen fellépjünk az ilyen viselkedés ellen. Ez nem elfogadható.”

Az utaskísérő ugyanakkor azt mondta: ha veszélyben érezte volna magát, akkor leszálláskor kérhettek volna rendőri segítséget, de erre nem volt szükség.

#Külföld#manchester#barcelona#egyesült királyság#ryanair#utaskísérő#zaklatás

Címlapról ajánljuk