Külföld

Karácsony másnapján egy erdőben szülte meg gyerekét a legendás sportoló lánya, az apja is veszélyeztette a gyereket

rtl.hurtl.hu

2023. január 12. 16:04

Az újszülöttet több mint egy óráig hagyták magára egy sátorban.

Letartóztatták George Theberge-et, aki annak a nőnek a barátja volt, aki egy erdőben, egy sátorban adott életet gyermekének december 26-án New Hampshire államban, írja az AP. A nő a legendás baseball-játékos, Dennis Eckersley fogadott lánya.

A vád szerint Theberge az ügyben tanúkat befolyásolt, felelőtlenül viselkedett, és veszélyeztette a gyermeket. Az anyát, a 26 éves Alexandra Eckersley-t már korábban letartóztatták, mert egy órára magára hagyta a gyereket a sátorban. Másnap óvadék ellenében szabadon bocsátották, és megtiltották neki, hogy kapcsolatba lépjen a fiával.

Az esetről már korábban beszámoltunk. Akkor azt írtuk: Eckersley maga értesítette a hatóságokat, miután magára hagyta a gyermeket, ám nem mondta meg elég pontosan, hogy hol találják őt. Arról beszélt, hogy „elsősorban magát kellett megmentenie”, ezért hagyta magára a gyermeket.

A kisbaba életét sikerült megmentenie a hatóságoknak annak ellenére, hogy a nő csak egy órával az eredeti hívása után fedte fel a pontos helyét. A nő mentális betegségektől szenved, és kihallgatása idején állítólag kábítószer hatása alatt volt.

Nyitókép: Manchester NH Police

#Külföld#újszülött#fagy#anya#apa#rendőrség#sportoló

Címlapról ajánljuk