Külföld

Iskoláslány-egyenruhában szólított le gyerekeket egy 55 éves férfi Angliában

rtl.hurtl.hu

2022. október 26. 14:41

A rendőröknek azt mondta, kényelemből hordja.

Angliában a bíróság tiltott el egy középkorú férfit attól, hogy iskoláslány-egyenruhát viseljen, miután egy iskola előtt szólított le gyerekeket – számolt be a Daily Star.

Az 55 éves Mark Nicholsont 2019-ben már elítélték másfél évi börtönre gyerekek ellen elkövetett szexuális bűncselekmények miatt, most pedig újabb 16 havi börtönt szabtak ki rá, mert kétszer is megsértette a rá kiszabott korlátozó határozatot.

A férfi még tavaly novemberben iskoláslány-egyenruhába öltözve próbált beszédbe elegyedni három 10-15 éves lánnyal az iskolájuk előtt, azt kérdezgette tőlük, hogy tetszik-e nekik a nyakkendője. Másnap Nicholsont az otthonában állították elő a rendőrök, akik az egyenruhát is megtalálták a hálószobájában. Kihallgatásakor a férfi azt mondta, azért hord iskoláslány-egyenruhát, mert kényelmesnek tartja.

A tárgyalásán az is elhangzott, hogy felvitt a lakására két gyermekotthonból megszökött fiút, akiket cigarettával és ciderrel kínált. Ügyvédje azzal védte, hogy a fiúk szólították meg a férfit, és semmilyen szexuális természetű dolog nem történt.

Egy korábbi cikk szerint a férfit egy „pedofilvadász” csoport csalta lépre, a férfi egy magát 12 éves kislánynak kiadó önkéntessel bonyolódott szexuális természetű beszélgetésbe az interneten.

#Külföld#szexuális zaklatás#egyesült királyság#pedofília

Címlapról ajánljuk