Külföld

Felöklelte egy bika, és ez megmentette az életét

rtl.hurtl.hu

2022. október 3. 21:37

A 25 éves amerikai nő egy rodeón sérült meg, amikor egy bika átugrott a kerítésen, pont ott, ahol ült. Ezt már élete legszerencsésebb pillanataként tartja számon. 

Május végén hat ember sérült meg, amikor a kaliforniai Redding városában tartott rodeón az egyik bika átugrott a kerítésen, és felöklelt több nézőt, mielőtt elszökött. A sérültek közül végül csak egyet kellett kórházba szállítani.


A 25 éves Paige Kinget, aki nem sokkal később már nem tud elég hálás lenni a bikának. A sürgősségi osztályon ugyanis csináltak egy CT-vizsgálatot, amikor ellátták a sérüléseit, és a felvételen egy egy gyanús csomót vettek észre a nyakán – jelentette a KRCR televízió.

Mint kiderült egy rosszindulatú daganatot találtak. Rájöttek, hogy King korai stádiumú pajzsmirigyráktól szenved.

Családja elmondta, hogy egy rodeós ismeretségen keresztül sikerült bejutniuk az ország egyik legjobb rákközpontjába, ahol meg is kezdték a kezelését. Anyja pedig kijelentette, hogy óriási hálával tartoznak a bikának, amire örökké úgy fognak emlékeznie, mint 

a bika, ami megmentette az életét.


A takarítóként dolgozó King a KRCR-nek elmondta, hogy nem sokkal az eset kimentek dolgozni egy farmra, és legnagyobb meglepetésére azt a bikát látta meg ott, amelyik felöklelte, és ezzel megmentette az életét. King gyorsan egy közös fotót készített a bikával, amin mosolyogva látható.

Nyitókép: Twitter / Active NorCal

 

#Külföld#rodeo#bika#sérülés#kórház#rák#daganat

Címlapról ajánljuk