Külföld

Fémgyűrű ragadt az indonéz Zsákos Frodó péniszén, flex segítségével távolították el

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 28. 17:36

Tíz óráig volt a gyűrű a péniszen, miután „kísérletezgetett a barátaival”.

Korábban hosszabban foglalkoztunk azzal, hogy miért dugnak emberek olyan dolgokat a péniszükbe, amiknek egyáltalán nem ott van a helyük. A szinte tucatnyi péniszben ragadt USB-kábel után most beszámolhatunk egy másfajta komplikációról is:

annak a férfinak az esetéről, akinek egy fémgyűrű ragadt a péniszén.

A Daily Mail beszámolója szerint a 38 éves indonéziai férfi csak „kísérletezgetett a barátaival”, amikor a gyűrű a hímtagján ragadt. Tíz órán keresztül így járt-kelt a férfi, mielőtt elment orvoshoz. Ekkor már komoly vizelési fájdalmakról panaszkodott.

Végül úgy döntöttek, hogy egy flex segítségével kettévágják a gyűrűt, hogy le tudják szedni azt. A folyamat bonyolult volt, mivel egy fémlapot kellett illeszteni a pénisz és a gyűrű közé, valamint folyamatosan sóoldattal locsolni a területet, hogy meg ne égjen a hímtag.

A péniszre szorult gyűrű a vérkeringésnek is árt, és ha sok ideig rajta maradt volna, akár amputációra is szükség lett volna. A lap megjegyezi, hogy nincs hivatalos kezelési módja az efféle baleseteknek, de a flex használata a leginkább bevett módszer.

Nyitókép: Getty Images

#Külföld#flex#pénisz#gyűrű#műtét#kísérlet#indonézia

Címlapról ajánljuk