Híradó

Szexuálisan bántalmazhatta kiskorú tanítványait a karateedző

Hujder ZoltánHujder ZoltánFerenczi PéterFerenczi Péter

2023. augusztus 7. 18:41

Egy 13 éves kisfiút is megronthatott egy gyulai edző-tanár. A 68 éves férfi ellen most fejezték be a nyomozást. A rendőrök szerint a karateedző, tanítványai jóindulatával élt vissza, de volt, hogy alkoholt adott a fiatal fiúknak, majd szexuálisan bántalmazta a lerészegedett tanítványait. A rendőrök az iratokat már átadták a gyulai ügyészségnek, ott emelhetnek vádat a férfi ellen.

A rendőrök számítógépet, adathordozókat, merevlemezeket és még VHS videókazettákat is találtak a karateedzőként is dolgozó tornatanárnál. Úgy tudjuk, ezeken tárolta a tanítványairól készült felvételeket. Úgy tudjuk, hogy több fiatalt is alkohollal kínált, majd, amikor az egyik fiú annyira lerészegedett, hogy védekezni sem tudott, szexuálisan bántalmazta. Máskor meztelenül gyakoroltatta a karate mozdulatokat a gyerekekkel, akiket közben fotózott.

Egy ideig edzőteremben foglalkozott a tanítványaival, később egy Gyula melletti tanyán táborokat is szervezett, több iskolában pedig óraadó tornatanár volt a kétgyermekes apa. A férfi két éve letartóztatásban van. Információink szerint a férfi lehetséges áldozatai között több fiatalkorú is van. A legfiatalabb 13 éves. Ezért az ügyben zárt tárgyalások várhatók.

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#bűnügy#pedofília#edző#tanár#karate#szexuális bántalmazás#tornatanár

Címlapról ajánljuk