KERESÉS search-close

"Hujder Zoltán" szerzővel ellátott tartalmak

Hujder Zoltán

Hujder Zoltán által létrehozott tartalmak (100):

Öt embert is megölhetett a csantavéri bérgyilkos

A 38 éves férfit Magyarországon két gyilkossággal gyanúsítják. Csütörtökön hozták Budapestre Csehországból, a bíróság letartóztatta. A gyanú szerint az elmúlt két évben Európa több nagyvárosában is megrendelésre gyilkolhatott. Volt, ahol a maffiához köthető embereket lőhetett le.

Találkozott megmentőivel az a navigátor, akit az égő autóból húztak ki

Találkozott megmentőivel az autóversenyző-navigátor, akit egy égő kocsiból húztak ki a nézők. A versenyautó július elején a Veszprém Rally-n ütközött fának, majd kigyulladt. A pilóta még ki tudott szállni a roncsból, de navigátora nem. Őt a lángoló autóból a közelben lévő nézők szabadították ki. Bátorságukat nemcsak a versenyző, hanem a tűzoltók is megköszönték.

Biciklis autófeltörőket fülelt le egy szabadnapos rendőr

A szabadnapos rendőrnek az lett gyanús, hogy a két férfi a parkoló autók utasterét sokáig nézegeti, mintha keresnének valamit. A rendőr felhívta kollégáit, akik igazoltatták a bicikliseket. Később kiderült, hogy már fél éve keresték őket, mert egy autóból egy táskát loptak el.

Márkahű autótolvajt fogtak a rendőrök Újpalotán

Márkahű autótolvajt fogtak a rendőrök Újpalotán. A férfi saját Hondájával érkezett, de máséval távozott. Bár sikerült feltűnés nélkül meglépnie, a hátrahagyott kocsijában autólopáshoz használt szerszámokat találtak a rendőrök, így hamar a nyomára bukkantak. A lopott autót visszakapta a tulajdonosa.

 

Megölte, majd a házat is rágyújtotta áldozatára a túronyi gyilkos

Beismerte, hogy megölt egy 88 éves asszonyt, majd a házat is rágyújtotta áldozatára. A két évvel ezelőtti Túronyi esetet most derítették fel a rendőrök. Kiderült, hogy a gyilkosság gyanúsítottja börtönben ül - méghozzá éppen gyilkosságért tölti életfogytiglani büntetését. 2016-ban, a falu másik utcájában, egy német nyugdíjast ölt meg. Kétszer gyilkolhatott egy éven belül, de a második esetnek sokáig nem volt gyanúsítottja.

Dunába guruló autóban halt meg egy mozgássérült férfi

Dunába guruló autóban halt meg egy 39 éves, mozgássérült férfi vasárnap este Nagymaroson. Testvére volt a sofőr, a komp lejárójánál leparkolt és a büfébe ment, csakhogy az autó megindult a lejtőn, és a folyóba csúszott. A víz pillanatok alatt elárasztotta az utasteret, az anyósülésen ülő, mozgássérült férfi nem tudott kijutni.

Fehérneműbe dugták a vesztegetési pénzt a záhonyi határrendészek

Melltartóban és alsónadrágban rejtették el a vesztegetési pénzt a záhonyi határrendészek. Négy éve, titkosszolgálati eszközökkel buktatták le őket. 53 vádlott állt bíróság elé. Ügyükben kedden született elsőfokú ítélet. A legsúlyosabb büntetést az elsőrendű vádlott - egy volt rendőr főtörzsőrmester - kapta.

Nézők mentették ki a lángoló raliautóból a navigátort

Nézők mentették ki a lángoló raliautóból a navigátort a Veszprém-ralin. A kocsi fák közé csapódott és kigyulladt, a vezetője kiszállt ugyan, de összeesett, nem tudott segíteni a navigátorán. A nőt a nézők szedték ki a lángoló kocsiból, már túl van egy komolyabb műtéten, sokan szurkolnak a gyógyulásáért.

Menetrendszerinti busznak csapódtak, mindketten azonnal meghaltak

Egy édesanya és fiának ismerőse szenvedett tragikus balesetet éjjel a Fejér megyei Balinka mellett. Autójuk valamiért átsodródott a szembejövő sávba és nekicsapódott egy menetrendszerinti busznak, mindketten azonnal meghaltak. A buszon a sofőrön kívül ketten utaztak, ők nem sérültek meg. Az áldozatokat a tűzoltók vágták ki a roncsból, a helyszínelés idejére pedig teljesen lezárták az utat a rendőrök.

Kalapáccsal gyilkolt, másfél óra alatt elfogták

Kalapáccsal ölte meg nőismerősét egy férfi tegnap délután Budapesten. A gyilkossággal gyanúsított 23 éves fiatalembert másfél óra alatt elfogták. Az áldozattal szemben, az utca túloldalán lakott. Jól ismerték egymást, a szomszédok sokszor látták őket együtt. Tegnap összevesztek, ezután bántalmazta a nőt. Beismerte tettét. Holnap letartóztathatják, majd elmeorvos vizsgálja meg.

Tévébemondóból lett bankrabló

Tévébemondó volt korábban az a férfi, aki - a gyanú szerint - feleségével két hét alatt két Pest megyei bankot is kirabolt. A házaspár Üllőn és Bugyiban 1-1 millió forintot zsákmányolt. Úgy tudjuk: nem tudták fizetni a hiteleiket, emiatt raboltak bankot.Az így szerzett pénz azonban kevés volt, ráadásul idejük sem volt törleszteni, mert a rendőrök elkapták őket. Ma mindkettőjüket letartóztatták.

 

Másodszor támadt kutya a kislányra

Félt a kutyáktól és másfél évesen már átélt kutyatámadást az a kislány, akit hétfőn életveszélyesen megsebesített egy rottweiler Csókakőn. A most 3 éves gyerek az édesanyjával sétált, amikor a kutya kijutott a kerítésen és megmarcangolta. Gazdája rohant oda és szedte le az állatot a kislányról, most azt mondta, átérzi a család fájdalmát és nagyon sajnálja a történteket. A balesetről a polgármester beszámolóját megnézhetik: ITT!

Sok a halálos baleset a hőségben

Összesen nyolcan haltak meg közúti balesetekben, és 49 embert vittek súlyos sérülésekkel kórházba a hétvégén. A helyszínelők adatai szerint a balesetek többsége figyelmetlenség miatt történhetett. A napok óta tartó hőség miatt sokan folyamatosan fáradtak, így könnyebb hibázni. 

Magyar György: „Hibáztak a rendőrök!”

Fontos hajózási adatok veszhettek el a dunai katasztrófával kapcsolatban, ezt állítja a Hableány matrózának családját képviselő ügyvéd. Magyar György szerint a közelben volt egy másik hajó, aminek a fekete dobozát túl későn vizsgálták át a rendőrök, így az adatok már törlődtek. A nyomozók az ügyvéd állításaira nem reagáltak, de korábban azt mondták, szakszerűen jártak el.

Ketten meghaltak Adonynál


szerző:
2019.06.29. 18:04
Ketten meghaltak Adonynál

Adonynál három autó ütközött össze, ketten meghaltak. Mindkét áldozat abban az autóban ült, amelyik egy kanyarban előzött. Az autópályákon is egymást érték a balesetek. Ezek többsége koccanás volt. Az útépítések miatt amúgy is torlódó M0-ás körgyűrűn és M1-es autópályán is csak nagyon lassan lehetett haladni.

Vádat emelnének Gyárfás ellen

Vádemelést javasol Gyárfás Tamás ellen a rendőrség, miután befejezték a nyomozást a Fenyő gyilkosság ügyében. A nyomozók szerint az egykori média vállalkozó megbízására Portik Tamás szervezte meg Fenyő János megölését.

Csótányinvázió a villamos végállomáson!

Egy nap alatt megteltek a csótánycsapdák és rendszeresen kergetik a patkányokat a kettes villamos közvágó-hídi végállomásán, ott ahol a BKV dolgozói a pihenőjüket töltik. A BKV azt válaszolta, hogy tudnak a gondokról, azt ígérik, még idén felújítják a pihenő helyet.

Experidance: Veszekedő alapítók

Nem engedték be az Experidance táncszínház egyik tulajdonosát, egyben művészeti vezetőjét az együttes mai sajtótájékoztatójára. A két alapító-tulajdonos között elmérgesedett a viszony és csütörtökön már nem is beszélnek egymással. Ettől függetlenül a társulat sajtótájékoztatóján azt ígérték, hogy a táncosok augusztusban újra színpadra állnak.

Arapapagájt mentettek a budapesti tűzoltók

A papagáj a fővárosban, Újbudán került bajba kedden. Gazdája sétareptetésre vitte, de a madár már az utcán felszállt, és a reptető zsinór rátekeredett egy magasfeszültségű vezetékre. Az öt hónapos madár - miután így rákötötte magát a villanykábelre - békésen üldögélt és tollászkodott, amíg a tűzoltók le nem segítették a magasból.

Eljárás indult a szabálytalankodó rendőr ellen

Eljárás indult a négyes úton Albertirsánál szabálytalankodó rendőrjárőr ügyében. Egy autós videóra vette, ahogy záróvonalon, előzni tilos táblánál, kanyarodó sávban előz a megkülönböztető jelzését nem használó rendőrautó. Ha bebizonyosodik, hogy hibázott, súlyosabb büntetésre számíthat, mint egy civil sofőr.

Videón az iskolai tolvaj


szerző:
2019.06.22. 18:09
Videón az iskolai tolvaj

A rendőrök nyilvánosságra hozták annak a férfinak a képét, aki a gyanú szerint pár nappal ezelőtt telefonokat és pénzt lopott az éppen évzárón lévő gyerekektől a budapesti Németh László Gimnáziumban. A tolvaj a nyitott osztálytermekbe ment be, a diákok pedig csak az ünnepség után vették észre, hogy mi történt. Azóta kiderült, egy másik budapesti iskolából is loptak az évzáró alatt.

 

Villámárvíz okozott károkat Miskolcon

A Bükkből lezúduló víz pénteken délután kertekbe, garázsokba tört be. A tűzoltók több utcát átmenetileg lezártak, mert annyi hordalékot hozott az áradat.

Halálra verték, majd pokrócba csavarva felgyújtották ismerősüket

Letartóztattak egy testvérpárt, mert – a gyanú szerint - a hétvégén pokrócba csavarták, majd felgyújtották ismerősüket a pest megyei Dánszentmiklóson. Szombaton megverték, majd megkötözték és magára hagyták. Áldozatuk másnapra meghalt. A két férfi ekkor akarta eltűntetni a holttestet, ezért gyújtották fel.

A lellósávban állt, egy karambolozó autó elsodorta

A leállósávban halt meg egy ember kedd este az M0-ás autóúton. Műszaki hibás kocsija mellett állt, amikor egy karambolozó kocsi elsodorta. A gázolás előtt az autó egy - a gyorsforgalmi út közepén álló kisteherautónak ütközött. Hogy pontosan hogyan, a rendőrök vizsgálják.

Dráma: védelemből késelte halálra apját egy 13 éves kislány

Anyját és testvérét védhette az a 13 éves kislány, aki vasárnap Galgahévízen megölte apját. Úgy tudni, egy veszekedésből lett a családi dráma. Az apa előbb gyermekei anyját bántotta. 18 éves fiuk az asszonyt akarta védeni, de az apja hasba szúrta. A fiú húga ekkor ragadott kést és megszúrta apját, aki meghalt. A szomszédok az esetről még többet beszélnek: ITT!

Exkluzív: „Fantasztikus apa és hajós volt!”

Fantasztikus apa és hajós volt - ezt mondta a Hableány kapitányáról a lánya, aki exkluzív interjút adott az RTL Híradónak. Szoros volt a kapcsolatuk, a tragédia előtti napon találkoztak utoljára. A lány arról is beszélt, hogy a Margit hídon jár munkába, minden nap elmegy a meder alján fekvő roncs felett. A Hableányt hétfőn emelhetik ki. A teljes interjú visszanézhető: ITT!

Pénzváltó akarta becsapni a koreai tudósítót

Átverte egy pénzváltó a hajókatasztrófáról tudósító egyik dél koreai újságírót. A csaló forint helyett forgalomból kivont belorusz rubelt adott az újságírónak. Ezt azonban észrevette, a pénzváltó után eredt, és elkapta. A bíróság már döntött is, a csaló felfüggesztett fogházbüntetést kapott.

Vita a szállodahajó miatt

Hatvan fős nyomozócsoport dolgozik a dunai hajókatasztrófa kivizsgálásán. A nyomozók eddig 230 embert hallgattak ki. Ezt a rendőrök közölték, akik szerint nem volt szükség arra, hogy a Hableánnyal ütköző Viking szállodahajót Budapesten tartsák. Korábban több koreai szakértő úgy vélte, hogy ebben hibáztak a magyar nyomozók.

Megérkezett a Clark Ádám úszódaru a Hableányhoz

Megérkezett a hatalmas Clark Ádám úszódaru a múlt szerdán elsüllyedt Hableányhoz. Ezzel emelik majd ki a hajó roncsait várhatóan vasárnap. A Duna magas vízállása és az erős sodrás miatt különösen veszélyes volt a daru útja, két hidat is le kellett zárni arra az időre amíg a szerkezet áthaladt alattuk. Annak ellenére, hogy ez a csúcsforgalomban történt, a lezárás nem okozott közlekedési káoszt.

Előkerült a Hableány matrózának holtteste

A Hableány magyar matrózának holttestét találták meg csütörtök este a Duna partjánál, a Bálna magasságában. Járókelők vették észre, a vízirendőrök emelték ki. Az 56 éves férfi öccse azt mondta, testvére évekig hivatásos katona volt Szolnokon. A rendőrök már nem csak a déli határig keresik az áldozatokat.

Búvárcsapat: erősnek kell maradnunk

Ki kell emelni a holttesteket, hogy a családok elbúcsúzhassanak szeretteiktől, erősnek kell maradniuk, amíg be nem fejezik a feladatot - ezt mondta Híradónknak a Hableány roncsánál merülő búvárcsapat vezetője. A roncsnál dolgozó csapat magyar tagjai szerint ők jól bírják, de a dél-koreai búvárokat lelkileg nagyon megviseli a munka. A hajóroncs közeléből eddig egy nő és két férfi holttestét hozták fel.

Máshol emelik ki a hajóroncsot

Nem a Margit híd előtt emelik ki a Dunából a Hableányt. Ezt Pintér Sándor belügyminiszter mondta ma az országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának ülése után. A roncsot csak annyira emelnék meg, hogy uszályokhoz kötve a víz alatt olyan helyre vigyék, ahol a búvárok biztonságosan dolgozhatnak benne. Ez a munka azonban csak a hét második felében kezdődhet, mert  addigra csökkenhet annyira a vízszint, hogy a hajóroncs megemelésére képes daru Budapestre jöhessen.

Újabb holttestet találtak az elsüllyedt Hableány roncsánál

Újabb holttestet találtak a búvárok Budapesten, a dél-koreai turistákkal elsüllyedt hajó roncsánál. Egy férfi teste került elő. Nyilatkozott híradónknak a magyar búvárcsapat vezetője. Azt mondta, a holttestet a hajóablakba beszorulva találták meg. Szerinte ez volt életük eddigi legnehezebb mentése. Délután a Fejér megyei Kulcsnál is előkerült egy holttest a Dunából. Azt még vizsgálják, hogy a múlt szerdai baleset egyik áldozatát találták-e meg.

11 éve vár ítéletre a tescós rabló

Jogerős ítélet nélkül, több mint 11 éve ül börtönben egy magyar férfi. Ez itthon rekordnak számít. A 2005-ös budaörsi tescós rablás miatt Süveges Pétert eddig háromszor ítélték el, egyszer sem jogerősen. Ügyvédje szerint a szerdai elsőfokú ítéletben a vádpontok többsége alól felmentették, a többi vádpont miatt pedig újra fellebbezett. Teljes felmentést szeretne.

 

Mélyebben fekszik a turistahajó roncsa, mint gondolták

Hétfőn újra megpróbálnak a búvárok a Dunába süllyedt turistahajó roncsához jutni, de csak akkor ha enyhül a folyó sodrása. Ma sem a magyar, sem a dél-koreai búvárok nem láttak lehetőséget a merülésre. Közben víz alá merülő drónokkal is megpróbáltak a Hableány közelébe jutni koreai szakemberek, de ez nem sikerült. Az áradó Duna majdnem elvitte a szerkezeteket. Az azonban kiderült, hogy a korábban mért adatokhoz képest mélyebben fekszik a roncs.

Azonosították a dunai hajóbaleset áldozatait

Azonosították a szerda esti dunai hajószerencsétlenség eddig megtalált hét áldozatát. A turistahajó utasai közül heten túlélték a tragédiát, 21 embert még mindig keresnek. A folyón szombaton tetőzött az árhullám, így a búvárok meg sem próbáltak a roncs közelébe jutni.

A búvárok próbálják felmérni, hogyan tudnák megközelíteni az elsüllyedt hajót

A Hableány városnéző hajó szerda este süllyedt el, miután egy szállodahajó a Dunán utolérte és maga alá gyűrte. Fedélzetén 33 dél-koreai turista és a két fős magyar személyzet utazott. Csupán heten élték túl a tragédiát. Heten életüket vesztették, huszonegy ember holttestét pedig még mindig keresik.

Egyedi megoldást keresnek a hajóroncs kiemelésére

A Belügyminisztérium közleménye szerint a magas vízállás, a nulla látótávolság és az erős sodrás miatt egyedi megoldást kell találni az elsüllyedt hajó kiemelésére.

Hajóbaleset: életveszélyben dolgoznak a mentőbúvárok

72 kiló ólmot kellett magára vennie a búvároknak, akik megpróbálták megközelíteni az elsüllyedt Hableány roncsát. Csak így nem sodorta el őket a Duna. Mesélt nekünk az egyik búvár arról, mit látott merüléskor. Ma egy dél-koreai és egy osztrák különlegesen képzett búvárcsoport is csatlakozott a magyarokhoz. Közösen döntik el, hogy miként és mikor lehet kiemelni a roncsot.

Kemoterápiára jár és kilakoltatják Istvánt, akinek gyerekeit felesége rabolta el

Kemoterápiára jár, és kilakoltatják azt a férfit, akinek a történetét 12 éve követjük. Három gyerekükkel a feleség Mongóliába költözött, az apa minden pénzét arra költötte, hogy a gyerekeit láthassa. A 8 évvel ezelőtt forgatott riportot ide kattintva, a hét évvel ezelőtti ide kattintva nézheti meg.
Abai Istvánnal készült interjút itt nézheti meg.

Részegen, bedrogozva gázolt az érdi férfi

Vádat emeltek az Érden, részegen, kokain hatása alatt száguldozó sofőr ellen. A férfi tavaly novemberben halálra gázolt egy embert. Mostanra kiderült: a 28 éves érdi sofőr a szűk kertvárosi utcában ötven helyett százharminccal hajtott és autója egy másik kocsival is ütközött.

Turistákat raboltak ki Budapesten

Tavaly nyáron a bulinegyedben, előbb az utcán állták körbe áldozataikat, majd fegyverrel is fenyegették őket. A két külföldi férfitól összesen ötvenezer forintot zsákmányoltak. A három támadó ellen most emeltek vádat, akár tizenöt évre is börtönbe kerülhetnek.

Szexuális erőszak egy békési gyermekotthonban

Egy 11 éves kisfiú az áldozat. Édesanyja Híradónknak azt mondta, hogy fia erős gyógyszereket szed és kábult volt, ezt használhatta ki a 17 éves erőszaktevő. Őt már letartóztatták. Az anyának a gondozók azt mondták, hogy ők nem hibáztak, de az asszony szerint, ha jobban figyelnek, meg lehetett volna akadályozni az erőszakot.

Halálos balesetnél fotózókat szégyenített meg egy német rendőr

A6-os német autópályán kedden egy magyar kamionsofőr halt meg. A Nürnberg közelében történt baleset miatt óriási dugó volt. A sorban állók közül többen fotóztak, de az egyik rendőr egy idő után több ilyen sofőrt is számon kért. Nemcsak megszégyenítette, hanem 128 euróra - körülbelül negyvenezer forintra - meg is büntette őket.

Kétméteres fa karóval ütötte

Kétméteres fa karóval ütötte ellenfelét egy férfi Budapest belvárosában - két év börtönre ítélték. 2017 nyarán a Nyugati pályaudvar előtti téren két társaság tagjai vesztek össze. Lökdösődtek, majd a 28 éves férfi egy köztéri fát támasztó karóval többször megütötte egyik ellenfelét, aki koponyasérülést szenvedett. A történteket egy térfigyelő kamera felvette. A verekedők közül végül ketten álltak bíróság elé.

Váltságdíjra kértek pénzt az unokázós csalók

16 éves lányt küldtek a pénzért a budapesti unokázós csalók. A rendőrök őt szerdán kapták el. Bűntársai már február óta rács mögött vannak. A szokásostól eltérő hazugsággal csaltak ki pénzt idősektől. Azt mondták, hogy szerettüket albánok rabolták el és váltságdíjat kell fizetni. A banda egyik tagját még mindig keresik a rendőrök.

Sárga villogóval szabálytalankodnak

Sárga villogóval át a piroson. Erről küldött felvételt az RTL Híradó egyik nézője. Ezen látszik, hogy a sárga, figyelmeztető jelzéssel közlekedő sofőrök úgy viselkednek, mintha kék villogót használnának. Figyelmen kívül hagyják a tilos jelzést, és a buszsávot is használják. Pedig ez a sárga jelzéssel is tilos. A KRESZ szerint csak néhány előjoga van a sárga villogót használó sofőrnek. 

A méhkaptárban is fegyver volt

Távcsöves puskákat, és háromezer darab lőszert találtak egy sárbogárdi férfinál. Rendőrök és kommandósok együtt mentek érte kedden, őrizetbe vették. Néhány kilométerrel odébb Kálózon, két nappal korábban hasonló közös akcióban fogtak el két férfit, egyikük korábban idegenlégióban szolgált. Ott is fegyvereket találtak, még egy méhkaptárból is puska került elő.

Még mindig érintetlen a sólyi gyermekgyilkosság áldozatának szobája

Egy év után is érintetlen a kislány szobája, nincs erejük eltenni a játékait - ezt mondta csütörtökön Híradónknak a sólyi gyermekgyilkosság áldozatának édesanyja. A rendőrök befejezték a nyomozást, eszerint tavaly májusban a kislány bátyjának osztálytársa, egy 16 éves fiú csalta el és ölte meg a 8 éves Adrient.

Felvételen a veszprémi halálos verekedés

Az egyik veszprémi kocsma biztonsági kamerája rögzítette, ahogy két héttel ezelőtt két vendég összeverekedett. Egyikük, egy 47 éves férfi meghalt. Híradónk megszerezte a kocsma biztonsági kamerájának felvételét.

Fia mentette ki a 77 éves asszonyt a lakástűzből

Ketten haltak meg egy lakástűzben Gárdony külterületén. Egy 62 éves mozgássérült férfi és 40 éves lakótársa vesztette életét. Egyik szomszédjuk korábban önkéntes tűzoltó volt, megpróbálta kimenteni őket. Híradónknak azt mondta, akkora volt a forróság, hogy csak négykézláb tudott bejutni, aztán leomlott a plafon is. Szomszédaikat sikerült kimenteni, köztük egy 77 éves idős asszonyt, akit fia mentett meg!

Elítélték a biztonsági őrt, aki megverte az Index újságíróját

10 hónapos börtönbüntetést kapott két évre felfüggesztve az a biztonsági őr, aki megvert egy vendéget az egyik budapesti gyorsétteremben még 2017 ősszén. A megvert férfi az Index újságírója, akit a vádlott többször is ököllel arcon ütött, majd a járdára lökte. Szabó Zoltánnak a feje sérült meg, a száját több öltéssel kellett összevarrni. A bíróság ítélete jogerős.

Egy szalonban talált rá elveszettnek hitt autójára

Egy autószalonban látta viszont 120 millió forintos autóját, amit évek óta próbál visszaszerezni - ezt állítja egy Kanadában élő magyar férfi. Azt mondja, a sportautót 13 évvel ezelőtt repülőn hozta Amerikából Magyarországra, majd egy autószervizbe vitte, ahonnan nem kapta vissza. Több feljelentést is tett, eljárás egyszer sem indult. A rendőrség szerint elszámolási vita áll a háttérben.
A férfival készült interjút ide kattintva nézheti meg hosszabban.

Nagyon megverte a tolvajt a mérges gazda

Nem akart ekkora bajt okozni - ezt mondta stábunknak az a gazda, aki ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat az ügyészség. A nyárlőrinci férfi még 2017 nyarán érte tetten a baracktolvajokat, egyiküket úgy megverte, hogy annak több bordája is eltört. A gazda szerint csak a rendőrök megérkezéséig akarta visszatartani a tolvajokat.

Letartóztatták a gyermekét magára hagyó máriabesenyői nőt

Letartóztatták a gyermekét magára hagyó máriabesenyői nőt. A 28 éves nő csütörtökön szülte meg kisfiát a patakparton, majd a gyereket otthagyta. A kisfiút egy helybéli találta meg - neki és a gyorsan kiérkező mentőknek köszönheti életét. A bíróság szerint a nő elszökhetne és megpróbálná a tanukat befolyásolni, ezért megy 30 napra börtönbe. Emberölés kísérlete a gyanú ellene, akár 20 évre is börtönbe kerülhet.

Magyar kirándulók busza gyulladt ki Horvátországban

A sofőr lélekjelenlétének köszönhetően senki sem sérült meg, a busz viszont teljesen kiégett. A csoport pénteken indult a tengerhez, hogy ott töltse a húsvétot. Buszuk az autópályán egy alagútban gyulladt ki. A sofőr nem állt meg, kivezette az égő járművet az alagútból. Utasait ezután kimentette. Egyikük az Indexnek azt mondta, hősként ünnepelték a sofőrt.

Újra razziáztak a rendőrök a Fészek Kulturális Központban

Péntek reggel hat embert vittek be. Egy héten belül ez már a harmadik rendőrségi akció a budapesti a Fészek Kulturális Központban. Múlt hét végén szombat éjjel és vasárnap délután is átvizsgálták a helyet a rendőrök. Akkor az összes bulizót bevitték és 41 ember ellen kábítószer birtoklás miatt eljárás indult. A Központ vezetője szerint az órákig tartó razziákkal a rendőrök indokolatlanul zavarják vendégeiket.

Rosszul lett a buszsofőr, az utasok a fának kormányozták a buszt

Az utasok kormányozták fának a buszt, miután rosszul lett a sofőr. A baleset csütörtök este történt Budapesten, egy súlyos és két könnyű sérültet láttak el a mentők. Egy dél-afrikai turistacsoportot vitt a busz. Az utasok először azt vették észre, hogy a sofőr nem kanyarodott be a szokott helyen a szállodához. Ekkor előre szaladtak, és látták, hogy a férfi már nem tudja irányítani a buszt.

900 kilométert autózott az összeragasztott furgonnal

Összeragasztotta autója roncsát majd kilencszáz kilométert vezetett hazáig egy román sofőr. A kisbusz hétfőn borult fel a balatoni autópályán. A baleset után a rendőrök egy parkolóba vitették a roncsot. Miután a járőrök végeztek, a sofőr nekiállt a javításnak. Kocsiját órákkal később az M5-ös autópályán, majd egy romániai benzinkúton is lefényképezték.

Az összes bulizót elvitték

Az összes bulizót elvitték a rendőrök az egyik legnagyobb budapesti szórakozóhelyről vasárnap délután. Akkor már másodszor jártak ott, mert az előző éjjel is kábítószer gyanús porokat és növényi törmelékeket foglaltak le a bulizóktól. A parti azonban folytatódott, ezért mentek vissza, és második alkalommal már a bulinak is véget vetettek. A két akcióban összesen 53 embert vittek el. A hely vezetője szerint eltúlzott volt az akció, ezért feljelentést tett. A szórakozóhely vezetője itt mesél a történtekről!

Azt állították róla, hogy részeg, ezért nem hívtak hozzá mentőt

Órák óta eszméletlen volt, mégsem hívtak hozzá mentőt. A család ügyvédje szerint ez látható azon a most előkerült videón, ami egy tiszaalpári férfi halálának körülményeit rögzítette. Egyik kollégája bántalmazhatta a munkahelyén, ami után eszméletét vesztette. Hazavitték, és azt állították róla, hogy részeg. Később azonban kiderült, hogy agyalapi sérülése volt.

Alkatrésznek lopták az autókat

A Balaton környékéről lopott drága autókat két férfi, majd a kocsikat Budapesten darabokra szedték, az alkatrészeket pedig eladták. A terrorelhárítók hétfőn épp munka közben érték tetten őket.

Drogterjesztőket és fogyasztókat is elkaptak a rendőrök

Két drogterjesztőt és hét fogyasztót fogtak el kedden a csornai rendőrök. A dílerek a Csornához közeli Dőrön laktak. Lakásukban többféle kábítószert, és a porciózáshoz használt eszközöket találtak.

Világháborús bombák miatt zárták le a BAH-csomópont környékét

Világháborús bombák miatt zárták le szerdán Budapest egyik legforgalmasabb csomópontja, a BAH-csomópont környékét reggel, a környező utcákból mindenkit kitelepítettek. Hat robbanószerkezetet találtak, ezek közül kettő még éles volt. Délelőtt emiatt nagy dugók voltak Budapesten.
A lezárásról készült légifelvételeket ide kattintva nézheti meg.

Egy bölcsőde előtt törtek fel autókat Budapesten

Egy bölcsőde előtt törtek fel autókat Budapesten. Fél év alatt két anya is pórul járt. Az egyik Gellért hegyi utcában táskákat, telefont, és készpénzt is zsákmányoltak a bűnözők. A rendőrök azt tanácsolják, hogy egy pillanatra se hagyjon senki értékeket az autókban. Azokra a helyekre, ahol rövid idő alatt több autót is feltörnek, térfigyelő kamerák felszerelését javasolják. Az önkormányzatnál megkeresésünkre azt írták, mostantól a közterület-felügyelők sűrűbben járnak az érintett utcák felé.

Eltűnt egy magyar fiatalember Ausztriában!

Az eltűnt fiatal kereséséről szóló Facebook felhívást a Bors vette észre. A 25 éves, ott dolgozó pincér egy kedvelt tiroli szurdokhoz indult kirándulni. Munkatársai csütörtökön jelentették eltűnését, mert nem érték el telefonon. A hegyimentők megtalálták autóját és egyik cipőjét, de ő azóta sem került elő.

A zárt udvaron marták halálra a kutyák az asszonyt

Kutyák martak halálra egy asszonyt tegnap Újszászon. A hatvan év körüli nő cigarettát akart kérni ismerősétől, ezért ment be az udvarra ahol rátámadtak az ebek. Mentőhelikopter ment érte, de az életét már nem lehetett megmenteni. A rendőrök nem nyomoznak, mert az első vizsgálat szerint a támadás zárt udvaron történt, és az asszony hibázhatott.

Egymás után fogták a gyorshajtókat a Speed Maratonon

Egymás után fogták a gyorshajtókat a rendőrök a Speed Maratonnak nevezett országos akcióban, pedig a mérések helyét előre közölték. Reggel 6 óra óta ott is traffipaxolnak, ahol azt a környéken lakók kérték. Szegeden egy általános iskola közelében mérték az autósokat, Békéscsabán pedig egy vasúti felüljárónál. A rendőrök szerint a legtöbb balesetet a gyorshajtás okozza. Az országos sebességmérési akció csütörtök reggelig tart.

Hős utca: újabb 7 dílert fogtak

Hét kábítószerárust fogtak el a rendőrök kedden a hírhedt Hős utcában. Kilenc lakást is átkutattak, ezekben kisebb mennyiségű drogot találtak. Az épületek környékén folyamatosan járőröznek a rendőrök, ennek ellenére a lepusztult házakban bármikor lehet kábítószert venni. Tavaly a Házon kívül című műsorunk stábjának egy fogyasztó mutatta meg, hogyan.

Heroint árulhattak nyugdíjasok

A gyanú szerint egy 70 éves siófoki és egy 68 éves budapesti férfinak Szerbiából hozták a százmillió forintot érő drogszállítmányt. A futárokkal együtt a rendőrök is megjelentek. A két idős férfit és a három csempészt hétfőn letartóztatták.

 

Súlyos balesetek Budapesten

Két súlyos baleset is történt tegnap este Budapesten. Előbb este hét órakor három autó ütközött össze. Négyen sérültek meg, majd tizenegykor két autó karambolozott. Ott három sérültet láttak el a mentők. Szombaton a budapesti rendőrök 39 baleset helyszínén intézkedtek, melyekben 3 súlyos, és 10 könnyű sérült volt.

Lövöldözéssé fajult egy családi vita Budapesten

Családi vita miatt lövöldözött egy férfi szerda este Budapesten. A fegyveres a főváros egyik legforgalmasabb részén, a Teréz körúton nyitott tüzet. Gázpisztolyt használt, és az apjára lőtt, akivel előtte verekedett.

Dörömbölve kért segítséget az ékszerrablás után

Akár huszonöt évre is börtönbe kerülhet egy fővárosi ékszerüzlet kirablója. Szerdán emelt vádat ellene az ügyészség. A férfi tavaly februárban fegyverrel ment be az üzletbe. Azt mondta az eladónak, katona volt, így ért a fegyverekhez. Ezután megkötözte a nőt, aki a rabló távozása után a falon dörömbölve kért segítséget. Az 5 milliót zsákmányoló férfit a kamerafelvételek buktatták le.  

Az ablakon át menekült gyermekével a tűz elől!

Az ablakon át tudott csak kimenekülni gyermekével az égő épületből egy újhartyáni asszony. A tűz miatt a nő füstmérgezést szenvedett, a család többi tagja nem sérült meg. Van biztosításuk, de minden segítséget elfogadnak, mert attól tartanak, hogy nem kapnak elég pénzt az újjáépítéshez.

Óriásbombákat emeltek ki a Dunából

Több ezer embernek kellett elhagynia otthonát Budafokon két második világháborús óriásbomba miatt. Az egy tonnás robbanószerkezeteket tűzszerészek emelték ki a Dunából. Ha felrobbannak, óriási lett volna a pusztítás. Egy kilométeres körben telepítették ki a lakókat, és az akció idején az utakat is lezárták. A bombáknál reggel tízkor kezdtek dolgozni a tűzszerészek. Délután háromkor hozták felszínre és mindkettőt elszállították. 

Védett vagy nem védett területen irtották a fát?

Erdőirtás miatt indított vizsgálatot a Veszprém Megyei Kormányhivatal. Erről a 24.hu írt először. Balatonfűzfőn, egy part menti részen tarolták le a fákat. Az önkormányzati területen sportpályák épülnek. A helyi fideszes képviselő szerint a telek Natura 2000 természetvédelmi oltalom alatt áll, így nem lehetett volna kivágni a fákat. A polgármester szerint minden szabályszerű.

Bordélyházakat üzemeltető kínai társaságot ítélt el a bíróság

Összesen harminckét év börtönbüntetést kaptak és az elsőrendű vádlottat örökre kitiltották Magyarországról. Az elsőfokú ítélet szerint az öt kínai a távolkeletről hozott nőket. A banda tagjai jelentős vagyont halmoztak fel. A bíróság ebből összesen 68 millió forintot foglalt le. Az ítélet nem jogerős.

Így buktak le a hangoskodó dílerek

Házibuliban hangoskodókhoz hívták a rendőröket, de végül kábítószerkereskedőket fogtak el a járőrök. Múlt hét végén egy ferencvárosi lakásban tartottak bulit. Hajnalra lett igazán hangos a társaság, de a szomszédok csak délelőtt tíz órakor szóltak a rendőröknek.

Elmegyógyintézetbe szállították a Teréz körúti robbantót

Kényszergyógykezelésre, elmegyógyító intézetbe szállították a Teréz körúti robbantót. Erről elsőként a Blikk írt. A fiatalember azután omlott össze, hogy megtudta: jogerős ítélete szerint harminc évig nem szabadulhat. A családja szerint indokolatlan a kényszergyógykezelés. A büntetés- végrehajtásnál nem árulták el, miért kellett kórházba szállítani a robbantót, aki két rendőrt sebesített meg súlyosan 2016 szeptemberében.

Csak egy napig tartott a

Csak egy napig tartott a szinte nyárias meleg. Volt, ahol délután 23 fokot mértek. Így aztán megteltek a parkok és a teraszokat is sokan választották a napsütésben. Éjszaka viszont egy hidegfront érkezik, holnap majdnem 10 fokkal hűvösebb lesz, és legfeljebb a jövő hétvégén lehet újra jobb idő.

Felborult a mentő az ütközéstől

Beteghez siető mentőautó borult fel tegnap délután Budapesten. A szirénázó rohamkocsi az egyik forgalmas főúton ment a városhatár felé, amikor az egyik mellékutcából kikanyarodott elé egy autó. A balesetben senki sem sérült meg. A karambol egy jelzőlámpás kereszteződésben történt, a rendőrök vizsgálják, hogy ki hibázott.

Kommandósok kapták el az állampolgárságot áruló csalókat

Állampolgárságot árultak, bírósági ítéletek enyhítését és egyéb ügyek intézését vállalta egy társaság. A csalók azt mondták, hogy különböző hivatalokban és testületeknél befolyásos kapcsolataik vannak. Úgy tudjuk, az ügyintézés díját előre kérték, de ígéreteikből semmi sem lett. A kommandósok szerdán csaptak le rájuk, tegnap már a bíróság döntött sorsukról.

Részegen támadt a kalauzra

Megműtötték és ma már otthon lábadozik az a kalauz, akit egy részeg utas vert meg a gárdonyi állomáson. A támadó, akinek nem volt érvényes jegye, egy társasággal utazott, és már a vonaton is veszekedett a kalauzzal, majd le is köpte. A verekedőt a rendőrök keresik, a jegyvizsgálót ma főnökei is meglátogatták.

A padláson bújtak el a pónitolvajok

A padláson bújt el a rendőrök elől a pónilopással gyanúsított két fiatalember, ott fogták el őket a monori rendőrök. Március ötödikén reggel az M0-ás elkerülő úton készült egy fénykép egy kocsi csomagtartójában álldogáló póniról. Kiderült, hogy a kiscsikót kevéssel korábban egy budapesti tanyáról lopták el.

Meggyilkoltak egy 6 éves kislányt Szekszárdon

Unokatestvére ölhetett meg egy hat éves kislányt Szekszárdon! A gyerek péntek délután tűnt el otthonról, holttestét családja a rendőrök segítségével találta meg egy patakban, a házuktól nem messze. A rendőrök még aznap este őrizetbe vették a gyanúsítottat. A szülők szerint a gyereket bosszúból ölte meg a rokon.

Visszakerült gazdájához az ellopott póni

Az egy hónapos lovat egy autó csomagtartójában fényképezték le kedden az M0-ás autóúton, miután ellopták. A képet a Budapesti Autósok közössége osztotta meg. Rengetegen segítettek és a rendőrök másnap megtalálták a csikót. Gazdája szerint az állat életveszélyben volt, mert még anyatejen él és másfél napig nem evett semmit. A pónikról készült további felvételeket megnézhetik ITT

Metrószerelvény alá esett, de túlélte

Metró alá esett egy ember kedden este Budapesten. A hatvan év körüli férfi súlyos sérüléseket szenvedett, de túlélte. A szerelvény ugyanis nem gázolta el. A négyes metró egyik állomásán a sínpár között egy kisebb mélyedés van, ebbe esett bele, így a teste nem érte el a metrókocsi alját. Az eséstől szenvedett súlyos sérüléseket, kórházba vitték. A mentésről videófelvétel készült, amit ide kattintva nézhet meg.

Kiadják a hekkert a portugál hatóságoknak

Attól fél, hogy Portugáliában végez vele a focimaffia - ezt mondta mai tárgyalásán Rui Pinto, portugál hekker. A férfi alapította a Football leaks nevű szervezetet, mely világhírű klubokról és játékosról szivárogtatott bizalmas információkat. A portugál hatóságok ezután zsarolással és számítógépes bűnözéssel gyanúsították meg. A magyar bíróság úgy döntött, hogy átadja a hekkert a portugál hatóságoknak. Az ítélet még nem jogerős. 

Szexet ígértek, helyette elkábították és kifosztották áldozataikat

Kilenc év fegyházbüntetést kapott az a férfi, aki két nővel együtt hirdetésben keresett szexpartnereket. Azonban az áldozatoknak drogot csempésztek az italába, és kifosztották őket.

Nyilatkozott a halálra éheztetett kislány apja

Soványnak látta, de másik kislányuk is sovány volt - ezt nyilatkozta a halálra éheztetett gyerek apja, aki továbbra is ártatlannak tartja magát. A börtönben nyilatkozott a Fókusznak, miután a múlt héten jogerősen 15 év fegyházbüntetésre ítélték. Felesége 18 évet kapott. Másfél éves kislányuk 2016 májusában halt éhen gyöngyösi lakásukban.

A tilos jelzés ellenére a vonat elé hajtott, meghalt a sofőr

Halálos baleset a vasúti átjáróban - a tilos jelzés ellenére hajtott a sínre egy terepjáró tegnap délután Kisteleknél. A Szeged felé tartó vonat vezetője hiába vészfékezett, nekiment a kocsinak. A sofőr nem volt bekötve, ezért az ütközés erejétől kirepült az autóból. A mentők a töltésen találtak rá, már nem tudtak segíteni rajta. A kocsiban nem egyedül ült, utasa használta a biztonsági övet, ő súlyos sérülésekkel ugyan, de túlélte a balesetet.

Nem erőszakoskodtak a vízlabdások

Nem történt bűncselekmény, ezért megszüntették a nyomozást Kósz Zoltán és Petőváry Zsolt vízilabdázók ellen. A két - ma már edzőként dolgozó - sportolóról egy 13 éves kislány azt állította, hogy évekkel korábban szexuálisan zaklatták. A sportolók ezt tagadták, és az ellenük indult nyomozással egyidőben rágalamzás miatt feljelentést tettek

Unokázós csalók – újabb trükkök

Taxival mentek az unokázós csalók a pénzért! A rendőrök két 54 éves férfit fogtak el, akik a gyanú szerint úgy csaptak be egy idős asszonyt, hogy telefonon, egyikük a nő unokájának adta ki magát. Az ilyen típusú csalásokban eddig legtöbbször balesetre hivatkozva kértek pénzt. Az elmúlt időszakban azonban sok idős felismeri a módszert. A csalók ezért most azt hazudták, hogy az unokát albánok tartják fogva. Így másfél millió forintot és arany ékszereket hoztak el egy idős asszonytól.

Halálra verte apját, elásta a kertben, majd elment a kocsmába

A Nógrád megyei Ecsegen 2017 nyarán történt az eset.. A gyilkossággal vádolt 26 éves férfi a bíróságon egyszer sem tett vallomást, de az első kihallgatásán a rendőröknek elismerte, hogy megölte apját. Akár húsz évre is börtönbe kerülhet.

Mégsem lőhetett a rendőrökre a pisztollyal menekülő rab?

Mégsem lőhetett a rendőrökre a múlt héten pisztollyal menekülő és túszokat ejtő rab. A Blikk írta meg, hogy az utcán már nem volt lőszer abban a pisztolyban, amit az őrétől szerzett meg a bíróságon a 35 éves férfi. Az autóval menekülő foglyot fél órás üldözés után kapták el a rendőrök. Végül egy külvárosi kereszteződésben több lövéssel terítették le.

Levágta az ujját a betonozó gép, segítség helyett húszezer forintot kapott

Egy ujját azonnal levágta a betonozó gép, két másikat pedig amputálni kell egy munkásnak, aki - állítása szerint - egy fővárosi építkezésen szenvedett balesetet. A 47 éves, háromgyermekes családapa azt állítja, hogy a baleset után főnöke segítséget ígért, de végül csak húszezer forintot kapott tőle. A munkás feljelentést tett.

Zuglói gyilkosság: Kocsiban vágták el a torkát

Elfogták a tegnapi zuglói gyilkosság gyanúsítottját! Egy 26 éves esztergomi fiatalembert gyanúsítanak azzal, hogy megölt egy 60 éves férfit Budapesten, úgy tudjuk az áldozat keresztfia. A mentőket és rendőröket a környéken élők riasztották azzal, hogy a lakótelep parkolójában, egy piros autóban furcsán ül egy ember.

A kőbányai rabló a szökevény rab

A kőbányai bankrabló a túszejtő rab. A férfi tegnap azután szökött meg a bíróságról, hogy elvette egy őr fegyverét, 2017-ben pedig egy bankfiókot rabolt ki. Akkor hamar elkapták, mert menekülés közben elütötte egy autó. Azért a rablásért kilenc évet kapott. Tegnap egy még korábbi ügye miatt kapott újabb egy év egy hónap börtönt, ennek az ítéletnek a kihirdetésekor szökött meg. Egy autósra szegezte a pisztolyt, vele menekült. A hajsza végén a rendőrök öt lövéssel leterítették.

Túszejtés, autós üldözés és utcai lövöldözés Budapesten

Egy rab a bíróságon megszerezte az egyik őr fegyverét, amivel túszt ejtett. Őt az épület előtt elengedte, majd egy autósra szegezte a pisztolyt, így vele menekült tovább. Újpalotáig tartott a hajsza utánuk. Közben a rendőrök rálőttek a kocsira, ezután a rab megpróbált másik autót szerezni. Annak sofőrje azonban dulakodni kezdett vele. A rabot végül meglőtték a rendőrök. A fegyveres szökevénnyel dulakodó sofőr Híradónknak elmesélte, mi történt.

Újabb életveszélyes közlekedési helyzetről készült videó

Újabb életveszélyes közlekedési helyzetről készült videó. Ezúttal az M3-as budapesti kivezető szakaszán szabálytalankodott két sofőr. Pénteken az M7-esen kakaskodott két autós. Szakemberek szerint a hétköznapi feszültséget élik ki az agresszív sofőrök a közlekedésben. Ennek is köze lehet ahhoz, hogy egy év alatt 8 százalékkal nőtt a halálos balesetek száma.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való