Híradó

Esernyővel táncoltak a békásmegyeri gimnazisták, hogy felhívják a figyelmet iskolájuk beázására

Lévai RenátaLévai Renáta

2023. május 19. 18:09

Pedig sok helyen cserélték vagy felújították a tetőszigetelést. Szombathelyen a kórház sürgősségi osztálya ázik be ismét, az intézmény vizsgálja a felújítás lehetőségeit.

A nyugat.hu egyik olvasója szerint, nem először fordul elő, hogy a szombathelyi kórház sürgősségi osztálya beázik. Ő kedden készített felvételt a beázásról. Jól látszik, hogy foltos a mennyezet, és a székek közé kitett fekete dobozokba gyűjtik a vizet.

A kórház gazdasági igazgatója azt írta, az épület beázása valóban nem első alkalommal fordult elő, amit mindig javíttattak. Azt is közölte, hogy az intézmény megkezdte a tetőszigetelés teljeskörű felújításának, cseréjének a munkaigényére, várható időtartamára és költségeire vonatkozó felmérést.

Esernyővel gyülekeztek, majd táncra is perdültek a diákok egy-egy esős témájú dalra a békásmegyeri gimnáziumban. Csütörtökön az egyik szünetben egy flashmobbal akarták felhívni a figyelmet arra, hogy az ő iskolájuk is rendszeresen beázik. Az igazgatóhelyettes szerint az évek óta tartó problémát eredetileg az iskola teljes felújításával szerették volna megoldani.

Nagyon sok helyen ki lett cserélve a tetőszigetelés vagy fel lett újítva és hát most úgy tűnt, hogy azért hagyott némi kívánnivalót ez a felújítás.

Információink szerint a szülők levélben kérnek segítséget Lázár János építési, valamint Pintér Sándor belügyminisztertől.

#Híradó#Videó#Belföld#szombathely#kórház#beázik

Címlapról ajánljuk