Gazdaság

A lottóötösből most megvehető Balatonmáriafürdő összes eladó ingatlana

rtl.hurtl.hu

2024. február 9. 15:16

A legdrágább magyarországi villa még a hatmilliárdos főnyereményből sem jönne ki, de egy 15 szobás kastély azért igen. Meg egész Felsőörs és Tiszafüred.

Az ötös lottón több milliárd forintra rúg a főnyeremény, ebből a pénzből pedig a legdrágább villákat is célba veheti a szerencsés nyertes – írja az Ingatlan.com.

A gyűjtésükből kiderült, hogy

  • a legdrágább ingatlant nem lehetne megvenni a 6 milliárdos ötöslottó főnyereményből. A Szombathely mellett található, több mint 6 hektáros telken megépült négyszintes palota, amely 41 szobával rendelkezik 11,64 milliárd forintért szerepel a kínálatban.
  • a második legdrágábbra viszont elég az összeg: a Pest vármegyei Acsán egy majdnem 60 ezer négyzetméteres birtokon lévő, 1910-ben épült, 2012-ben felújított 15 szobás kastélyért „csak” 5,12 milliárd forintot kérnek.
  • szintén 5 milliárd forint feletti áron adnának el egy több mint 1800 négyzetméter alapterületű és 33 szobás kastélyt Mocsán.
  • a budapesti lakóingatlan-kínálat egyik legdrágább szereplője is kijön a pénzből. Ez egy XII. kerületi Orbánhegyen épült 700 négyzetméter alapterületű luxusvilla, amely egyebek mellett mozival, látványmedencével is fel van szerelve.
  • ha valaki inkább a mennyiségre utazna, amennyiben 6 milliárd forint lenne a számláján, az megvásárolhatja Balatonmáriafürdő, Felsőörs és Tiszafüred összes eladó lakóingatlanát.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

#Gazdaság#ingatlan#lottó#főnyeremény#lakás#villa#vásárlás

Címlapról ajánljuk